42845
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Biatomi
    http://www.filestube.com/6fbf6f58f3eea4a303e9/details.html
  • atiapuka
    Ez érdekelne cimbi.
  • Biatomi
    Szia !
    Bizony nagy italo disco zene.De ez is SUSY - IN MY MIND
  • italograbber
    tudom, majd most jön a válasz, hogy te is hangmérnök vagy és pont ott végeztél, ahol anno Trend Boy is. nem is mondd, teljesen megértelek

Dióka egyébként te hol végeztél?

Mindig TB-t hozod példaként.Te kb ugyanabban hiszel mint ő.

Kettőtök között az a lényeges különbség hogy ő hitt abban hogy a több tízezre nagyságrendű netről összeharáccsolt cuccot ha átalakítja veszteségmentessé akkor az a frankó.

Nálad viszont ami előnyödre vált legalább védekezel a bepróbálkozók ellen.(128-ból 1411?)kb 40% eséllyel.
  • italograbber
    Valóban remek muzsika.
  • italograbber
    Először is azzal kezdeném hogy tegnap este már kezdtem aggódni az egészségi állapotodért illetve szerettem volna hogy jól aludjál,de mint látható a felturbózott idegállapotod ezt hajnali 2-kor még nem tette lehetővé.Egy ősrégi küztdősport technikát alkalmaztam veled szemben amikor hagytam hogy győzésre álljál és egy kicsit elszaladjon veled a paci.

bizonyítékot követeltél
    Az amit bizonyítékként raktál ki az lófarok.Egy óvodás is kitudja másolni egy spektrum analizáló képét karikázgatni és színezni is tud,és természetesen mellébeszélni is.

meg büszkén raktál ki nekem pár gramm préselt műanyagot, hogy eredeti és milyen fasza.

Az igazi lecke ebben van.Elmondom neked miért.Csekkolsz üres fejjel bamba arccal szaktudás nélkül és soha nem fogod az igazságot megmondani még 50%-os valószínűséggel sem.Láthatod a magam fajták tesznek a feltöltésük mellé egy hiteles fotót oda sem írják hogy wav.Mi a csöcsnek.Ez a hozzád hasonlók kiváltsága.Néha hasznos az a pár gramm műanyag is.Ennek hiányában bajos az a művelet és véleményezés amiben te hiszel.Lehet hogy jobban állna neked még a sárga dömpi-t húzogatni a homokban az árnyékos helyeken és egy sikeres lossless tötike és csekkolás után mást is.

Regényt nem fogok írni különösen nem egy nethero tötikemajsztró kedvéért.

Függönyzárás?? Részedről?
    Említettem tegnap hogy a csekkolási tudományodnak vége.Szavaidat idézve ha nincs referencia anyag akkor nem megy.Neked ez nem fog menni mert azt mondtad hogy nem vásárolsz cd-t egyet sem.A netes anyag a referencia anyag bránerkám?Olyat bármikor kreálok én is pár pillanat alatt bitrátától függetlenül(hangminőséget változatlanul hagyva) úgyhogy az összes csekkoló és tutyikázó progidnak delete-t nyomhatsz a gépeden holott látható hogy a feltöltéseim mellé mindig tudok csatolni hiteles fotót is.Egyébként a csekkolás meg a ki a segget érdekli már rajtad kívül?Szerintem a lőtéri vizslát sem.
  • atiapuka
    Sziasztok!

Ezt találtam, s nekem marhára tetszik.
    De csak 128-as. Nincs meg valakinek 320-ban?

MARC & SUSY - FLY ME TO THE MOON (VOCAL)
    http://www.filefactory.com/file/b225bg7/n/Marc_amp_Susy_-_Fly_Me_To_The_Moon_Vocal_.mp3
  • italograbber
    amikor Te még tán a piros lavórt huzogattad a homokban

Szerintem kolléga dömper volt az és lehet hogy sárga volt a színe.
    Habár Dióka a rejtelmek embere.
  • Dióka
    "976 óta hiradástechnikával foglalkozom"

ez nagyon kemény Codigoro bácsi!
    már ne haragudj, csak te olyan vén róka vagy, hogy majdnem csókolomot köszöntem.

csak nem eladó vagy egy second hand hifi boltban?

tudom, majd most jön a válasz, hogy te is hangmérnök vagy és pont ott végeztél, ahol anno Trend Boy is. nem is mondd, teljesen megértelek.

