418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Droughert
    Nem tudom, mert nem zuhan. Kérdés az, hogy neked mennyi csata után zuhan? Ha nagy számról beszélünk akkor valamit te csinálsz rosszul, ha alacsony a minta akkor kaptál pár béna csapattársat, ennyi. Ha nézem a statisztikámat mindig akkor volt wr/wn zuhanás, amikor hosszabb idő után újrakezdtem a játékot. Jelenleg elértem azt a szintet amit solo játékkal tudok tartani, még van esély, hogy emeljem a wr-t, de ahhoz többet kellene játszanom, jelenleg ennyit tudok. Szakasz, klán ezen biztos tudna dobni sokat, még többet tanulhatnék a profiktól, de annyira nem veszem komolyan, nem játszom annyit, hogy legyen értelme klánozni.
    stat
  • técsé2
    Ez nem baromság, azért mertem ezeket leírni , mert velem fordultak elő, nem csak úgy gondolom hogy ilyen létezhet.
  • carp3tm0nster
    Az olyat mivel magyarazod, ha minden eredmenyed folyamatosan novekszik csak a wr-ed zuhan. Na akkor ki a bena?
  • DasIsFuck
    Ez baromság, a szopóág leginkább úgy van jelen a játékba, hogy mindenre -25%-ot dob a rendszer.
    Illetve a papír tankokról pattanás is amiatt fordul elő, mert sikerül olyan lehetetlen szögbe eltaláni az adott tankot, amit még célozni is nehéz lenne normális esetbe.
    Ennek ellenére ilyenkor egy meccsen többször is elő tud ez fordulni.

Vagy mikor az ultra pontos ágyúval 10 lövésből 1 megy oda ahova célzol...
  • yossarianHUN
    Én meg azt nem értem, hogy ez miért zavarja az embereket. Ha én IS-6-tal csinálok kétezer sebzést T9-ben és bukjuk a csatát, akkor a legkevésbé sem fog érdekelni a vereség, elvégre teljesítményben hoztam azt a szintet, amit magamtól elvárok. Most hogy aztán 55 vagy 53 százalék van a statisztika fül alatt, az gyakorlatilag nekem édes mindegy. Amitól viszont hülyét kapok, ha a csapat olyan szinten barom, hogy még azelőtt lemészárolnak, hogy egy értelmes sebzést összehozhatnék. A 65% WR-es levendula űrjézusoknak biztos erre is megvan a receptjük, hogy a 3 perc alatt kihaló csapat mellett is tudjanak minimum 3k sebzést összelőni, de én egyelőre maradok a halandó ember szintjén. Ott pedig igencsak frusztrál, ha a csapatod nyomoréksága miatt szopsz te magad is.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.10.04. 19:50:21
  • técsé2
    Szerintem Fostali nem arra érti a szopóágat, hogy bármit csinálsz egy lövést sem tudsz leadni mielőtt game over, hanem hogy bármit csinálsz, bármennyit sebzel mindig vesztes lesz a csata. Ebbe belefér az is hogy t6-ként te sebzed a legtöbbet a t8 csatában vagy csinálod a tankászokat a WN8 az eget veri mégis szívás a vége. Vagy ha nem csak t9+10 tankokat nyomulsz akkor 14-ből 13x +2 tier csatákba dob be ahol nem vagy tényező és semmit nem tudsz csinálni. Nem hiszem el hogy veled ilyen nem fordult elő.
  • FosTalicskaa
    Félreértesz. Megint. Qrvára nem akarlak meggyőzni. Örülj neki, hogy neked sosincs olyan hogy papírtankokról pattogsz, míg téged keresztülvasalnak még lövegpajzson is. Az hogy a 15-1-es meg 15-0 csatáid mind a noobok miatt vannak. Tényleg, gratulálok, hogy te mindenre tudsz magyarázatot...
  • Droughert
    Végül is ha azt nézzük 2 hónap alatt nem volt szopóág, de lehet, hogy 3 havonta lesz.. De a lényegre nem válaszoltál: mindenről van statisztika, ki tudod mutatni, hogy mikor jön a szopó roller, vagy mikor volt? Mert nálam sokszor volt olyan, hogy xvm szerint a csapat nagy része bot kategória volt, azok egy részét sikerült lehozni, de ezek a meccsek sokszor vereséggel végződnek, de ez nem jelenti azt, hogy én ne tudnék sebezni (22k csata alatt nem vettem észre ilyet) márpedig te erről beszélsz. Egy valamit kell figyelembe venni, hogy 14 másik játékos van melletted, nem egyedül hozod le a meccseket (jó esetben). Ahhoz, hogy az olyan meccseket megnyerd, amikor több alacsonyabb képességű van melletted, sokkal többet kell teljesítened az átlagtól, ha ez nem megy, és nincs a csapatban olyan aki erre képes, akkor az a csata bukó. De egy alap kérdés: a szopóág csak randomban van? Miért van az, hogy Serious-ék csinálnak 90%-os wr-t stronghold-módban, vagy bőven 60% (és még keveset írtam) fölött mennek szakaszban? Több jó játékos kerül egy csapatba és le tudják hozni a meccset, vagy csak a prém miatt amit fizetnek?
  • kisokka
    Van valakinek tippje, hogy Jacktor modpakkja hol ütközik Gnomefather hangjaival?
  • lexlutor
    gondolom egy ujabb t28 us td verzio is komoly hianyt fog kielegiteni :)
  • voivod32
    Nem hiszem el! Hetek óta először , nem szívat a játék, erre pont most kell mennem dolgozni!
  • kisokka
    Nekem hirtelen csak a WZ jutott eszembe. Nem játszok pár napot és elfelejtem milyen tankok vannak a játékban
  • yossarianHUN
    T-54, Type 59, WZ-120, T-54 Light, T-34-2.
  • kisokka
    T-54 klónok alatt vajh mit ért?
  • lexlutor
    nah ez lehet aztan komoly paradoxon wg oldalon - keltnemet t55 melyik nemzethez keruljon? :) es ha nemet, h lehet egy t55 szar majd?? :D
  • DasIsFuck
    "- Object 260 tier 10 Soviet heavy tank (scheduled as a clanwars reward, basically an IS-7 variant with different turret)
    - T28 Concept (based on the wooden mockup as a tier 7 US TD
    - East-German T-55A medium tank (because, you know, there are not enough T-54 clones in the game) tier 9 tank (likely an event/CW reward)
    - tier 6 premium M4A3E8 variant (“Fury”, apparently)"

