banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Droughert
    Imádom ezeket a faszságokat olvasni. Milyen szopóág? Én akkor veszítek mikor sok noob van a csapatban ( vagy esetleg top tank vagyok, és elszúrom a dolgot és a végjátékra nem marad hp-m), de sokszor ez sem akadályoz meg abban, hogy sebezzek annyit, hogy ne 800wn8-al lépjek ki a csatából. Wot-ban mindenről statisztikát lehet vezetni, mindenről van grafikon, mutasd hogy hol lehet kimutatni azt, hogy belenyúltnak a meccsekbe. Több hónap kihagyás után tértem vissza, de 9k csatára megvan az 59%wr ami solo játékkal szerintem egész jó. Nem látok semmilyen szopóreollert, vesztes csatákban is lesebzem amit le kell, ha csak nem vagyok fasz és nem szúrom el a dolgot. Kb. másfél-két hónapja játszom újra a wot-el, egy kezem meg tudnám számolni, hogy hány nap voltam 50%-os wr alatt, és akkor sem a rendszer volt az ellenfél, hanem a saját hülyeségem, az hogy sok pálya nem olyan mint régen, meg nekem sem ment úgy a játék mint amikor abba hagytam.