A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Droughert #329592 Végül is ha azt nézzük 2 hónap alatt nem volt szopóág, de lehet, hogy 3 havonta lesz.. De a lényegre nem válaszoltál: mindenről van statisztika, ki tudod mutatni, hogy mikor jön a szopó roller, vagy mikor volt? Mert nálam sokszor volt olyan, hogy xvm szerint a csapat nagy része bot kategória volt, azok egy részét sikerült lehozni, de ezek a meccsek sokszor vereséggel végződnek, de ez nem jelenti azt, hogy én ne tudnék sebezni (22k csata alatt nem vettem észre ilyet) márpedig te erről beszélsz. Egy valamit kell figyelembe venni, hogy 14 másik játékos van melletted, nem egyedül hozod le a meccseket (jó esetben). Ahhoz, hogy az olyan meccseket megnyerd, amikor több alacsonyabb képességű van melletted, sokkal többet kell teljesítened az átlagtól, ha ez nem megy, és nincs a csapatban olyan aki erre képes, akkor az a csata bukó. De egy alap kérdés: a szopóág csak randomban van? Miért van az, hogy Serious-ék csinálnak 90%-os wr-t stronghold-módban, vagy bőven 60% (és még keveset írtam) fölött mennek szakaszban? Több jó játékos kerül egy csapatba és le tudják hozni a meccset, vagy csak a prém miatt amit fizetnek?