418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Adjunktus
    Mégvalami az álcázáshoz.
    A tipikusan Francia elrendezésű kisvárosokban meg falvakban a sövényrendszer(most nem tudom mi a neve.Talán bocage.)egy rémálom volt a támadóknak.Pont a remek,csapdaállításhoz kiválló bokorrendszer miatt!
    A második világháború után megvizsgált szövetséges dokumentumok és jelentések alapján,több mint 200 felderítő jelentést hamisítottak meg csak azért,hogy az ilyen helyiségeket kikerülhessék!Pedig nem is tudták pontosan,hogy vannak-e bent Német csapatok!
  • zalkad
    Ja, és jelenleg a "gyári" 88-ast használom... mi lesz itt, ha felteszem az igazi nagyágyut??? :)
  • zalkad
    Heh... megvettem én is a KT -t a múlt héten, de addig ki sem vittem a garázsból, míg nem sikerült kitermelnem hozzá a nagyobb tornyot, jobb lánctalat. A motort pedig átszereltem a Tigris I -böl.
    A legénységet kihúztam 75% -ra (most 90%), és csak akkor vetettem be.

Nekem nagyon bejött eddig, nagyjából ugyanazt a harcmodort követem, mint az elsö Tigrissel, azaz nem megyek bele a hülyeségbe (csak ha elkap a harcif@sz )
    Legjobb, ha van egy/két platoon társad, aki IS-3 vagy IS-4 tankkal megy elötted, azok jobban bírják az ütést, KT-vel meg pontosabban lehet háttérböl osztani az áldást, és hatékonyan segíteni az elöre nyomuló IS -eket.

Eddig 31 csatából 19 gyözelem (átlag kb. 3 kill/battle + rengeteg sebzés, detrack).
    A vereségek nagyrésze akkor lett, mikor platoon nélkül mentem.
  • Renegade
    :-)
  • kerla
    Így etszek mjad, de ahhoz még sok kört kell menjek a P38-asommal is :-)
  • nagypite
    Ez hol van? milyen szépen le van vágva a fű :)
  • Adjunktus
    Hopp elbasztam a címzettet!
  • Adjunktus
    Az önjáró lövegben nagy hely van ám!A töltőkezelőm akkora mutáns volt,hogy ki kellett venni még a lehajtható ülést is a gépből.Pedig a töltőnek van a legnagyobb helye a gépben.Lent állt a forgózsámolyon és menet közben a feje kopogott a búvónyilás zárján!
    De kellett,mert jó erős legény volt!
  • Renegade
    akkor nem is lehetsz nagy ogre, persze kopasz kigyúrt ogre még igen :-)
  • zalkad
    Az a 107 -es ágyu valami rettenetes egy dög... 9 kill -t csinálltam vele, abból 6 oneshot volt. A vicc az, hogy kikaptunk így is, pedig még az ellenfél kilött emberei is nekem drukkoltak, mert mind a két csapat kempmatyizott.
    Stug is megvan, azt valamivel jöbban szeretem a gyorsabb és pontosabb 7,5-ös ágyuja miatt. Ami viszont kevesebbet sebez.
  • davidbog
    Elég jó lesz az adatai alapján.
    Az alap ágyú nyilván a 7,5 cm L/70 lesz. Az L/100 pontosságát lehet már tudni? Gondolom 0,01-al jobb mint az L/70-esnek. Annak mennyi is most, 0,29?
  • I.C.ram
    Radio hogyan mukodik? Eleg, ha az egyik felnek van nagy hatosugaru, ugyanugy kommunikal? Vagy mindenkeppen az kell, hogy az adonak legyen nagy hatosugaru, tehat annak, aki spotolja az ellent?
  • Eagle16
    Nem-e? :)

A T34, T30, T32 is létezett, csak prototípusok voltak ugyan, de meg lettek építve.
  • Adjunktus
    Miért nem lehet meglátni akkor sem ha lő!

