42864
-
Zoránpityu! Mostmár tényleg jöhetnétek vissza, hogy jól megénekeljétek mindezt, ami ebben a bolondokházában zajlik!
Csak jó legyen! Lehettek nyugodtan ti is maximalisták.
-
persze, hogy rád gondoltamSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, és elnézést a véletlen elírásért, muszacsyt akartam írni fejből,mert lusta voltam megnézni, hogy is írod ide, de elbaltáztam, legyen ez a mai mea culpa maxima! így biztos lehetsz benne, hogy a mucsacsiba is véletlen került beágyazásra fonetikusan a csacsi szótördék, te kis csacsi!
-

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem (mivel megemlítettél, bár nem tudom magamra vegyem-e, hisz a nicknevem sem akartad rendesen leírni) meg az a nézetem, hogy valójában mindenkinek igaza van (egy kicsit). Egyébként meg tök mindegy mit mondtam, csak pofázni járok ide, semmi másért, mosolygok ezeken a túl komolyan vett nézeteltéréseken... -
ItaloLaci!
Tényleg nem szeretnék semmit sem elkezdeni vagy folytatni,de értelmét sem látom annak,ami itt ismét kezd fellángolni reynaud egy véletlenül ártatlan gondolat futtatása miatt. Remélhetőleg záró gondolataim is elegek lesznek ebben a témában.
Most csak bezárni kell, vagy töröljék is ki visszaállíthatatlanul, hogy a rajtad kívüli kb 28000 hozzászólás (kb 145 személy szellemi terméke) is megsemmisüljön végakaratod szerint?!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem voltam itt,amikor nyitottad ezt a fórumot, de sok más helyen sem voltam,amikor valaki épp bármiért megnyitotta, ettől még nem gondolom, hogy ezzel bármit is vesztettem volna, mert nekem pl. teljesen mindegy, ki nyitotta!
Ha ceruzahegyező lennék,akkor is nyithatnék egy ilyen fórumot itt vagy bárhol a földkerekségen és telerakhatnám a heti minőségi újdonságokkal, amit újabb, erre kiéhezett nagy rajban mozgó csapatok követnének, ehhez csak idő kell és rendszeres figyelem. Ez nekem nincs. Ezért tévedtem errefelé,mert kézenfekvő volt a korábbi tartalom.
Sosem a nyitó emberért, hanem a zenei stílusért és az ottani közösségért -szellemiségért- látogatok egy fórumot, az arányok persze változók. Valahol mélyen úgy gondolom, a legtöbben így gondolkodnak, nem pedig keresik a követendő királyukat, hogy az megmutassa nekik a szent földhöz vezető utat és megnyíljon a kánaán. Azért se haragudj, hogy nem tudom mit vesztettem a te ajánlóid nélkül, és nem néztem át a korábbi 1-2 tízezer hozzászólást és zenét, csak bekapcsolódtam egy folyamatba. Tehát az én -és biztos nem egyedüli- szempontomból lényegtelen, te vagy más mit csinált és mit rakott ide korábban, nem miattad vagyok gyűjtő, nem miattad vannak meg, amik meg vannak (!), és nem miattad vagy neked hála ismertem meg bármit ezekben a stílusokban(!) az évtizedek alatt, persze a nagy számok törvénye alapján mindig jó, ha több felől jönnek a közösbe az ajánlatok, de badarság azzal érvelni vagy arrafelé terelni a gondolatsíkokat, hogy ha te nem vagy, meg sem ismerhettem, ismerhettük volna, mert hát ez a fórum csak miattad jöhetett létre és csak miattad lett azzá,ami, mielőtt még én-ők-mi és az egyéb ellenségek szétkúrtuk,amitől itteni hiányod azóta is szenvedi egy csapat lelkes amatőr hódolód,bár nem titkolva általatok megerősítve máshol minden itteni hiányt pótolni tudok, akkor nem is értem,mi a gond, de ezt a vonalat most ne is fejtegessük tovább.
Úgy érzem, a nyitás -megcáfolhatatlan- ténye csak téged zavar és emészt, és esetleg néhány olyan hozzád hű rajongót,aki mentális fölérendeltséged alatt lihegve számukra remek, számomra meg irreleváns gyűjteményed morzsáit elérheti, de hidd el, nem akar téged senki sem kitiltani, hisz ha akart volna, nem lettél volna itt is vendég évek óta, de hangsúlyozom, alap esetben senkit nem zavar a jelenléted! Gyűjteményem meg nekem is van, meg zeffnek, wind-nek, mucsacsinak,reynaudnak, és még sok tucat néha itt is feltűnő embernek.
