A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #291137 Sztem nem beszélek újat,ha azt mondom vastagon tekergetnek"ezek"!
(Január végén 1 ismi is6-al csupán 1 elc-t lőtt ki és kapott +28k-t,mondtam is,h beszoptad,mert ezt a xar teljesítményt megjegyzem,te se felejtsd el,beszélünk róla 2 hónap múlva.)
Ez nem conspiracy,qrva élet,h tekergetnek mindent,hiába Lammaer klántárs...
A tier 8 is tuti:Az rhm a fun nálam,olyan dolgokat csinál a 0.35 acc ágyúval,h b+ a kv1s ágyúja jobb sniper(itt nem a kredit a szopi,hanem,h el sem találom,vagyis de az a szopi).
Mondom ezt úgy,h 1112 csata van vele(5 skill) 59.3% win wn-t már nem is mondok,de nagyon lila.A wn8 érték,meg "fekete"
De amit ez elmúlt 1 hónapban csinál,az kritikán aluli:a lövések 30%a a földbe megy(ha fel célzok,akkor felé).
Persze mivel 3 hónapja kaptam 1 nap bant(kv1s&is platoon kilövéséért,aki látta replays idézem:jogos,már nem költök a wotra,vagyis nem sírhatok,h xar a játék.
Tekergetnek itt szépen.Ma még be sem léptem inkább sörrentek,aztán 1 óra múlva elmegyek spotra az artyval.