A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tegnap kicsit elment a kedvem a játéktól. Nagy kínkeservesen megszereztem a KT-t, az egész legénységet feltápoltam 100%-osra, indultam a csatába....és.... jól pofára estem. T-29 szemből kivégzett, belelőttem 4-5-öt, amivel kb 20%-ot szedtem le róla.... nevetséges. A II. vh egyik legerősebb tankja fabatkát sem ér??? Az első igazán mínuszos köreim jöttek vele. gyakorlatilag minden KT kör után mehetek kettőt a P38 és a BT-2-mel, mert azokkal szerzek 5-10k plusssz kreditet, ami pont kompenzál 2 veszteséges KT kört.
Amíg Tigirssel mentem, csupa nagy erős ellen, sebaj, voltak szép körök is, de KT-m eddigi 4 körében csupa nagyvad volt...
Ne mondjátok lécci, hogy: "oroszok csinálták, mit vársz?" indokot mert marhaság, ők is a piacból élnek, nem kell azért szart csinálni. Panzer Generalt meg amcsik csinálták, mégsemn erősebbek indokolatlanul az amcsi tankok, a Panzer Phase I-II-t magyarok csinálták, mégsincsenek benne halálzrínyik és Tas-ok.....