Egyálltalán nem törvényszerű,hogy meglátod az ellenséget,ha rejtett hejről lő!
    Igazából a gránátok nem nagyon húznak csíkokat!Mindamellett,ha 100-500 méterről rálő valaki a tankra,akkor max a becsapódás irányából tudsz következtetni hozzávetőlegesen a helyzetére.
    Az sem törvényszerű.hogy ott majd porfelverődés lesz.Írtam már,hogy erre odafigyeltek.Ha volt idő az álcázásra,akkor ilyen nem fordult elő.Porfelverődés csak helyváltoztatás után folyamatos mozgó harcoknál lehetett.Ugyan ez vonatkozik a levélfelhőre is.Akinek volt esze,az nem egy 8 köbméteres monstre pitypangal álcázta magát,hogy az első lövés után még a meteorológiai állomások is jelezzék a felhőt,rajtuk meg ne maradjon semmi!
    Aki ült már harcjárműben az tudja,hogy nem egy panorámás túrista busz.Kilátni belőle az alap kémlelőnyílásokon eléggé korlátozott és körülményes.Nem véletlen,hogy a gyalogsági kiképzés,harckocsik ellen,szigorú megközelítési irányokat tartalmaz!
    A figyelő műszerek sem feltétlenül fognak nekünk mindent megmutatni.Korlátozott periférikus látószögük van.Ha pont akkor,pont abba az irányba nézel,amikor az ellenség mozog,vagy lő,akkor van esélyed kiszúrni.Egyébként nem sok.Az én parancsnoki figyelő optikám pl egész korrekt volt,de még így is sokszor rá kellet pontosítani az irányokra,hogy észrevegyem a célt.A célzó optikák,pedig speciálisan,csak egy nagyon pici látószöget mutatnak.Azzal célt keresni majdnem lehetetlen!Mindezt mozgás közben meg pláne!
    Tehát összeségében még könnyítve is van a játékban a láthatósági rendszer.Persze nem azt mondom,hogy legyen teljesen reális és életszerű,mert az a játék szempontjából érdekes következményekkel járna.
    Azt is tudom,hogy jelen állapotában el van baszva.Nem is azt mondom,hogy így jól van,csak azt,hogy igazából kb mi volt a helyzet.
  • davidbog
    "...abból meg nagyon keveset gyártottak BL/10-es löveggel."

Talán 2 darabot gyártottak a 152 mm BL-8 és BL-10 típúsú ágyúval szerelt verzióból (ezek a hosszúcsövű 152 mm-esek). Ezeket még 1944-tavaszán kezdték átalakítani, az átalakítás után ISU-152-1 (BL-8) és ISU-152-2 (BL-10) lett a nevük. Csapatokhoz soha nem kerültek ki csak kísérleti gépek maradtak, mert nem voltak megelégedve a 152 mm BL-8 és BL-10 ágyúval. A BL-8-nál túl nehézkes volt az újratöltés, ezért lassú volt, a csőszájfék se működött az elvártak szerint, a hosszan kinyúló cső jelentősen rontotta a terepjáró képességet és a városban való manőverezést. A BL-10 ágyú a BL-8 javított verziója volt, valamelyest jobb lett, de a hibái nagyrészt megmaradtak. Aztán többet nem foglalkoztak velük. A háború után egyszer még biztosan elgondolkoztak az ISU-152 átfegyverzésén, az lett az ISU-130. De ez se valósult meg. Pontosan nem tudom miért, de gyanítom hasonló okok miatt mint az ISU-152-2.

A 152 mm ML-20 ágyúval (tarack) és ezek variánsaival felszerelt ISU-152-esekből viszont nem készült kevés. A háború végéig több mint 1850 darab.

Amúgy teljesen igazad van. Nem csak 2. vh-ig tart a játék. Ráadásul a németeknél is rengeteg a nem létezett kategóriájú harckocsi. Egyedül csak nekik lesz 2 ágnyi nehéztankjuk. Ha minden gépet amit akarnak beleraknak majd a játékba, akkor már több lesz a proto/kísérleti gép, mint a hadrendbe állított.
  • Renegade
    ugyan ez volt pár napja, itt sirdogáltam, hogy hol a tigrisem?
    Most meg 8 killel a rekorder tankom.
    Ugye a motorokra nem kell költeni, azt dobd bele rádióstul, aztán lánctalp, majd torony (jó védelem, +200HP)
    A rövid csövű 10,5-est tedd fel! Bár rosszabbnak tűnik, mint a 8.8as, de: a pszichológiai ereje hatalmas, egyszerűen meghátrál az ellenfél, ha túl nagyot harapsz bele, továbbá, ha tudod, hogy arty vadászat következik, akkor HE-re váltva 1 lövés.
  • DummyBoy
    Szép ...

Engem tegnap nap végén kiengesztelt az utolsó csata az összes addigi szarért ...

Jellemzően Mörfi: 1000 XP kellett, hogy Elite legyen az IS-em ... Ez megvan általában már az első duplakörből, de simán egy szimplából is sokszor ...

