A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #329595 Én meg azt nem értem, hogy ez miért zavarja az embereket. Ha én IS-6-tal csinálok kétezer sebzést T9-ben és bukjuk a csatát, akkor a legkevésbé sem fog érdekelni a vereség, elvégre teljesítményben hoztam azt a szintet, amit magamtól elvárok. Most hogy aztán 55 vagy 53 százalék van a statisztika fül alatt, az gyakorlatilag nekem édes mindegy. Amitól viszont hülyét kapok, ha a csapat olyan szinten barom, hogy még azelőtt lemészárolnak, hogy egy értelmes sebzést összehozhatnék. A 65% WR-es levendula űrjézusoknak biztos erre is megvan a receptjük, hogy a 3 perc alatt kihaló csapat mellett is tudjanak minimum 3k sebzést összelőni, de én egyelőre maradok a halandó ember szintjén. Ott pedig igencsak frusztrál, ha a csapatod nyomoréksága miatt szopsz te magad is.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.10.04. 19:50:21