Sokkal jobb lenne, ha ármányos acsarkodás helyett le tudnád taglózni a fórumot valamilyen olyan új zenével, ami egyébként nem lesz elérhető hamarosan a világon mindenkinek (tehát nyilván csak neked, haverpartiban lehet meg), vagy csak úgy említésre méltó újdonságnak nevezhető.
És ha ezt te, a haverok és az idejáró egyebek is meg tudnák tenni, ennyi bőven elég lenne ahhoz, hogy a fórum megfelelő színvonalon tudjon működni. Ha meg ez nem megy sem direkt, sem véletlen, az sem nagy gond szerintem, hisz ez nem egy kényszertábor, de más kesergésre kevesebben kíváncsiak és vannak olyan helyzetek, amikor a csend (csendben a háttérből nyomon követés) bölcsességre vall, ezt mucsacsy már többször hangsúlyozta és (nem) tetteivel be is bizonyította ennek hatékonyságát (tőle vettem e nemes gondolatot is).
-
ItaloMucsacso70 #29539 Én ebből csak egy gondolatodra válaszolnék!
"hogy milyen egy fórum, és menyire van szétkúrva, az csak a fórumozóktól függ,ezt sokszor mondtam már, előbb kéne egy kis önkritikát gyakorolni néhány embernek, és átgondolni, vajon pl. csak az elmúlt 2 évben mit is tett a jobbá tételért?"
Ezt a fórumot BE KELL ZÁRNI, ki kell törölni.
Aztán nyitni egy újat ugyan ezen a néven és máris meg fog szűnni a viszálykodás!
Ugyanis ez a fórum amíg csak létezik úgy van nyilvántartva hogy én nyitottam és ez így is fog maradni.
Meg lehet próbálni kezdve a nulláról meglátjuk mennyire jut az új fórum !
Tök mindegy hogy ki lesz az új házigazdája névleg , mindenki tudja hogy mit tettem bele anno ennek a fórumnak a népszerűsítésébe.
Az hogy az úgynevezett adminok kiskirálykodnak az egész sg-n az már megint egy másik történet.
Anno sokan megpróbáltuk jelenteni a felettesük felé hogy milyen részlehajlóan tevékenykednek de még elérhetőségük sincs.
"A moderátorok szerkesztési, törlési, és tématörlési jogkörökkel vannak felruházva. Munkájukat a szerkesztőség felkérése alapján szabadidejükben, a közösségi munka keretein belül végzik. A munkájukat kötelesek pártatlanul, és személyes indíttatások nélkül végezni."
Na az utolsó mondat kimondottan viccesre sikerült.
Na jöhet a kitiltás!
Nagyjából ennyire érdekel ha jelentitek ismét a "mederátoraitoknak"
-
Bravó Maxika,szinte minden gondolatoddal egyetértek !!! 

Apropó kapcsolatok,nem kürtölőm világgá,mert nekem nem fontos hogy ezért esetleg királyként kezeljenek itt,sőt inkább eltitkolom mennyi italo-disco sztárral vagyok kapcsolatban,de most egyet megemlítek,napjaink egyik úgymond new-italo disco sztár előadója,pár hete meghívott egy sörre,az invitálást elfogadtam ... a név nem publikus.
A zenei ajánlókat köszi,a Veszprém kézilabda meccs után belehallgatók. -
nem akarván belefolyni egy újabb parttalan vitatémába, a politikai korrektség miatt azért néhány kifutó gondolatot én is hozzáfűznék:
-mindig van olyan szempont, hogy sokaknak igaza van, sokaknak meg nem, az igazság legtöbbször csak nézőpont kérdése
-itt sokan másoknak is vannak elég jó zenei kapcsolatai gyűjtőkkel és előadókkal is
-és sok jó zenéje is van,amit nem feltétlen publikál ide
-másnak is meg van minden olyan új italo, amit szeretne, hogy meg legyen, ehhez már 10-20 éve még az sem kell, hogy istencsászárnak szülessen
-hogy milyen egy fórum, és menyire van szétkúrva, az csak a fórumozóktól függ,ezt sokszor mondtam már, előbb kéne egy kis önkritikát gyakorolni néhány embernek, és átgondolni, vajon pl. csak az elmúlt 2 évben mit is tett a jobbá tételért?