Tegnap első 3 csata - 100 xp ... fasza ...

Aztán jött Karelia (Engedjétek meg, hogy fényezzem magam egy kicsit, mekkora "pr0" is vagyok :) ) ... 4-5-ik voltam a sorban, IS4-ek, IS3-ak, stb ... Elindulunk a szokásos úton a hegyek takarásában, mire az enemy 6-7 tankja berongyolt a bázisunkra a másik oldalon ... A team másik IS-ével visszamentünk gyorsan, és szépen, okosan (Meglepően jól össze tudtunk dolgozni a másik IS-el ...) ki is szedtük őket még épp időben.

Meglepően jó csapat volt, a nagyok meg is köszönték nekünk, boldogan írtuk vissza, hogy "base is clean" ... erre bumm ... fele HP-m oda ... és megjött az enemy IS4 ... következő lövésével kiszedte a másik IS-t, egyedül maradtam ... Na ez gyors lesz ... de nem ... 3-4 percig keringőztem bújkálva a tereptárgyak és a kilőtt tankok között amíg az IS4 ki nem szedett ... Eközben valami isteni szerencse folytán sikerült leamortizálni rendesen ... Bár elvesztettük, mindenképp az elmúlt hét egyik legjobb csatája volt ... Mivel utolsó előtti túlélő voltam, így meg is lepődtem, hogy miután kilőttek, nem csak a saját team-emből sokan, de még az IS4 aki kilőtt is gratulált ... 24 HP-ja maradt ...

Irgalmatlan mákom volt, ez igaz, de nagyon jó csata volt.

Igazából az ilyen csaták miatt szeretem ezt a játékot ... ahol jó csapat jól tud összedolgozni, és jól szórakozom ... az hogy nem nyerünk, az csak egy dolog, maga a jól - szórakozva eltöltött 10-12 perc kárpótol érte ...
  • Renegade
    nekem is venti van, viszont a venti + a Ram nem adódik össze. Direkt néztem, Rammal a lövési gyakoriság 6.xx, ram + venti: 6.xx, még egy századott sem változott.
  • kerla
    Nem, nem Lammi, nem. Ezt mind tudom amit írtál. Nem az a baj, hogy nem a csatatér ura a II. vh utáni és proto és képzeletbeli tankokkal egy csapatban, hanem az, hogy "alap" ágyúval szart sem ér a saját kategóriájában.....

Félreértés ne essék: nem nagyon vártam az előző hsz-emre választ, tisztában vagyok ahelyzettel, de attól még felb**hat az ideg, ugye?

Adjunktus: majd csinálnak a magyarok vmi középkoris lovagost, ahol a magyarok megkapják a Zrínyi rohamlöveget és azzal ronthat ki Zrínyi Szigetvárnál, legyalulva a sok buggyós gatyóst! ha meg pampognak, majd beírjuk: magyarok csinálták a játékot, naés?
  • Renegade
    ahogy nézem az alváz az ugyanaz, a torony az jobb, a sebesség az üdvözítő, ha marad az agilitás akkor tökéletes tank lesz. Ha azt vesszük, hogy a játék legpontosabb ágyúja lesz rajta akkor lehet, hogy itt már ér valamit a vertical stab (a panther 1-en nem sokat).
  • Me0w
    Tegnap vicces volt, Ensken lottuk egymast valami amerikai csodaval, o nem tudott atutni, en sem tudtam atutni ot. Kb. 11e kredit ment el, mire kilottem, korbenezek, egyedul maradtam 4 ellenfel ellen. Mondom fasza, akkor oljunk. Mennek elore, mikor is az egyik haz mogul ramront egy hummel. Egyszerre lottunk kb., rajtam spall liner, de akkor is kigyulladtam a lovesetol, o meghalt az enyemtol, majd szep lassan 85%-rol leegtem 0-ra. Alt+f4 :)
  • DummyBoy
    Nekem a tegnapi nap volt ilyen (Nem csak a csapat volt béna, én is ...) - első köröm IS-el, prémiummal - duplaxp-vel ... 106 XP - 6k kredit ...

