A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nézd, én soft wipe után kezdtem. Nem volt arra lehetőségem, hogy free xpben kapjak annyit, amennyiből kijön egy Jtiger, egy IS7 és egy Maus. Ha ezekre meg lett volna a free xp, akkor nyilván másra (prémiumra költök csak), de mivel hiába nyomom ahogy tudom, nem feltétlenül van elég időm arra, hogy az aranyból csak prémiumot vegyek, mert az a fejlesztések rovására menne. Anno kiszámoltam, hogy nem jövök ki jobban ha prémiummal tolom - mivel nem lehet venni -, mintha nem és magam darálom be az összes átugorni való szarhoz az XPt, mert 1. meg kell venni, ha nem, és már az akkora kiesés, mintha inkább free xpből átugornám. Inkább több pénzkereső tankom van. Viszont mindig van 250 goldom, ha prémium kell, és van rá 24 órám (vagyis reggeltől estig tudok lenni), akkor belövöm, számomra csak így gazdaságos.