nocsak-nocsak, hirtelen hangnem váltás, már nem érzem azt a mellényt,amit eddig toltál az arcod előtt! a "hibáztatást" természetesen én is csak jelképesen értettem, gondoltam lejön, de mint eddig más sem akart nagyon, ez sem....
eddig az volt a bajod, hogy nem értetted (nem akartad érteni) miről beszélek meg mindenfajta illusztrációt, bizonyítékot követeltél, meg büszkén raktál ki nekem pár gramm préselt műanyagot, hogy eredeti és milyen fasza.
most hogy raktam, meg mégegyszer leírtam,ábrázoltam, amit eddig is, azért persze a végére eljátszottad a hattyú halálát, "azért nekem ebben nem volt semmi új" függönyzárást. gratula.5-ös vagy ecsém képmutatásból.
ha olyan bráner nagy szakember lennél, mint ahogyan előadod itt magad, akkor azt is tudnád, hogy a "csekkoláshoz" nem kell extra idő,egyszerűen rá kell nézni egy normális player normális spektrum kijelzőjére és szinte azonnal látszódik, ha bibire lehet számítani.ha kell,akkor a további ellenőrzés is pár másodperc. mondjuk te annyira ragaszkodsz a minőséghez, hogy igazából teljesen tökmindegy mit hallgatsz.szíved joga, engem nem zavar.
én csak egy dolgot szoktam teljesen alkalmadtán jelezni, ha egy-egy, kifejezetten Veszteségmentesnek felrakott anyag vélhetően vagy biztosan nem az.....és csak azért, mert ha mindenre ráfoghatnánk, hogy lossless, akkor ennyi erővel bármilyen mp3-at is felrakhatna bárki wav-ben ugyanezen címmel és büszke lehetne magára.