És majd minden első köröm ilyen volt ... Meglepetésemre a T43-al mentem az egyetlen normális kört, egészen addig, amíg egy T34-85 meg nem talált, és amíg nekem minden lövésem lepattant, addig az övé mindig valamilyen modult vitt ...
  • Adjunktus
    Na igen.
    Azért azt figyelembe kell venni,hogy ebben a játékban nagyon sok olyan tank van,amit pont a háború tapasztalatai alapján,a háború után fejlesztettek ki.
    Ha csak azokat a tipusokat vizsgáljuk meg,amik valójában is részt vettek a háborúban,akkor már teljesen más a helyzet.
    Mert hasonlitsuk össze a KT-t a,T-34/85-el,vagy a Shermann-el vagy akár a IS-el.Ugye hogy egyik sem ellenfél a KT-nek?
    De megnézhetjük a JagdTigert is!Egyedül az ISU az ami veszélyes lehet a Német tankokra,viszont abból meg nagyon keveset gyártottak BL/10-es löveggel.
    Ez nem egy II WW-s játék,hanem egy tankos játék,ami a II ww-s tankoktól kezdődően ölel fel egy korszakot.Nyilván azért,hogy az Oroszoknak meg az Amcsiknak is legyen esélyük.

Én sehol nem olvastam olyat,hogy lenne bármiféle határértéke a camouflage-nak.Nálam az összes veréb camouflage-ra van gyúrva,mégis viszek álcahálót is.

loál HalálZrínyi!
    Másképp alakult volna a történet,ha Szigetvár-ból nem csak egy sima instant Miklós-bá ront ki,hanem egy bedurvult HalálZrínyi!
    Persze Miklós-bá még így is kemény volt mint a gorillaszar,ezt ne vitassuk el tőle.
  • a.carkey
    Napi 130-150k jön össze úgy is, hogy csak a dupla xps köröket nyomom le a tankjaimmal. Persze, vannak kivételek, mint 1x a múlt héten, amikor végig barmok közé pakolt be ..., na akkor 100k jött össze. Na mindez prémium nélkül. :)
  • DummyBoy
    Egyet kell értenem Lammaer mesterrel - de én sem csak prémiumra költök ... Én is SW után kezdtem a játékot.

Eleinte én is csak azokra a hétvégékre vettem premiumot, amikor valami isteni véletlen folytán egész napra bepunnyadhattam a gép elé ... De aztán rájöttem, hogy így lassan halad az ember ...

17 nap kell, hogy összejöjjön 2500 GOLD a havi prémiumra ... 1 hónap alatt meg bejön 4500 gold ...

Tehát 2000 marad slotokra meg free XP-re ... Nem mondom, hogy elég, mert én is túlszaladtam most egy kicsit a SW-ra építve, ezért 5 napra most megint prémium nélkül maradok, de így is lehet azért élni ... IS-re visszamegy a 100-as ágyú, SU152-re a 152-es, Hummelre az alap, a kisebb tankokon meg nincs gond ...

Az Elite tankjaim napi 1 duplaXP-s köre hoz annyi FreeXP-nek valót, hogy a világ összes aranya sem lenne elég ... Van annyi FreeXP a tankjaimban, hogy holnap meg tudnám ugrani azt az 50k XP-t ami az ISU-hoz kell ... Aranyam is van annyi ... pénzem viszont nincs ... és nem elég ugye a 2,5 misi, kell még lóvé (vagy gold) legénységre, Rammerre, GLD-re, meg mindenre ...

Prémium nélkül viszont a napi 2 BK alatt nemhogy 100k-kat, de 30-40-eket sem tuti hogy kigrindelnék ...

Emiatt inkább spórolok ... Aztán majd kiderül ... amúgy is, állítólag nem maradunk arany nélkül karácsonykor :)
  • Forolto
    Erre majd jöhetnének a német papirtankok kérdése.A német ág,még koránsem végleges.
    s tegyük hozzá,ez nem II.VH-s tankos játék,ezt többször megkaphatod ha a hivatalos fórumba írnál.
  • a.carkey
    Nézd, én soft wipe után kezdtem. Nem volt arra lehetőségem, hogy free xpben kapjak annyit, amennyiből kijön egy Jtiger, egy IS7 és egy Maus. Ha ezekre meg lett volna a free xp, akkor nyilván másra (prémiumra költök csak), de mivel hiába nyomom ahogy tudom, nem feltétlenül van elég időm arra, hogy az aranyból csak prémiumot vegyek, mert az a fejlesztések rovására menne. Anno kiszámoltam, hogy nem jövök ki jobban ha prémiummal tolom - mivel nem lehet venni -, mintha nem és magam darálom be az összes átugorni való szarhoz az XPt, mert 1. meg kell venni, ha nem, és már az akkora kiesés, mintha inkább free xpből átugornám. Inkább több pénzkereső tankom van. Viszont mindig van 250 goldom, ha prémium kell, és van rá 24 órám (vagyis reggeltől estig tudok lenni), akkor belövöm, számomra csak így gazdaságos.
  • DummyBoy
    Nos igen, pont ezért gondolkodom rajta ... SU152-n most van Rammer, GLD és Binocular ... GLD hatását viszont annyira "látványosan" nem érzem ...

