A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #329573 Miért mutassak? Melyik részét nem érted amit írtam? Pont az a lényege, hogy ilyet nem tudsz elérni! Ha túl sokat nyersz? Vagy esetleg volt egy kiugróan jó köröd? Jön a szopóág. Ha túl sokat veszítesz? Akkor céloznod sem kell, kapsz az ap helyett követőrakétákat és átlőhetetlen is leszel az egész csapatoddal együttvéve.
yossarian: egyébként meg nem értem miért kellene viszonyítási alap ahhoz hogy kimondjuk a wot az nem a játékbalanszról szól. Neked sem kell mesterszakácsnak lenned, hogy egy kajáról el tudd dönteni hogy pocsék vagy jó íze van, úgy szerintem egy játékosnak sem kell végigjátszania az összes hasonló kategóriában futó címet, hogy megállapítsa egy adott játékról amivel mellesleg sokat is játszott, hogy ki van e balanszolva vagy sem...