Papi (csak a korod miatt)! Ha figyeltél volna az elején,akkor le sem írtad volna,amit megtettél. mindenki azt oszt meg,azt rak fel, amit akar,eddig is az töltötte le,aki akarta....nem valaki feletti ítéletről volt szó eddig sem, csupán arról,ahogy amit felrakunk veszetségmentesnek, akkor az legyen az.
    ha meg nem az és ez kiderül,mert mondjuk valakit érdekel, vagy megnyugtat, hogy azt szedi le,amit vár, akkor nyugodjunk meg és ne kezdjünk erősködni, meg feszegetni a témát, hogy a wav-nak hívott mp3 márpedig veszteségmentes, hisz wavban van, meg úgyse hallani semmi különbséget, stb...ez ennyire egyszerű egy bizonyos IQ felett.
    és mielőtt még régi okos mondások, szólások és jó öreg tapasztalatok érkeznének a hifi hőskorából válaszként, csak szólok, hogy 1983, nem 1987 vagy 1992 van,mert már 2010-et írunk.

és ahogy te is mondtad, én is mondom neked kedves codigoro apó bácsi:

"Ahogy Kozsó mondaná - Legyen békesség a szívetekben!
    Én kérek elnézést!"
  • Dióka
    nocsak-nocsak, hirtelen hangnem váltás, már nem érzem azt a mellényt,amit eddig toltál az arcod előtt! a "hibáztatást" természetesen én is csak jelképesen értettem, gondoltam lejön, de mint eddig más sem akart nagyon, ez sem....
    eddig az volt a bajod, hogy nem értetted (nem akartad érteni) miről beszélek meg mindenfajta illusztrációt, bizonyítékot követeltél, meg büszkén raktál ki nekem pár gramm préselt műanyagot, hogy eredeti és milyen fasza.
    most hogy raktam, meg mégegyszer leírtam,ábrázoltam, amit eddig is, azért persze a végére eljátszottad a hattyú halálát, "azért nekem ebben nem volt semmi új" függönyzárást. gratula.5-ös vagy ecsém képmutatásból.
    ha olyan bráner nagy szakember lennél, mint ahogyan előadod itt magad, akkor azt is tudnád, hogy a "csekkoláshoz" nem kell extra idő,egyszerűen rá kell nézni egy normális player normális spektrum kijelzőjére és szinte azonnal látszódik, ha bibire lehet számítani.ha kell,akkor a további ellenőrzés is pár másodperc. mondjuk te annyira ragaszkodsz a minőséghez, hogy igazából teljesen tökmindegy mit hallgatsz.szíved joga, engem nem zavar.

én csak egy dolgot szoktam teljesen alkalmadtán jelezni, ha egy-egy, kifejezetten Veszteségmentesnek felrakott anyag vélhetően vagy biztosan nem az.....és csak azért, mert ha mindenre ráfoghatnánk, hogy lossless, akkor ennyi erővel bármilyen mp3-at is felrakhatna bárki wav-ben ugyanezen címmel és büszke lehetne magára.

tényleg a legjobbakat a továbbiakhoz is!
  • Codigoro
    Ezzel pedig kívánok jóccakát minden fórumlakónak

Marius M.21 - Sweet dreams (maxi version 2010)
  • Codigoro
    Tudod Dióka - tudnék többet is hozzászólni, mert 976 óta hiradástechnikával foglalkozom, amikor Te még tán a piros lavórt huzogattad a homokban - de én itt sem a feltöltött, sem az ajánlott linkek alapján nem ítélek meg senkit.
    Reményeim szerint itt mindenkit a jószándék és nem a megszopatás lehetősége mozgat.
    De ezt már megannyi totyikban elmondták mások is. (leszed - megköszön - fülel - megtart, vagy kidob) ENNYI.

Ahogy Kozsó mondaná - Legyen békesség a szívetekben!

Én kérek elnézést..
  • italograbber
    Alakul ez már szépen mint az a bizonyos a prés alatt.

Természetesen egyet kell hogy értsek a leírtakkal sőt a multkoriban szándékosan nem tértem ki amikor említettem hogy a cd-re préselés sokszor siralmas.Szándékosan nem említek kiadókat mert számtalan példa támasztja alá az általad is felvázoltakat.Azért mielőtt egy pár embert elbizonytalanitanánk az eredeti hanghordozókkal kapcsolatban hogy azért ez a tényező ritka mint a fehér holló.