Ellenben lehet hogy a 2 loader miatt a Venti már más kérdés lenne ... Csak nem tudom valaki próbálta-e már ...
  • DummyBoy
    Majd mikor már fullos lesz a KT (Gondolom most még nem az ...) akkor nézd meg ... Nagy általánosságban elmondható, hogy minden alap tank gyengébb mint az 1 Tierrel alatta lévő fullos ...

Mellesleg az amcsi heavyk most nagyon táposak, ráadásul szemból amúgy is necces kiszedni őket ...
  • lammaer
    Bocsánat, a T-44et rossz helyre irtam. Létezett :)
  • lammaer
    " A II. vh egyik legerősebb tankja fabatkát sem ér???"

Ja. Méghozzá azért nem mert:
    - olyan tankokkal kell harcolnia amik a II. világháború UTÁN jöttek ki (pl IS3)
    - soha nem is léteztek (T29, T-44)
    - ráadásul még bugosak is (T29 :) )

Mindenki megszivja ezt, húú, van királytigrisem, én leszek a csatamező ura, aztán felébred hogy vazze, ez csak egy átlag Tier 8-as tank.

Nem történelmileg hiteles játékkal játszol.

Plusz: ha jól értelmeztem, alapfelszerelésű KT-d van. CSókolom, majd jobb lesz a KT, ha lesz rajta rendes ágyú, rendes torony, rendes motor, rendes lánctalp.
  • lammaer
    Hát... +5% ugye minden skillre, azaz papiron csökkenti 5%-al a load timeot, növeli 5%-al a pontosságot, 5%-al a sebességet stb.
    Ez nem rossz alapvetően, de 5% sztem olyan nagyon sokat nem számít - vagy legalábbis nem igazán érzékelhető, úgyhogy ez max pszichés hatás számodra :)

Az hogy ez a legdrágább... az a +100K a többi modul árához nem olyan nagy tétel. Szerintem ezt ne vedd figyelembe. :)

Igazából sztem vannak hasznosabb modulok, ezért a 3. slotba szinte mindig mást raknék: ott van az EGLD, a rammer - ezek viszik az első két slotot. A harmadik helyre meg nálam pályázik a stabilizátor (már ahol van), a WET rack (ha rühes artyk ammo rackelik a heavy tankomat akkor annak a meccsnek nekem lőttek) vagy a Toolbox (ami meg asszem pakolászható).
  • kerla
    Tegnap kicsit elment a kedvem a játéktól. Nagy kínkeservesen megszereztem a KT-t, az egész legénységet feltápoltam 100%-osra, indultam a csatába....és.... jól pofára estem. T-29 szemből kivégzett, belelőttem 4-5-öt, amivel kb 20%-ot szedtem le róla.... nevetséges. A II. vh egyik legerősebb tankja fabatkát sem ér??? Az első igazán mínuszos köreim jöttek vele. gyakorlatilag minden KT kör után mehetek kettőt a P38 és a BT-2-mel, mert azokkal szerzek 5-10k plusssz kreditet, ami pont kompenzál 2 veszteséges KT kört.

Amíg Tigirssel mentem, csupa nagy erős ellen, sebaj, voltak szép körök is, de KT-m eddigi 4 körében csupa nagyvad volt...

Ne mondjátok lécci, hogy: "oroszok csinálták, mit vársz?" indokot mert marhaság, ők is a piacból élnek, nem kell azért szart csinálni. Panzer Generalt meg amcsik csinálták, mégsemn erősebbek indokolatlanul az amcsi tankok, a Panzer Phase I-II-t magyarok csinálták, mégsincsenek benne halálzrínyik és Tas-ok.....
  • lammaer
    Az egész pénzkeresésre pofonegyszerű a válasz: minden ágon kb ugyanazon a Tieren van a "sweet spot":
    orosz mediumon a T34, amerikain a Sherman (a kisebbik), németen a PZIV, német TDn a Stug, orosz Heavyn a KV.

Hivatalosan is irták, hogy minden ágon van egy olyan tank, aminek a jutalom szorzója kimagaslóan magas az ág többi tankjához képest (ez a pénzgyár tank az adott ágon).

