A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pár szó a Type61-ről, tegnap megvettem. Full stock, de a nagytorony megvan. Lassú, lomha, minden átlövi. Egy előnye van, a 4.5 sec-es töltési idő, de mivel 210 a pen-je, így lóf@szt sem lősz át vele szemből, még a tier 9-eseket is alig. Ami a lege-leges-leges-leg idegesítőbb ezen a tankon hogy BÁRMI is lövi meg, azonnal ki megy a motor. Nem volt olyan csatám hogy ne lőtték volna ki egyszer, és javítás után még egyszer. Ilyen nincs! Bárki, bármivel, bárhol rád lő azonnal kimegy a motor. Hát ilyet én még nem láttam, pedig jó pár tankot kihúztam. Ha nagy javító lenne benne, az sem oldaná meg szerintem, ráadásul kész anyagi csőd. Komolyan idegesítő. Sosem mentem ennyire motorérzékeny tankkal.
Ám öröm az ürömben, sikerült kis csővel az első osztály elérnem. Alig maradt pár lőszerem, azt hittem ki fog fogyni. Hihetetlen gyors a ROF stock ágyúval.