-
italograbber #3617 Először is azzal kezdeném hogy tegnap este már kezdtem aggódni az egészségi állapotodért illetve szerettem volna hogy jól aludjál,de mint látható a felturbózott idegállapotod ezt hajnali 2-kor még nem tette lehetővé.
Egy ősrégi küztdősport technikát alkalmaztam veled szemben amikor hagytam hogy győzésre álljál és egy kicsit elszaladjon veled a paci.
bizonyítékot követeltél
Az amit bizonyítékként raktál ki az lófarok.Egy óvodás is kitudja másolni egy spektrum analizáló képét karikázgatni és színezni is tud,és természetesen mellébeszélni is.
meg büszkén raktál ki nekem pár gramm préselt műanyagot, hogy eredeti és milyen fasza.
Az igazi lecke ebben van.Elmondom neked miért.Csekkolsz üres fejjel bamba arccal szaktudás nélkül és soha nem fogod az igazságot megmondani még 50%-os valószínűséggel sem.Láthatod a magam fajták tesznek a feltöltésük mellé egy hiteles fotót oda sem írják hogy wav.Mi a csöcsnek.Ez a hozzád hasonlók kiváltsága.Néha hasznos az a pár gramm műanyag is.Ennek hiányában bajos az a művelet és véleményezés amiben te hiszel.Lehet hogy jobban állna neked még a sárga dömpi-t húzogatni a homokban az árnyékos helyeken és egy sikeres lossless tötike és csekkolás után mást is.
Regényt nem fogok írni különösen nem egy nethero tötikemajsztró kedvéért.
Függönyzárás?? Részedről?
Említettem tegnap hogy a csekkolási tudományodnak vége.Szavaidat idézve ha nincs referencia anyag akkor nem megy.Neked ez nem fog menni mert azt mondtad hogy nem vásárolsz cd-t egyet sem.A netes anyag a referencia anyag bránerkám?Olyat bármikor kreálok én is pár pillanat alatt bitrátától függetlenül(hangminőséget változatlanul hagyva) úgyhogy az összes csekkoló és tutyikázó progidnak delete-t nyomhatsz a gépeden holott látható hogy a feltöltéseim mellé mindig tudok csatolni hiteles fotót is.Egyébként a csekkolás meg a ki a segget érdekli már rajtad kívül?Szerintem a lőtéri vizslát sem.