Ez azt hiszem a Tier 5 (nem vágom fejből az összes Tiert). Természetesen ettől felfele-lefele 1 Tier is nagyjából jó, szóval igazából az ember izlése dönt a konkrét tankban. A +1 Tiert (pl PZIV helyett VK3601) azért szokták szeretni, mert az ugye többnyire erősebb tank, igy a kicsit rosszabb jutalom szorzót és a kicsit drágább javítási költségeket kompenzálja az, hogy a játékos több sebzést tud okozni.

Nekem személy szerint (végiggrindelve elég sok ágat) ezek jöttek be:

- sherman: Törékeny szar az igaz (sztem genygébb mint a PZIV), de ha béna vagy benne akkor is dől belőle a pénz. Javítási költségei nevetségesek. Lehet rátenni HE-vel nagyot rugó ágyút is, ha túl gyakran kerül az ember az aljára, de igazából tökmindegy mit csinálsz, prémiumon ezzel jól lehet keresni.

-stug: 10.5-ös HE-vel mindent sebez, és amig nem javítják a halálbokrokat (bokorban még akkor se látszol ha lősz, hiába van az ellen 20 méterre tőled) addig nagyon gonosz cucc.

LEGFONTOSABB: legyen prémium, aranyat másra akkor költünk ha megvan az 1 havi prémium.

Ha nincs prémium a profit! nagyon durván zuhan.
    Ugye a prémium +50% pénz, de a profitot sok esetben duplázza, mivel a javitási költség meg a lőszer ugye még lejön a bevételből.

Pl ha a egy csatáért a reward 10k prémium nélkül, akkor 15k plenne rémiummal. Legyen a javitás meg lőszer költség mondjuk 4k (ez azonos mindkét esetben). A profit prémium nélkül 6k, prémiummal meg 11k.
    Comprende.

Aki nem vesz prémiumot az aranyból, magára vessen :)
  • DummyBoy
    Üdv Urak!

Érdekes kérdésem lenne ... sokan elég régóta nyomják már az "ipart" közületek ...

Equipment kérdésem lenne ... olvasgatom a hivatalos fórumot, nézegetem az equipmenteket ...

Egyiket sem kell megmagyarázni, de találkoztam egy érdekes dologgal ... Miszerint magasabb Tiereknél elég sokan ajánlják a ventillátort ... GLD és ilyenek elé ... Főleg olyan tankokra, ahol a személyzetben többen látják be ugyanazt a feladatot (pl: loader a su152-ben ...)

Mit gondoltok erről? Valaki próbálta már? Érdekelne, hogy tényleg akkora előny-e ez, hogy míg lightokra majdnem a legolcsóbb cucc a venti, heavy-TD vonalon az egyik legrágább (600k) kütyü ...

Tényleg ennyi pluszt jelent? Tapasztaltátok már? Mit gondoltok erről?

Ugye bizonyos szint után már nem kell camo net (Vicces ... haverral mi is leteszteltük a Camo netet Training battle-ban ... nagyjából 10 méteres észlelési távolság különbséget jelentett nagy általánosságban ...) ezért a helyére kerülhet valami ...
  • Wlanseraf
    Reméljük, mert a tier VII/VIII spg-t ezzel fél óra alatt bontja le:D
  • nagypite
    Ez gondolom az alap ágyúja lesz mert ennél a 88/71-es már a sima pantheren is jobb
  • Eagle16
    Panther 2

HP - 1500+
    Speed limit - 55
    Hull armror - 100/60/40
    Turret armor - 150/60/60

7.5cm KwK45 L/100

Caliber - 75mm
    RoF - 15.38
    Avg penetration - 198/244/38
    Avg damage - 135/135/175
  • LeonSilver
    Használd ezt -> http://iaro.3dmax.hu/
    Ha feltöltötted a képet lesz egy oylan hivatkozás (többek között) ami úgy kezdődok, hogy [I M G] és úgy végződik, hogy [/I M G] (a szóközök nélkül természetesen). Ezt kell ide beszúrni és jónapot
  • [NST]Cifu
    Bocsi, de megkérdezed melyik harckocsi jó pénzszerzésre, aztán amiatt sopánkodsz, hogy melyik nem esik útba. Ha segítséget kérsz, akkor legalább írd körül, hogy milyen oldalon, milyen ágon érdekel. :)

Ha német ág, akkor Pz.IV vagy StuG III. jó cuccos 10,5cm-hes HE ágyúval. Ha heavy ág felé mész, akkor sokan dicsérték még a VK3601-et is.