Egyébként senki nem hibáztatott senkit.Aki eredeti korongokkal fényessel és feketével dolgozik azok találkoznak ezzel,de hála Istennek nem sűrűn.
    Látható hogy azért van ilyen is.A netes anyagnál viszont valószínűleg sűrűbben előfordulhat viszont ezt nem tudom csak sejtem.
    Csekkoljon akinek van ideje és szakértelme.
    Nekem egyikből sincs sok.
    Egyébként köszönöm a választ sok újdonságot nem tartalmazott,de egy neki futást megért.
  • Codigoro
    Válasz ment. Link halott nálam
  • Dióka
    eredeti lemezen van-e valamilyen wav=természetesen nincs rajta semmilyen wav, csak az egyszerűség és érthetőség kedvéért írtam így az "adatot"
  • Dióka
    ez tényleg pazar, csak sajnos nem Minőséget bizonyít, csak egy pár deka műanyagot festékkel meg bitekkel.....és hogy az is lehet, fizettél is érte, talán nem is keveset, de talán többet,mint kellett volna.

hidd el, nem a te hibád, hogy azzal etetnek meg eredeti cédébe csomagolva,amivel csak akarnak, nem a te hibád az sem (és az enyém sem), hogy olyanok kevernek, maszterelnek zenéket,akiknek inkább kapálni kéne menni, de mindezek miatt ne én legyek a szemedben vagy a füledben a fekete bárány! erről már volt szó korábban is, MINŐSÉG és Hangminőség szempontjából nem az a lényeg, hogy eredeti lemezen van-e valamilyen wav, hanem, hogy megfelel-e a 70-es évek vége felé lefektetett audio-cd pcm wav szabványnak és egy bizonyos szintű stúdio hangzással szemben elvárható akusztikai minőségnek. hogy manapság simán rányomnak akár mp3-at is audio cédére (és most nem erről a számról beszélek), jó lesz az a süket hülyének címmel, az megint nem az én hibám. ez van. nyilván ilyennel szerencsére egy komolyabb (értsd ismert nagyobb pl. sony, bmg, stb.) vagy netán japán kiadó lemezén sohasem találkozol.....eddig.

csak NEKED, te boldog lemeztulajdonos!

• italograbber
    ha mindeképpen valamit bizonyítani szeretnél, akkor dobj képet,

TESSÉK!

• Biatomi
    Sziasztok!
    Én személy szerint annak örülnék ha mindketten feldobnátok egy jó lossless tracket,mondjuk azokból amiket nemrég írtam.
  • italograbber
    mi a jó istenről regélsz te?!

az igazságről csakis arról.

gyere már el hozzám

ha dobsz egy valós címet akkor fontolóra veszem a dolgot

15 éve én már az atrac3 tömörítéssel foglalkoztam

Már rosszul kezdődik mert benne van a tömörítés szó.Egy pillanatra azt hittem hogy te jöttél rá hogy az 500kbps közeli tömörítés valós cdda-t eredményez.

Szóval nem értem hogy mire ez az agresszív védekezés egy egyszerű kérdés után.Mint az apró kis állatok akiket megijesztenek és ők begömbölyödnek illetve szúrnak harapnak illetve bélgázokkal védekeznek.
    Szó sincs részemről kötözködésről megismétlem egy kérdés volt csupán erre a hsz-edre.

szakértelem nem kell feltétlenül egy egyszerű freki analízishez (minimális ismeretek persze előnyt jelentenek), de még csak hallás sem szükséges hozzá. ezt mutatja a papírforma. egy szép, kb. 600hz-es frekilyuk (azaz a semmi) tátong 15khz feletti részen,amit általában direkt raknak bele 1-1 demo jellegű anyagba, csak frekiben lejjebb.

Erről a semmiről kértem egy képet mivel amit te látsz azt mi is láthatjuk a képernyőnkön,de viszont amit te hallasz azt mi nem hallhatjuk illetve fordítva sem.A technika lehetővé teszi manapság hogy a képi élményeket megosszuk egymással.Úgyhogy akkor dobj egy képet..HA TUDSZ

• italograbber
    akkor dobj képet,

Milyenre gondoltál?..virágosra vagy valami vidámra vagy olyanra mint amilyet te szoktál dobni.
  • Dióka
    már ne haragudj te hibbant kiscsoprtos!

