banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Egyet kell értenem Lammaer mesterrel - de én sem csak prémiumra költök ... Én is SW után kezdtem a játékot.

Eleinte én is csak azokra a hétvégékre vettem premiumot, amikor valami isteni véletlen folytán egész napra bepunnyadhattam a gép elé ... De aztán rájöttem, hogy így lassan halad az ember ...

17 nap kell, hogy összejöjjön 2500 GOLD a havi prémiumra ... 1 hónap alatt meg bejön 4500 gold ...

Tehát 2000 marad slotokra meg free XP-re ... Nem mondom, hogy elég, mert én is túlszaladtam most egy kicsit a SW-ra építve, ezért 5 napra most megint prémium nélkül maradok, de így is lehet azért élni ... IS-re visszamegy a 100-as ágyú, SU152-re a 152-es, Hummelre az alap, a kisebb tankokon meg nincs gond ...

Az Elite tankjaim napi 1 duplaXP-s köre hoz annyi FreeXP-nek valót, hogy a világ összes aranya sem lenne elég ... Van annyi FreeXP a tankjaimban, hogy holnap meg tudnám ugrani azt az 50k XP-t ami az ISU-hoz kell ... Aranyam is van annyi ... pénzem viszont nincs ... és nem elég ugye a 2,5 misi, kell még lóvé (vagy gold) legénységre, Rammerre, GLD-re, meg mindenre ...

Prémium nélkül viszont a napi 2 BK alatt nemhogy 100k-kat, de 30-40-eket sem tuti hogy kigrindelnék ...

Emiatt inkább spórolok ... Aztán majd kiderül ... amúgy is, állítólag nem maradunk arany nélkül karácsonykor :)