banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Szép ...

Engem tegnap nap végén kiengesztelt az utolsó csata az összes addigi szarért ...

Jellemzően Mörfi: 1000 XP kellett, hogy Elite legyen az IS-em ... Ez megvan általában már az első duplakörből, de simán egy szimplából is sokszor ...

Tegnap első 3 csata - 100 xp ... fasza ...

Aztán jött Karelia (Engedjétek meg, hogy fényezzem magam egy kicsit, mekkora "pr0" is vagyok :) ) ... 4-5-ik voltam a sorban, IS4-ek, IS3-ak, stb ... Elindulunk a szokásos úton a hegyek takarásában, mire az enemy 6-7 tankja berongyolt a bázisunkra a másik oldalon ... A team másik IS-ével visszamentünk gyorsan, és szépen, okosan (Meglepően jól össze tudtunk dolgozni a másik IS-el ...) ki is szedtük őket még épp időben.

Meglepően jó csapat volt, a nagyok meg is köszönték nekünk, boldogan írtuk vissza, hogy "base is clean" ... erre bumm ... fele HP-m oda ... és megjött az enemy IS4 ... következő lövésével kiszedte a másik IS-t, egyedül maradtam ... Na ez gyors lesz ... de nem ... 3-4 percig keringőztem bújkálva a tereptárgyak és a kilőtt tankok között amíg az IS4 ki nem szedett ... Eközben valami isteni szerencse folytán sikerült leamortizálni rendesen ... Bár elvesztettük, mindenképp az elmúlt hét egyik legjobb csatája volt ... Mivel utolsó előtti túlélő voltam, így meg is lepődtem, hogy miután kilőttek, nem csak a saját team-emből sokan, de még az IS4 aki kilőtt is gratulált ... 24 HP-ja maradt ...

Irgalmatlan mákom volt, ez igaz, de nagyon jó csata volt.

Igazából az ilyen csaták miatt szeretem ezt a játékot ... ahol jó csapat jól tud összedolgozni, és jól szórakozom ... az hogy nem nyerünk, az csak egy dolog, maga a jól - szórakozva eltöltött 10-12 perc kárpótol érte ...