2340
  • atiwrc
    Infók a véleményem a <> jelek uátn irtam.
    - 100 különböző pálya és szakasz az egész világ bejárva <> Lesz millioféle változat egy környéken, vagy valami rövidke 2 perces szakaszok, sajna kizárnám hogy lesz benne legalább 1 szakasz ami több mitn 6-7 perc.
    - havas, jeges felületek <> cmr1 cmr2benis volt már mikor is volt 1998ban ha jól rémlik
    - dinamikus időjárás változás!!!!! <> kiváncsian várom, nemtom mit ért a dinamikuson olyan eddig is volt valamék cmrbe hogy a pálya egyik részén esett a másikon nem.
    - visszavesznek az amcsi stílusból és európaisabb lesz <> a videó vége ezt támasztotta alá
    - fesztiválos körítésnek vége <> ugyanazt mondom mint az előzőre

- részletesebb gépjárművek <>ezzel eddig se volt gond
    - újragondolt karrier <> azon van is mit, az eddigi karieres cuccok nem nyerték el a tetszésemet, pedig a codiék a toca race driver 2,3 ba tudtak irni egy elfogadhatót.
    - youteube támogatás <> felesleges szarság
    - osztott képernyő <> jó őtlet habár néhány gépen örülni fognak ha elfut egyáltalán nemhogy ketten tolják rajta.
    - parti modok <> na ez nemtom mi lesz
  • berczely
    Az igazi rallyban is így van...
  • Totti5
    Biztos úgy lesz most is. 1 pályarészen belül több szakasz is lesz, oda vissza stb... 100 teljesen eltérőt ember nincs aki megcsinálja.
  • benőmenő
    "- 100 különböző pálya és szakasz az egész világ bejárva"
    Nekem a fele is elég lenne, ha tényleg mindegyik más lesz. Nem úgy, mint a dirt 2-ben, ahol országonként volt 2, jobb esetben 3 vonalvezetés és legfeljebb variálták azokat.
  • bertino
    eddig se azert nem tettek bele, mert nehez megirni...
  • Totti5
    Sose volt szim a sorozat, de a Dirt 1-2 fizikában is teljesen korrekt lett, annyira hogy azt az előző részek alapján nem lehetett várni, mert azok eléggé viccesek voltak.
  • Reg5
    Kár, hogy csak jövőre jön ki :(
  • Máté94
    Nem fogom.:)
    Csak ha már ennyi minden benne van, akkor normális fizikát írni nem lehetne nehéz írni :D
  • Totti5
    tedd -favra akkor és keress szimet akkor :)
  • Máté94
    és arcade....
  • Totti5
    Infók
    - 100 különböző pálya és szakasz az egész világ bejárva
    - havas, jeges felületek
    - dinamikus időjárás változás!!!!!
    - visszavesznek az amcsi stílusból és európaisabb lesz
    - fesztiválos körítésnek vége

- részletesebb gépjárművek
    - újragondolt karrier
    - youteube támogatás
    - osztott képernyő
    - parti modok
  • bulba
    Ahhoz képest, hogy csak debut trailer, elég sokat mutat. Végre visszavettek egy kicsit a sárgaságból is!!
  • Totti5
    Hóli fáking shit!!
  • Csokis
  • benőmenő
    Várós a játék nagyon!
    Már csak azért is ,mert:
    - azt ígérték kevésbé lesz "amerikás"
    - végre hó!!!
    Már csak valami erőteljesebb törés és több pálya kéne mint az előzőben.
  • leho94
    remélem fizikája is lesz:D
  • samsung123
    Komoly lesz a hóó
  • norbi2fraktal