-mindig jó érzéssel tölt el, amikor a szétkúrt fórumba folyamatosan visszatérnek (többnyire teljesen más néven) vagy csak a háttérben jelen vannak azok,akik a még nem szétkúrt fórumban is jelen voltak, és azóta is hasznos vagy hasztalan tagjai a fórum tartalmi szerkezetének, de talán tőlük is függ, hogy mi is kerül ide vagy mi nem
-és valóban, vika szergejnek lehetne jelezni oroszul, hogy a fórum köszöni, de nem kéri az ő saját youtube csatornájáról plusz 14 kattintásért idetolt, lagymatag zenéket felsorakoztató telepicsás videóit
-másrészt a birodalmi időkben is voltak biztos gagyibb zenék,mint ahogyan azóta is sokszor előfordul, hogy egyeseknek a nekem gagyinak számítóra van igénye, vagy ízlése, de amíg az belefoglalható a fórum stílusaiba,addig tényleg nehéz ezeket jogosan kiszűrni, talán hatásosabb a lesújtó nemtetszési indexek megosztó felé címzése és posztolása
-hogy mi valóban a gagyi,azt csak zeff tudja igazán megmondani, mint ahogyan csak ő tudja azt is széles-e világon, hogy mi is a hifi valójában
-és akkor zenéljünk is
turkáló szekció
synthwave line
Mark Dee - Ace Combat
Dream Shore & Turbo Knight feat. Polemic Heart - Take You There
Dream Shore - Runaway
italo line
Discoscuro - Fantasize (Simon Faz Italo Disco Rmx)
Babert & Pink Flamingo Rhythm Revue - Good Lyfe (Severino Edit Mix)
Alex Niggemann - Love, Music, People (Original Mix)
-
ItaloMucsacso70 #29536 Pontosan így van ahogy az első bekezdésben leírtad!
-
Ez az egész olyan, mint a politika. Egy ország dolgai nem tetszenek az erősebbeknek és elfoglalják, saját törvényeket vezetnek be, majd azt mondják, hogy mostantól ez van, ezt kell szeretni. Az elűzött király álruhában visszatért és örülhet, hogy életben hagyják... megtűrik, ha elfogadja az új szabályokat, de jobb, ha a múltját nem nagyon emlegeti.
Most nincs király, látszólag demokrácia van (vagy anarchia?), de a háttérben figyelnek azok, akik alakítják a dolgokat.

Azért némi kommunikációval talán lehetne hatni azokra is, akik "szemetelnek", nem idevaló zenéket dobálnak be rendre. Ha ez valakinek már elviselhetetlen, akkor meg lehet kérni a tettest, hogy gondolja át mit tesz. Talán az is segítene.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2019.06.01. 18:31:48 -
Az elmúlt időszakban bekerültek ide olyan tré,számomra vállalhatatlan színvonalú zenék amiket mint aktív tag a topicban,meglehetősen nehezen toleráltam.
Innen volt eredeztethető az ötletem hogy tán kéne egy házigazda aki kisöpri a szemetet.
Rossz ötlet volt,ezzel a csapattal lehetetlen küldetés egy ilyen alap dolog is,pedig reméltem hogy a múltat lezárták a tagok,és építhetjük a jövőt,annak van értelme,s újra nem kell azt a gyerekes hisztit átélni a tagoktól amit néhány éve,tévedtem,pedig az a lemez már tényleg lejárt.
Amit én az elmúlt napok hozzászólásaiból leszűrtem, az hogy itt néhány tagnak nem is a zenék a fontosak,hiszen szinte minden újdonságot felpakolunk,talán többet is mint kéne.
Egyeseknek inkább más szempontok lényegesek,hogy finoman fogalmazzak,ne sértsek meg senkit,attól gondolnák jobbnak e fórumot hogy valakit körbenyalogathatnak ??? ez számomra döbbenetes !
Én első szándékból nem barátkozni,vagy valakinek a hátsóját nyalni járok ide,hanem mert a zene egy hobbi számomra.
