ha dobsz egy valós címet akkor fontolóra veszem a dolgot
15 éve én már az atrac3 tömörítéssel foglalkoztam
Már rosszul kezdődik mert benne van a tömörítés szó.Egy pillanatra azt hittem hogy te jöttél rá hogy az 500kbps közeli tömörítés valós cdda-t eredményez.
Szóval nem értem hogy mire ez az agresszív védekezés egy egyszerű kérdés után.Mint az apró kis állatok akiket megijesztenek és ők begömbölyödnek illetve szúrnak harapnak illetve bélgázokkal védekeznek.
Szó sincs részemről kötözködésről megismétlem egy kérdés volt csupán erre a hsz-edre.
szakértelem nem kell feltétlenül egy egyszerű freki analízishez (minimális ismeretek persze előnyt jelentenek), de még csak hallás sem szükséges hozzá. ezt mutatja a papírforma. egy szép, kb. 600hz-es frekilyuk (azaz a semmi) tátong 15khz feletti részen,amit általában direkt raknak bele 1-1 demo jellegű anyagba, csak frekiben lejjebb.
Erről a semmiről kértem egy képet mivel amit te látsz azt mi is láthatjuk a képernyőnkön,de viszont amit te hallasz azt mi nem hallhatjuk illetve fordítva sem.A technika lehetővé teszi manapság hogy a képi élményeket megosszuk egymással.Úgyhogy akkor dobj egy képet..HA TUDSZ