örülök neki, hogy poénra véve a lényeget erősen játszod az agyad s magad, de azért ne vidd túlzásba, mert egyébként nem áll jól neked, így nem igazán tudom, mire fel. összevissza hadoválsz, meg 4 évesekkel példálózol, csak elfelejtetted, hogy én már sokkal elmúltam 4 és nem csak dobálózok infókkal,hanem valami alapjaként írom le. te kérdeztél, én válaszoltam. hogy kinek milyen a hallása az egyéni dolog, ezért is relatív minden, de azért, mert mondjuk te süket vagy, ne kelljen már mindenkinek lealacsonyodnia a te szintedre, sem hallásban, sem felfogásban. mert te nem hallod, az nem jelenti azt, hogy nincs, ugyanúgy,mint hogy ha ott van valami és nem hallod, az attól még ott van. ez ennyire egyszerű.
ha provokálni van kedved, vagy csak kiforgatni a szavaimat, akkor légyszi vagy ésszel tegyed, mert az eddigiek elég hézagosak vagy pedig máshol mással. esetleg maszturbálj egyet. a hozzád hasonlókon az is szokott néha segíteni...
meghallgattam, nem is pécé hangszórón, nem is high-end cuccon, csak egy normálison.
egész jól szól, bár a közép és felső részen van hiányérzetem. a magasai nem tiszták, összemosott. persze kérdezheted, hogy mihez képest, joggal....pl. az eddigi tapasztalataimhoz képest és a nekem meglévő példányhoz képest.
sorolhatnám, hogy egyébként még milyen jellemzőket látni ezen a fájlon (kompresszálás, dinamika, vágás, stb.), de ez meghaladja az igényeidet.
mindenesetre örülök, hogy alapvetően nem ugyanazok a forrásaink.