2340
-
#50 Ez már nem Colin McRae: DiRT 3 lesz, hanem Ken Block: DiRT 3 -
#49 Nem semmi hgy már jön a 3! Én még az 1-et se tudom kipróbálni:D Túl jó a gépem hozzá!! (1 magos 2,4 celeron,512MB SDRAM,ATI 9200SE VGA,) -
#48 Ezt nem is gondoltam volna, hogy a 2005 árkádosabb volt, de akkor biztos van benne valami, ha így emlegetve van.
Csak érdekel már így az is. :) -
#47 a colin 2005 árkádosabb volt, mint a 4, kevésbé tört rommá a kocsi és a graf motor addigra nagyon durván elavultnak számított
(mondjuk mind a colin3-4-5 elég ócska volt) -
#46 Akkoriban újdonsággal hathatott igaz, bár halványan emlékszem a Colin 3-ra is, mintha az is nagyon hasonlóan nézett volna ki, persze alap szinten.
A 3. résszel amúgy olyan emlékek maradtak meg leginkább, hogy akárhogy is erőlködtem, soha sem bírtam előnyt szerezni másodpercekben semmilyen szakaszon sem. :D
Nem tudom már, hogy csak ennyire béna lehettem-e vagy csak játékhiba miatt volt az egész, de az biztos, hogy a későbbi részekben már simán tudtam nyerni bármilyen nehézségi szinten, szóval én játékhibára tippelek.
2005-ben is benne van az Ausztrál pálya. Szerintem minden ország szerepel abban is, amik az előző Colin-okban szerepeltek.
Ez viszont most felkeltette az érdeklődésemet, hogy írod, hogy mintha a 4.-nek az irányítása másabb lett volna, lehet csak kipróbálom majd még azt is.
Az viszont már szerintem biztos, hogy nem igen fogjuk már visszakapni a régi Rally-s érzést, Codemasters rájött, hogy nem abban van a nyereség, hanem ezekben a "bulisabb" játékstílusokban, mint pl a Dirt 2. -
Reg5 #45 Emlékszem, hogy anno a Colin 4 grafikáján mennyit ámultam, főleg az Ausztrál pályákon volt gyönyörű. Na a 2005-nél ez valahogy elmaradt(lehet azért mert nem volt Ausztrál pálya?). Mintha még az irányítás lett volna kissé fura, alig bírtam az úton tartani az autót.
A menüs bug engem állandóan kivágott az asztalra úgyhogy kb. tucat próbálkozás után szomorúan töröltem :( -
#44 Azért az érdekes lenne, ha rosszabb lenne a grafikája, de végülis tényleg nem igazán emlékszem már rá. Az viszont biztos, hogy nagyon hasonlóak.
Az is igaz tényleg, hogy túlzottan is hasonlóak, mert valóban nem sok újjat mutatott a 2005. :)
Most így felrémlett, hogy pl egyes pályák egy az egybe át lettek helyezve.
A menübe meg nálam is volt egy bug, de szerencsére nem volt zavaró. -
Reg5 #43 Évekkel ezelőtt játszottam vele, de azért még rémlik 1-2 dolog. A grafikája mintha gyengébb lett volna mint a 4-nek(vagy legalábbis nem jobb), és igazából semmi újdonság nem volt benne. A menüjében pedig volt egy bug, de ezt lehet, hogy más okozta...
Amúgy eddig 1 Colin-t se vittem végig. A Dirt 1-nél elég közel voltam, csak vagy a Windows adta meg magát, vagy sikerült elbarmolni a mentéseket. -
#42 Korábban is olvastam már ezt valahol (lehet itt), hogy 2005-ös Colin rosszabb a 4.-nél (az is lehet, hogy te írtad azt is).
Csak kíváncsiságból érdekelne, hogy szerinted miért?
Nem gúnyolódából írom ezt, komolyan érdekel, mert mindkettőhöz volt már szerencsém, viszont a 4.-el olyan rég játszottam már, hogy még a játék menüjére sem emlékszem.
Viszont épp a napokban játszottam ki újra a 2005-öt és mivel számomra úgy maradt meg, hogy ez is nagyon hasonló a 4.-hez (legalábbis grafikára, autók viselkedésére), így már a 4.-el nem akarok foglalkozni, egy időre elég ezekbők az előző generációs Colin-okból (nem mintha nem szeretném őket, épp ellenkezőleg).