A házigazda szerep egyáltalán nem olyan fajsúlyú dolog,mely miatt e topic jobban pöröghetne,nem személy függő...ezt közösen alakítjuk,formáljuk.
Megjegyzem,amiket leírtál azok korrekt észrevételek,jó tanácsok,de már nem izgat ez a dolog,nem fontos a jövőben számomra,amiért tán hasznos volt ez a rossz ötlet tőlem,felnyitotta a szemem ....
Azt írod : "Folytassátok vita nélkül a zenélést" ezt így kéne !
-
ItaloMucsacso70 #29533 "Olyan meg akit egyszer kivágtak/tunk, örüljön, hogy alregként egyáltalán itt lehet."
Meg is látszik azóta a fórum színvonala!
Örüljek hogy itt lehetek a saját általam létrehozott fórumomban amit sikerült szétkúrnotok?
Menjél jelents újra ,ahhoz nagyon értesz, értetek.
Hajrá!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.06.01. 16:30:14 -
A gond az, hogy ezt az egészet felhoztad!
Mégis miből gondoltad, hogy szükség van rá? Folytassátok vita nélkül a zenélést, te meg ne érezd magad néha-néha olyan fontosnak - és ezt nem rosszindulatból írom-, hogy neked egyáltalán fel kell dobni a témát, hogy kell valaki ide aki takarít. Olyan személy(ek) meg akit egyszer kivágtak/tunk, örüljön, hogy alregként egyáltalán itt lehet.
A ban megkerülése másik nickel arra mindenhol ugranak, nemcsak itt.
Pontosan, ahogy írod, nem kell forszírozni, mégis te szakítottad ki/fel ezt a rég elfelejtett sztorit.
Hagyd el, ne foglalkozz vele, mint írtam, nem a te dolgod.
Valóban több "híg lé" kerül be a topikba, de ha ez tiltóba menne, vagy állandó törlésre, mert pl szerinted ez ront a minőségen, akkor nem tudnánk, hogy létezik. Erre nincs szabály, hogy ezeket törölni kell, akkor lehet és van értelme figyelmeztetni az illető(ke)t, ha folyamatosan és nagyon eltér a fenti megadott téma stílusától, besorolásától.
Ha ezek mégis zavarnak, nyiss, vagy nyissatok a sajátban egy topikot, ott azonnal te vagy a HG és azt csinálsz, amit csak akarsz, meg olyan szabályokat hozol/hozhatsz, amit csak szeretnél, de ez itt nyilvános és ebben a formában semmi gond vele.
A többivel meg majd foglalkoznak, illetve takarít az aktuális "illetékes", ha úgy érzi.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.06.01. 16:24:13 -
ItaloMucsacso70 #29531 Kedves Marika & Peti!
Nagyon köszönöm a jelöléseket , jól estek.
De én már nem kívánok semmilyen komolyabb tevékenységet folytatni ebben az egykor jobb napokat látott fórumban!
Legyen annyi elég hogy nekünk továbbra is meglesz szinte minden ami New italo!
-
"Give me your heart" ??? :) ... a vokált kicserélhetnék jobbra, viszont a zenei alap nem rosszabb sok,manapság vinylbe is préselt italo,hi-nrg dalnál.
-
jujj de hamis.(((Bántja a fülem. -
A korábbi zenéje : JessieFrye - Fantasy
... és itt van a vadiúj.
Jessie Frye - Angel
-
Oroszország egyik jól ismert férfi énekese ,tett egy kirándulást az italo-disco stílusba.
Meghallgatnám angol nyelvű verzióban,és érdekel nektek mi a véleményetek.
Дима Билан - Про белые розы
-
Nem vitte túlzásba ... bár ennyiből is kiderül,Peter Wilson továbbra is jeleskedik.
Peter Wilson - Don't Break My Heart Again (clip 1)
-
Egész jó !!!
AMD legutóbbi kiadványai közt " Luzan " maxi ,jó anyag.
Ez sem rossz,
Lomeli mix - Give Me Your Heart (Ian Coleen italo energy) bandcamp -
wmallas #29524
Valami megint készül az AMD records-nál...:)
Frank Lozano Vinyl Snippet Vinyl AMD
-
fülcsimanó2 #29523 Egyetértek minden szavaddal, leszámítva azt, hogy én nem vagyok adásban
...