mi a jó istenről regélsz te?!
    gyere már el hozzám, ha van a pofádban meg az agayadban valami értelmes is és szívesen elmondom, bemutatom, megmutatom , elmagyarázom neked, hogy miről van szó,mert agyilag itt képtelen vagy befogadni a mondat elejét is. bár mint momdtam egy süket embert nehéz meggyőzni olyan dolgokról,amihez zenei hallás is kell, de ha esetleg nem vagy vak, még egyéb módon is lehet esély. annyi hülyeséget hozol fel példának, amivel nem engem járatsz le, hanem a saját szegénységedet és "tökhülyevagyok" ezekhez tehetségedet bizonyítod. te szerencsétlen. 15 éve én már az atrac3 tömörítéssel foglalkoztam,nem az alapzajos kazettáiddal. a többit meg hagyjuk,mert nagyon gyenge és nagyon gyerekes. egyetlenegy értelmes kérdést nem tudtál feltenni, csak szajkózod a baromságaidat. erre vered a melled? mennyé oszt hallgasd a zenéidet a 400 wattos pmpo music centereden és légy büszke magadra, hogy milyen fasza csávó vagy.
  • lervi
    Codigoro kolléga pm ment olvasd el!
  • Dióka
    hááát igen, ez az a részed,amikor értelmeset, témábavágót már nem igazán tudsz mondani, így úgy csinálsz, mintha jópofiznál, csak sajnos ezt is olyan gyengén hozod, mint ahogy elkezdted az egészet firtatni. témát részemről zárom, ha mindeképpen valamit bizonyítani szeretnél, akkor dobj képet, linkelj vagy írj valami értelmeset (eddig ezek elmaradtak,nem is tudom, vajon miért? ), ha meg csak hülyegyerek módjára folytatnád a provokálást,akkor keress meg priviben, bár nyilván nem fogsz,mert az neked nem okoz sem nagy feltűnést, sem kihívást, hogy néha belemakogj nyilvánosan valamibe.
  • Dióka
    az igazság odaát van. én csak a tényekre hagyatkoztam, nem az "átverés vagy nem" részt kívántam eldönteni. valóban ahány kiadó, annyiféle hangminőség is lehet. én csak azt mondtam, hogy ez messze van az eredetitől. már attól az eredetitől,amit legelöször megjelentettek. ettől még lehetett "eredeti" lemezen. a kettő egymástól ugyanis mindenben független lehet. hogy miket raknak rá cédére és azt előtte honnan veszik vagy licenszelik, esetleg átmaszterelik-e, ezek mind 1-1 külön témakört ölelhetnek fel, de sajnos ezek rendszereint befolyásolják a végeredményt.
  • italograbber
    Hmmm.. olyan Zephyruszos életérzésem van veled kapcsolatban

Nekem is.Habár a tanítványnak van még mit csiszolnia önmagán.
  • lervi
    biztos neked van igazad ezen nem is vitatkozom!
    amúgy amiröl rippeltem az 1 eredeti cd sajátom amit még anno magyarországon vettem könyvesboltban még az ára is rajta van 2790 ft!
    lefényképezni most sajna nem tudom mivel nincs elem a gépemben!

akkor ezek szerint már akkor így átverték az embereket????
  • italograbber
    te biztosan erre a számsorra gondolsz!
    Én már nem gondolok semmire
  • italograbber

Talán ennyit kellene válaszolnom,de ez nem ilyen egyszerű.

A forgatókönyv a szokásos ebben az esetben amikor a nagy elméleteket nem követi semmi.Beszélsz évek óta a nagy semmibe a semmiről.Őszintén bevallom nem is várhattam mást egy nethero-tól.Beszélsz össze és vissza minden féle zöldségeket amiket te mondasz a minőségről és a hozzá kapcsolódó dolgokról azokkal már egy jóllakott napközis is tisztában van.
    A szöveg középső részére csak annyit olyan vagy mint egy sértődött tötikemester.Mi volt ez önvallomás?
    Na szóval még mindig nem gondolod ugye komolyan hogy ezerrel tötikézel mindent lefelé saját magadat profinak nevezve és a minőséggel kapcsolatban osztva az észt másoknak.Az ilyenekkel van tele az egész világ.15évvel ezelőtt még az alapzajos kazikra maszturbáltál mamár te lettél a profi mert az orosz remaster lett a mintaképed.Csak így tovább wazzeÜgyes srác vagy mit is mondhatnék mást.Ez is egyfajta gyüjtői szenvedély manapság amit te csinálsz.Mindenbe belekóstolsz ami jó vagyis annak ítéled azt elmented és mekkora gyüjtő és minőség ismerő lettél.HATALMAS!LOSSLESS & CSEKOLLÓ KIRÁLY!