pfff
  • András77
    Ennyi agyhalott, akik most játszanak. Melyik barlangból bújtak elő ezek az igénytelenek mihasznák?
  • FosTalicskaa
    Nekem a megkínzott bébibocik hoztak szerencsét...
  • yossarianHUN
    Oszt kecskegidát áldozol-e?
  • DasIsFuck
    jó pl t6-os századba nem a kv-1s/85-t150 pl a sláger nehéz tank?
    vagy volt mindig is az adott top szovjet heavy.
    Ahogy t8-ban is amx 13/50 100 vagy is3/t32, azért elég jól leszűrhető ezekből, hogy melyek a sláger tankok/nemzetek.
  • FosTalicskaa
    Aki nem tudja mi az a szopóág az vagy nem akar róla tudomást venni, hogy parkolópályára lett téve vagy nem is ezzel a játékkal játszik... Egyébként meg mit vársz újrakezdőként? Hogy azonnal izomból mélytorkoztatni fog a játék, csak hogy gyorsan beletanulj az új helyzetbe?
  • Droughert
    Persze, ez egy jó érv, csak ahhoz, hogy pl. egy batchattel jó eredményed legyen kell skill is, wt-ben a jó eredményhez kell egy t54... CW / Stronkhold-ban csak egy nemzet tankjait viszik? Nem. Wt-ben meg mennek oroszzal...
    A historycal battle itt sem működött de kivették, wt-ben sem működik, de maradt. WT arcadeban az nyer aki több t54-et visz be..
    Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.10.04. 17:44:29
  • DasIsFuck
    Azért nem minde, hogy nemzetekre van bontva a dolog vagy eleve mixd.
    Ha a wot is úgy működne, mint a wt realisztik,simulátor akkor ott is kijönne a jobb nemzeteknek a szignifikánsan jobb wr.