-
vika1979 #29522 -
Szia,
Nincs házigazda kérdés,ha olvastál visszafelé volt egy kérésem,ejtjük ezt felvetést.
Egyébként teljes jóindulattal azt tanácsolom ne feszegessétek ezt a témát,mert inkább ártatok a Kaposinak ezzel,s azt ugye nem gondolod sem te ,sem más komolyan hogy a moderátorok egy e fórumról kitiltott tagot kineveznek házigazdának.
A moderátorok sem felejtenek .... addig szórakoztok amíg valaki jelenti hogy mely nicknéven van jelen,és kitiltják újra.
Ezt én sem szeretném,engem nem zavar a jelenléte,tényleg hozz néha számomra is hasznos infókat.
Szóval ha kérhetem fejezzétek be ,jó ez így ahogy van.
Szavazni majd lehet,év végén a legjobb dalokra!
-
Sziasztok!
Én is visszavárom a "királyt" Italo Mucsacsó személyében.
Nála nagyobb zenéhez értő embert nem ismerek. Nagyon naprakész jó kapcsolatokkal rendelkezik.
Nagyon örülnék neki ha visszatérne és újra beindulna ez a topik ahogyan virágzott a keze alatt anno! :-)
Adnék neki én is egy szavazatot!
-
wmallas #29519 Faxa,,,:) -
1.Igen ,ahogy nekem a SAW,vagy Moroder,úgy neki Bobby O az Isten az alfa és az omega.
A rádió verziók közül van ami eredeti és biza van amit mesterségesen "rádiósítottak".
2. Nem tudom,de jelenleg ennek okáról és hátteréről így nyilvánosan nem nyilatkoznék. -
ötödször hallgatom már,nagyon tetszik!
Apropó Kiss Gyuri ,amikor utoljára vendégeskedett Hajcser "Music Story" műsorában,nagyon jó zenéket játszott,főleg speciális rádió verziókat.
és volt Bobby "O" vonatkozású dal is,Ő hasonlóan nagy rajongója lehet mint én.
Te mikor mész legközelebb? -
Igen az előző lemez Matt Pop mixei is jók voltak,nekem a maxiváltozatok tetszettek a legjobban. És ezekből még a Kiss Gyuri is hajlandó volt játszani,pedig nem New italo és nem is klasszikus régi!!
Nem Matt de ez a keverés is nekem tetszik.
Ross Alexander-Temptation
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.05.28. 17:20:46 -
Mielőtt átmegyünk gyerekes civakodásba ,zárjuk le a házigazda témát.
Én dobtam fel,és ezzel a hsz-el szeretném is lezárni,mod. topic ahogy jeleztem,ott lehet jelezni óhajt,sóhajt,kérést.
ZENÉLJÜNK!
oops! ez jó! Matt Pop
-
-
Megszólítás ürügyén én is csak annyit irhatok,hogy NEM.
Egyrészt sokszor arra sincs időm,hogy a netet nézegessem,nemhogy naponta ezzel foglalkozzak..másrészt nem is értek hozzá,mit is kell egy topicgazdának csinálnia.Jelenleg még az uj zenék vadászgatására sincs energiám,most ha hallok valamit felirom,de ha nincs valahol megszerezhető állapotban,vagy valaki nem küldi el, akkor egy hajszálat sem mozditok el a beszerzéséért.Nincs is miért.Adásban most nem vagyok,enélkül meg azt szoktam mondani,hogy eléggé passzivitásba vonulok,nem igazán töröm magam a zenékért.Én ezügyben csak akkor aktivizálom általában magamat,ahogy azt már többször leirtam,ha adásba megyek és a koncepciómhoz ,az adáshoz kell egy-egy zene sürgősen.Ha ilyen nincs akkor én szinte csak alapállapotba kapcsolom magam zenei téren.Most a növényeké a főszerep,még néhány hétig,aztán meg a szokásos nyári pihenés,amikor csak bicajozom,kirándulok magamban,ülök a kertben punnyadok......
Szóval megtisztelő,de ebben rám nem számíthattok. -
vika1979 #29512 -
Köszi,
A zenei alap tényleg jó,egy jobb énekessel ütősebb lehetne,de így is hallgatható.
-
Ezt a házigazda témát én tegnap lezártam azzal hogy maradjon a topic jelenlegi állapotában.
