A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #291139 Nem játszok hosszútávon, illetve rendszeresen csak akkor játszom, ha van szakasztárs, de akkor sem szükségszerűen. Nem követem folyamatosan az eventeket, és ha épp igen, akkor sem jut eszembe egyből rávetődni, és nagybevásárlást tartani ha épp ilyen típusú van. Bizony nem vagyok egy napi 3 órás WoT player, az éles verzió megjelenése óta van 10k csatám, épp ezért vettem T8-as prémet, hogy az én rendszertelen, és többnyire kevés játékommal is tudjak szükség esetén kreditet farmolni. Ezzel nagyot koppantam, mert mint mutattam, korántsem kielégítő a T8 prémek kredithozama (a T34-é legalábbis nem az). Ez volt az alapfelvetés is, ehhez képest már ott tartunk, hogy én vagyok a hülye, amiért eventnél nem tárazok be javítókból. Prioritások megvannak.