Ez egyébként leszűrhető a század,cw,csapat csatában főképp favorizált tankokról.
    pl az oroszok simán vernének a németekre itt is egy 10-15%-ot majdnem az összes tierbe t5-től 10-ig.
    Vagy a francia oldal is ott lenne az élmezőnybe.

A wt-be eddig csak 2 nemzet van és az amcsik/britek ha egyszer bekerülnek szerintem nem lesznek olyan életképtelenk mint a németek.
  • Droughert
    Imádom ezeket a faszságokat olvasni. Milyen szopóág? Én akkor veszítek mikor sok noob van a csapatban ( vagy esetleg top tank vagyok, és elszúrom a dolgot és a végjátékra nem marad hp-m), de sokszor ez sem akadályoz meg abban, hogy sebezzek annyit, hogy ne 800wn8-al lépjek ki a csatából. Wot-ban mindenről statisztikát lehet vezetni, mindenről van grafikon, mutasd hogy hol lehet kimutatni azt, hogy belenyúltnak a meccsekbe. Több hónap kihagyás után tértem vissza, de 9k csatára megvan az 59%wr ami solo játékkal szerintem egész jó. Nem látok semmilyen szopóreollert, vesztes csatákban is lesebzem amit le kell, ha csak nem vagyok fasz és nem szúrom el a dolgot. Kb. másfél-két hónapja játszom újra a wot-el, egy kezem meg tudnám számolni, hogy hány nap voltam 50%-os wr alatt, és akkor sem a rendszer volt az ellenfél, hanem a saját hülyeségem, az hogy sok pálya nem olyan mint régen, meg nekem sem ment úgy a játék mint amikor abba hagytam.
  • FosTalicskaa
    "A manipulációról: én is sokszor érzem, h bele van nyúlva a csatákba (és szerintem bele is van), de ezt úgy sem tudjuk meg sosem."

Te jó ég!! Összevesztél a házsártos Maala asszonysággal, hogy ilyet le mertél írni?
  • Oddball29
    Ru 251-nél 1600 bázis xp kellett az Ace Tankerhez. Az igen...
  • FosTalicskaa
    Miért mutassak? Melyik részét nem érted amit írtam? Pont az a lényege, hogy ilyet nem tudsz elérni! Ha túl sokat nyersz? Vagy esetleg volt egy kiugróan jó köröd? Jön a szopóág. Ha túl sokat veszítesz? Akkor céloznod sem kell, kapsz az ap helyett követőrakétákat és átlőhetetlen is leszel az egész csapatoddal együttvéve.

yossarian: egyébként meg nem értem miért kellene viszonyítási alap ahhoz hogy kimondjuk a wot az nem a játékbalanszról szól. Neked sem kell mesterszakácsnak lenned, hogy egy kajáról el tudd dönteni hogy pocsék vagy jó íze van, úgy szerintem egy játékosnak sem kell végigjátszania az összes hasonló kategóriában futó címet, hogy megállapítsa egy adott játékról amivel mellesleg sokat is játszott, hogy ki van e balanszolva vagy sem...
  • Droughert
    Mutass valakit 90%-os wr-el a wotban t10-ben solo csatákkal...
  • yossarianHUN
    Ja én kérek elnézést:D Akkor panaszkodj tovább a WoT kiegyensúlyozatlanságáról, viszonyítási alap nélkül. Ha lehet, még hitelesebb lesz mint eddig.
  • Droughert
    Új patchben erre lesz megoldás, az új spawn system, de az már nagyon off topic szerintem. Nem a repülők a fő probléma, maradjunk annyiban, hogy több sebből vérzik a z egész.
    Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.10.04. 17:10:39
  • FosTalicskaa
    Amig nem szedik ki a repülőket addig nem érdekel...
  • yossarianHUN
    RB-ben már vannak repülők? Mikor én játszottam vele, ott még csak tankok voltak.
  • yossarianHUN
    Juss el T4-ig német tankkal WT-ben, és aztán írd a monológokat a WoT rossz balanszoltságáról légyszíves. Mindjárt más színben fogod látni a dolgokat.
  • Droughert
    Reménytelen vagy..
  • FosTalicskaa
    Ezért nem is játszok vele... Ki a francnak hiányzik az artik mellet még repülők is dobálják a fejemre a bombákat... A játékbalanszal meg kár érvelned mert az a wotban sem létezik... Ha nem lenne belenyúlva a meccsekbe, akkor nagyon durván el tudnának szállni az egyes járművek win rate-jei a többitől... pláne ha azt az op tankot egy premium noob irányítja akinek a random faktora is rendben van akkor az csak mészárlás lenne... Jah és a wotban meg ott van a csillagromboló meg az artik... szóval itt is 1 lövés 1 kill. De még ha nem is pusztulsz meg azonnal az biztos, hogy olyan sok hp-t és modult veszítesz, hogy abból a körből kiestél.

Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy a nyugati játékfejlesztő cégek hogy nem látnak ebben potenciált, hogy tankos mmo-t fejlesszenek. Miért csak ezek az elfuserált hülye gondolkodású keleti népek vergődnek ezzel.
  • Droughert
    Simulator csatában nem kap jelölést a tank, tehát csak azt látod amit a szemeddel kiszúrsz ( egyedül a minimapon jelzi, azt az ellenfelet amire közvetlen rálátásod van, ), szóval egy jó helyről van esélyed az ellenfél mögé kerülni, úgy kilőni, hogy észre sem veszi, hogy mögötte vagy, de ez is a gyors, mozgékony orosz tankoknak kedvez (ebből következik, hogy németekkel a távolról sniperkedés több eredményt hozhat). Sokan a wt-ből csak a sima arcade csatákat látták, az egyértelműen gyengébb mint a wot, a realistic+simulator battle lenne az ami többet nyújtana, de azt meg a balansz+dmg modell hibák+repülők teszik tönkre jelenleg.
  • Maala
    Visszatértél? Csapat lesz a Chaffee race-re?
  • popey8
    Ok, javítok: 1 pen 1 kill:)

#329557 A hibáktól eltekintve a spot rendszer alapjai ill. az alapelgondolás szerintem jó itt a wotban. Nekem nem tetszik a WT féle spot rendszer sem, hiszen ha mindig látnak, hogyan jársz túl az ellenfél eszén? Bármerről akarod beflankelni vagy bárhol vársz rá, h csapdába ejtsd, látni fogja mire készülsz. Ott esélytelen azt megcsinálni, h az ellen vár egyik oldalról és te a hátában bukkansz fel. Így marad a nyers lövöldözés. A WT-ben pl. sosem tudtam volna megcsinálni azt, amiért itt a wotban Kolobanov jár, ráadásul 2x is.

A manipulációról: én is sokszor érzem, h bele van nyúlva a csatákba (és szerintem bele is van), de ezt úgy sem tudjuk meg sosem.
  • Droughert
    Nem játszottál sokat WT-vel, a pályák nem nagyobbak (Kursk kivétel) de mivel nincs spot rendszer mindenki láthat mindenkit, ezért a kicsit nagyobb mapok lófaszt sem érnek, mivel nincs mozgástered, ha rusholsz ugyan úgy kilőnek mint a wot-ban. Balansz T3 elején még van, utána mint fogalom megszűnik létezni. T4-től a jobb orosz tankokkal kb 80%-os wr-t is lehet hozni lazán (gyengébbekkel csak 60-70%-ot ), T5-től orosz oldalon a 90%-os wr az teljesen hétköznapi. Értelemeszerűen a német oldal ennek tükrében egy epic szopás, minimum egy szopóállarc viselése ajánlott... A tankok kidolgozása, mozgása nagyon jó, egy egészen jó játék lehetne ha a készítők kihúznák a fejüket a seggükből, és elkezdenének gondolkozni. A következő nagyobb patchben van esély javulásra, de addig tudomásul kell venni, hogy az orosz bombázók kezdőkörből fognak kidobálni a német nehéztankodból úgy, hogy esélyed sincs tenni ellene. Ha itt utáltad az arty-t, akkor ott sírni fogsz a bomberek miatt. Nagyjából ennyi, jó játék, hatalmas potenciállal, de ezt nem tudták kihasználni. Mindent elmond, hogy a megjelenés utáni 100k+ online létszám mostanra kb. 40-50k között van, és ebben benne vannak azok is akik csak a repülős részével játszanak.
  • voivod32
    Az ilyen meccseknek aztán van értelme! Milyen jót kaszálhatott az ellenfélnél az, aki éppen triplázót csinált...