Belátom hiba volt téged javasolni,elnézést hogy kellemetlen helyzetbe hoztalak,mentségemül szolgáljon én arról nem tudtam hogy ilyen fokon a Kaposi bűvkörében élsz,s ilyen mély barátságban vagytok,pártatlannak gondoltalak akit mindenki elfogad.
Gyorsan zárjuk ezt a témát rövidre,magam részéről senkit nem támogatok házigazdának,mert csak problémát fog okozni.
Maradjon így minden,a problémás hsz-eket lehet jelezni ide ... --- link --- -
Rozoga1 #29509 Sziasztok!
Rendszeresen olvasom a topik (fórum) témáit.Remek kis közösség ez,de kellene egy a témára kiválóan rálátó kapitány is.
Hűséges olvasóként (hozzászólni sokszor nem igazán tudok) Lenne egy javaslatom a HG személyére,amennyiben erős támogatás mellett vállalná is a feladatot.
Először is az általam javasolt személy " ItaloMucsacso70."
Amennyiben ő igent mond,kérlek benneteket spoiler alatt jelezzétek,hogy kb hányan lennénk támogatók.
Köszönöm a figyelmeteket.
-
fülcsimanó2 #29508 Megszólíttattam, úgyhogy reagálok. 
Laci által írtak válaszként abszolút igazak.
Nem tekintünk a múltba, de azért nem felejtünk.
Nekem a szolidaritás, lojalitás mindig alap értékek voltak életem során.
Laci volt az első, aki szimpátiából jobbnál jobb zenéket küldött nekem anno a nyolcvanasokban.
Amikor kezdőként regisztráltam, és örültem, hogy találok egy hetvenes-nyolcvanas fórumot, amin keresgélni, kapni és küldeni lehet.
Ő volt a legszimpatikusabb fórum társ, úgyhogy nem hagytam cserben sose és eztán se tenném, mivel a fórumgazda átvétele vele szemben egyfajta cserbenhagyásként minősülne számomra. Aki valamiben sokkal profibb, azt el kell ismerni - és én elismerem őt - és nem a helyére törekednék, nem volna ildomos és baráti gesztus..., ez az ország sokkal előbbre tartana, ha ezt mások is belátnák....
Ennek ellenére megtisztelő a gondolat, hogy talán én....
De kérdem én? Ki volt aki ezt a topicot kigondolta, felkarolta, létrehozta, ápolta.. éveken át ?
Hát nem én az biztos. Ötletgazda, és évekig rendszeres ápolója, ajánlója volt ennek Kaposi Laci.
Személyes ismeretségünk okán sem ildomos, hogy ezt a posztot én most tőle "bitoroljam..."
Laci által írtakat még kiegészíteném:
Kompetencia hiány
Időhiány
És ez a kettő is legalább olyan fontos abban, hogy megakadályozza, hogy én egy ilyen tisztséget elvállaljak.
Amúgy hetvenes és nyolcvanas zenékben sokkal jobb vagyok, úgyhogy ha abban érkezne egy ilyen felkérés, talán meggondolnám....
Én ide alkalmasabbnak tartom a következőket: Kaposi Laci, Walla Sanyi, Cucurbia, Roland, Allacska...
Azért köszönöm a megtisztelő gondolatokat, de a fentieket szerintem érdemes figyelembe venni.
Érdemes lenne elgondolkodni a fentiek függvényében azon, hogy a rendszergazda egy aktív és kompatibilis személy legyen, vagy egyfajta trónbitorló.

-
fülcsimanó2 #29507 Arra én is kíváncsi leszek!
Peter Wilson amúgy remek, a new italo kedvencekből talán a legszuperebb....minden albumát "rongyosra" hallgattam.
-
Én majd a Louis Rodriguez kooperációra leszek a kiváncsi.A Többi(Retroteqe,Pete Hammond,stb,ugyis jo lesz alapbol,mint a legutolsó lemezén) -
wmallas #29505 Pár hete Én is rákattantam már,,,nekem nagyon tetszik,,és,,,lossless..
-
Zoranpityu68_Go #29504 Szia Musachy 
Köszi velünk minden rendben nagyon elfoglaltak voltunk az utóbbi időben .
Veled mi újság ?
Fogunk nyomni videókat pár héten belül sőt még játék is lesz itt sok meglepivel.
Reméljük tetszeni fog mindenkinek.