Annyi maradt meg a 4. részből, hogy ott végigjátszás után kaptunk egy Expert nehézségi szintet, amiben játék közben a Nehéz nehézségi szinthez képest kb annyi különbség volt, hogy semmi HUD sem volt, meg csupán belső nézetből mehettünk csak. -
#41 ajjajj:Jaj -
#40 az RBR nagyon más, ebben egyet kell értsek :) -
#39 Autó levegőben? :D No mind1, szerintem Dirt2 jó kis móka ha el akarsz ütni pár délutánt de én nem látok benne semmi fejlődést, lehet túl sok volt az RBR és csak azután furcsa egy picit :P -
#38 én látom benne a szimulátorok "jelét". ha egy játék nem rfactor/iracing/lfs/tedd_ide_amit_gondolsz, attól még nem lesz full-árkád, ez nem digitálisan vagy-vagy alapon működik, igenis van különbség outrun és dirt2 közt
rengeteg dolog elnagyolt benne, naés? ettől még egész türhetően, autónak érezni a modellt, amit irányítasz :) (szemben mondjuk a fél másodperc alatt lelassuló első résztől, az irreálisan könnyen driftelhető World Racingel vagy épp a már emlegetett sinauto outrunnal)
vagy cibáljuk elő _bármelyik_ pc szimet, mennyire szánalom modon viselkedik benne az auto a levegőben? és akkor kimondjuk, hogy azok is vérárkádok? -
Reg5 #37 Nekem a 4 és a Dirt tetszett, a 2005 viszont nem. -
#36 Attól teljesen árkád, hogy szimulátornak jelét sem látni benne. Lehetne még fokozni ezt, pl 500-al mész kanyarba murván, attól nem lesz árkádabb, mert a valósághoz épp annyi köze lesz mint most :) -
#35 mi alapján mondod ezt? a dirt2 sem full-árkád : full árkád az outrun! ;) -
Zoliwrc #34 A játék jó alapja megvan a DIRT2-ben, csak pályák kellenek még és pár autó, jó lesz ez legalább lesz választék, Dirt3, WRC2010
-
#33 sohaj. -
gyepesjoint #32 ybox/ps karral légyszi irányítsál már egy autót realisztikus,minden segítség nélkül...pc-n,kormánnyal,manuál váltóval,segítség nélkül ütős lesz!! am meg ezek eléggé alpha képek/videők,szal szvsz teljesen eltérő lesz a fizikai motor a most látottaktól -
#31 hát az ingame felvételek alapján tényleg az lesz. -
#30 Arra próbáltam utalni, hogy szerintem az F1-ük is full árkád lesz. -
gyepesjoint #29 ő nem,de az ő nevével eladott játékok a colin 4-től kezdve fosparádék... -
#28 Colin nem volt se fos se májkrém -.-" -
gyepesjoint #27 azért csak élethűbb egy "majdnem szim F1" mint egy fullárkád rallys gém,mert én ha már legnehezebb fokozaton,manuális váltóval,kormánnyal betudok venni múrván egy nehéz,rázós kanyart 150-el,akkor uninstall...és ez megvolt a dirt-ben...a shift kábé 10 percet töltött a vinyón -
#26 hát két totál árkád játékról beszélünk, a szimhez egyiknek sincs köze, vagy max annyi mint a koccintós bornak a szőlőhöz :) , más kérdés, hogy a két árkád közül melyik a kevésbé árkádabb :) -
#25 azért a dirt2 "szimebb" mint a totál fals shift! -
#24 Az f1-ük se lesz más, kb annyira lesz szimulátor mint az NFS Shift, a mai napig azt hiszi a játékosok nagy része, hogy olyan egy versenyautót vezetni... -
#23 Az oké, hogy kiadnak, de ne ilyen foskazlokat. 2-nek még a demoja is amcsi faszság volt, milyen lehet az egész játék, inkább meg se akarom tudni. -
#22 -
#21 lol -
#20 Vagy csinálnának egy helikopter szimulátort... :D -
gyepesjoint #19 inkább az F1-en járna az eszük,ne az árkád fos kolin májkrémen... -
#18 :D:D Az előző meg lehetett volna Ken Block rally :) . Azt nem értem, hogy miért az amcsi rally van szajkózva, mikor nem egy erős bajnokság van ott, sőt, kifejezetten gyenge. Ha ebből visszavesznek, még jó is lehet, csak kár, hogy árkád :( , egy jól felépített szimnek jobban örülnék :P -
#17 mér? jimmy is felénekelt 2-3 új dalt halála után :D -
#16 Azt hittem, Colin McRae halála után már nem adnak ki több játékot a nevével. -
#15 hát elég idegesítő volt hogy 3-4 pálya/ország van max -
#14 max multi -
Szabi1991 #13 multy legalább hangulatos, de igen.. hamar megunható :/ -
#12 ja, sajna ez volt nekem is a legnagyobb gondja. -
Szabi1991 #10 Pastrana Dirt 3..