ez nagyon kemény Codigoro bácsi!
már ne haragudj, csak te olyan vén róka vagy, hogy majdnem csókolomot köszöntem.
csak nem eladó vagy egy second hand hifi boltban?
tudom, majd most jön a válasz, hogy te is hangmérnök vagy és pont ott végeztél, ahol anno Trend Boy is. nem is mondd, teljesen megértelek.
Papi (csak a korod miatt)! Ha figyeltél volna az elején,akkor le sem írtad volna,amit megtettél. mindenki azt oszt meg,azt rak fel, amit akar,eddig is az töltötte le,aki akarta....nem valaki feletti ítéletről volt szó eddig sem, csupán arról,ahogy amit felrakunk veszetségmentesnek, akkor az legyen az.
ha meg nem az és ez kiderül,mert mondjuk valakit érdekel, vagy megnyugtat, hogy azt szedi le,amit vár, akkor nyugodjunk meg és ne kezdjünk erősködni, meg feszegetni a témát, hogy a wav-nak hívott mp3 márpedig veszteségmentes, hisz wavban van, meg úgyse hallani semmi különbséget, stb...ez ennyire egyszerű egy bizonyos IQ felett.
és mielőtt még régi okos mondások, szólások és jó öreg tapasztalatok érkeznének a hifi hőskorából válaszként, csak szólok, hogy 1983, nem 1987 vagy 1992 van,mert már 2010-et írunk.
és ahogy te is mondtad, én is mondom neked kedves codigoro apó bácsi:
"Ahogy Kozsó mondaná - Legyen békesség a szívetekben!
Én kérek elnézést!"