AKKOR LESZ BIZONYIÉK AZ ÁLLÍTÁSODRA?Az üres dumával már tele a padlás.

mindenesetre örülök, hogy alapvetően nem ugyanazok a forrásaink

Hát ennek én is.Tényleg az említett módszerrel magamhoz kellene hogy nyúljak.
  • Dióka
    pár dolog

ennek köze sincs az "original" verzióhoz mert ez a "guitar mix"

az eredeti gitár mix 7'17" ez csak 6'19" nyilván az elejéből és a végéből is le van vágva....
    az eredeti wav jól van maszterelve, a tiedből erősen megnyirbált a közép és magas, pont annyira, mintha valaki süket füllel belenyúl egy EQ-val és elcseszi az egészet,mert loudness hangzást ad neki.a másik a frekimenet, mely alapvetően nem rossz, de pont annyira hiányos,mint amikor egy jobb 192-es mp3 vagy egy rosszabb 320-as mp3-ból visszakódolják wav-be.....

hát ennyi látszik,hallatszik, a többi meg elmélet...

• Dióka
    hát ha csak ennyit tudsz érdemben hozzászólni egy konkrét témához, akkor én megértem.
  • Codigoro
    Hmmm.. olyan Zephyruszos életérzésem van veled kapcsolatban..
    Bár nem vagyok Mentalista
  • sanyo71
    Sziasztok!
    bwo-sunshine_in_the_rain_(italo_mix)-asot.mp3 (10.46 MB)320kb http://www.multiupload.com/L7B56AHGQP
  • lervi
    értem barátom!
    74321 39126 2 akkor te biztosan erre a számsorra gondolsz!
  • Dióka
    örülök neki, hogy poénra véve a lényeget erősen játszod az agyad s magad, de azért ne vidd túlzásba, mert egyébként nem áll jól neked, így nem igazán tudom, mire fel. összevissza hadoválsz, meg 4 évesekkel példálózol, csak elfelejtetted, hogy én már sokkal elmúltam 4 és nem csak dobálózok infókkal,hanem valami alapjaként írom le. te kérdeztél, én válaszoltam. hogy kinek milyen a hallása az egyéni dolog, ezért is relatív minden, de azért, mert mondjuk te süket vagy, ne kelljen már mindenkinek lealacsonyodnia a te szintedre, sem hallásban, sem felfogásban. mert te nem hallod, az nem jelenti azt, hogy nincs, ugyanúgy,mint hogy ha ott van valami és nem hallod, az attól még ott van. ez ennyire egyszerű.

ha provokálni van kedved, vagy csak kiforgatni a szavaimat, akkor légyszi vagy ésszel tegyed, mert az eddigiek elég hézagosak vagy pedig máshol mással. esetleg maszturbálj egyet. a hozzád hasonlókon az is szokott néha segíteni...

meghallgattam, nem is pécé hangszórón, nem is high-end cuccon, csak egy normálison.
    egész jól szól, bár a közép és felső részen van hiányérzetem. a magasai nem tiszták, összemosott. persze kérdezheted, hogy mihez képest, joggal....pl. az eddigi tapasztalataimhoz képest és a nekem meglévő példányhoz képest.
    sorolhatnám, hogy egyébként még milyen jellemzőket látni ezen a fájlon (kompresszálás, dinamika, vágás, stb.), de ez meghaladja az igényeidet.

mindenesetre örülök, hogy alapvetően nem ugyanazok a forrásaink.
  • italograbber
    Melóhelyen vagyok és ezeken a pici hangszórókon nehezen tudnám eldönteni.Valaki profi ebben is..

Ezt a katalógusszámot arra értem amit feltettél az vagy egy cd-ről vagy egyéb hanghordozórol származik.Mivel ismert előadóról van szó így valószínűleg több kiadó is kiadhatta és azért kellene tudni hogy melyik lemezről való,mert ahány stúdió annyi féleképpen hajligatják azt a kibaszott frekvenciagörbét.Az adott esetben pedig ha valami sufni műhelyben tették ezt attól még mutathat jót a csekkoló,de nem mondható ki biztosan az eredete.Meghallgatni pedig a megfelelő körülmények között csak később tudom.
    Jah és majdnem elfelejtettem minden hivatalosan kiadott korongnak van katalógusszáma,hiszen a kérdés ez volt.
  • italograbber
    Nálunk napi 12óra és hogy ne kelljen +embert felvenni így a telefonügyeletet egymás között szétdobjuk.
  • kaposi1
    Én csak megnéztem a spektrum képét de amit láttam az nem a legizmosabb!
    Viszont a kielemezése nem az én tisztem mert annyira nem értek hozzá.
    Én csak azt mondom amit szemmel láttam!
  • kaposi1
    Okés akkor még jobb is mint amit amit én tudtam volna adni!
  • lervi
    most hogy mondod megnéztem a minőséget! 320as a vinamp szerint!
  • lervi
    melyik katalógus számú lemez?????
    na ezt meg én nem értem!!!azt hittem nagy szakértőknek még fülre is megy az illen dolog!