• arty
    manapság nincsenek ingame promo videok... szvsz egy rendertrailer lesz, gameplayre hajazó jelenetekkel :(
  • grebber
    Remélem a a Trailer nem valami fos szar teaser lesz hanem tömör ingame!
  • Máté94
    Első kép.
  • bertino
    fail.
  • bosco05 #68
    Amúgy azt elismerem, hiszen vitathatatlan tény, hogy a Dirt2 sokkal szebb az összes rally játéknál. Nekem az lenne a legjobb, ha egy ilyen grafikájú játék alá raknának egy komoly szimulátor fizikát, reális töréssel. Ha létezne ilyen játék, azt hiszem életem végéig a favorit lenne, de így marad RBR meg Cod1 a két kedvenc :)
  • bosco05 #67
    Ennyi. Neked ez a véleményed, nekem nem. Egyik sem fog változni, úgyhogy a flame megkezdése helyett inkább jó játékot kívánok :)
  • Totti5
    Inkább arany középútnak nevezném. RBR is csak egy játék, talán jobb fizikával vagyis olyan vezetési modellel ami egy szűkebb réteg igényeit elégíti ki. A Dirt pedig egy jó fizikával, akár még jobb is mint a RBRé, de mindenkép fejlettebb, viszont mindenki számára évezhető vezetési modellel. Árkédnak nem nevezném, mert nem az, annál jóval komolyabb.
  • bosco05 #65
    Nem tudom, hogy írjam, hogy ne sértselek meg és ne legyen ebből flame, de ha neked a CMR az igazi rally autó érzet, akkor semmit sem tudsz erről a sportról. Remélem nem bántottalak meg. A CMR egy igazán élvezetes játék a kikapcsolódni vágyóknak, az RBR pedig egy komoly szimulátor, azoknak, akiket kicsit jobban érdekel a dolog.
  • Totti5
    Más az ingerküszöbünk. Számomra az RBR mára már csak egy tákolt szemét. Anno jó volt, de azóta sok év telt el.

Amikor a Malajziai dzsungelban csapatom a Dirt2vel egy imprezával valós hagokkal és sebességrézettel, szép látvánnyal, talán egy kicsit könyebb fizikával, de éreztre tényleg rally utóval és nem egy pihe dobozzal mint az RBRben, na akkor érzem úgy hogy ez rally...
  • fery02
    Nekem a pályák miatt tetszik inkább a RBR, mert én pl alapból így tudok elképzelni egy rally-t, pl TV-ben is ehhez hasonlóan látom.
    Másrészt meg, hogy ezek a vidékies tájak közelebb is állnak hozzám (fölrajzilag is ugye :)), jobban bele tudom magam élni a környezetbe.

Nem pedig pl ilyen, a Föld minden táján játszódó rally-k, mint amiket a Codemasters kínál, ezek számomra picit mesésebbek.

Más kérdés, hogy egyáltalán Dirt esetében beszélhetünk-e egyáltalán még "rally"-ról, mert akkor viszont szavam sincs. :)
  • bosco05 #62
    ez rallyszim, olyan hangulata mint egy szimulátornak :)
  • kifli
    nem csak multiba lehet zúzni, rallyzni akarok nem roncsderbizni. Nem azzal van a bajom, hogy multiba kell kilöknöm valakit, ha nyerni akarok, mert külömben ő csinálja, hanem azért singlebe is küzdeni kell ellenel, nem azt mondom néha okés, de rbr sokkal élvezetesebb tud leni hosszútávon
  • arty
    nem csak multi létezik ;) az AI-t meg ugy lököm ki, ahogy akarom! :D
  • kifli
    hát az hogy fékezni is kell :D + rendes etapok, rendes fizikával
    ez nem az a játék hogy tömegnyomor van és az nyer aki a legjobban lezúzza a másikat, nem ilyen vérpistikéknek való
  • berczely
    Jó lenne ez csak ennek a peugeotnak fos hangot tettek be és ez elcseszi az egész fílingjét!
  • fery02
    Oké na, nektek nem jön át. :)
  • Totti5
    Ebbe mi a hangulat? ronda, igénytelen, sufni, az irritáló hangokról és effektekről már nem is beszélve.
  • arty
    egyedul zuzni a randa pályán, pihekönnyű kocsival? ;)

szeretem az RBR-t, de azért....
  • fery02
    De ilyen hangulatot akkor sem fognak tudni bele soha a büdös életbe se alkotni.

Nagyon szeretnék már egy kormányt és akkor abban a percben törlök is minden Codemasters játékot és csak a RBR-ért fogok élni...de mivel kormányom valószínű nem lesz még egy ideig, így még sokáig érdekelt leszek a Dirt témában. :)
  • fery02
    igen
  • arty
    az ígéretek szerint visszamesznek az usákokból
  • Blum
    Vagy Pastrana :D