-
nem akarván belefolyni egy újabb parttalan vitatémába, a politikai korrektség miatt azért néhány kifutó gondolatot én is hozzáfűznék:
-mindig van olyan szempont, hogy sokaknak igaza van, sokaknak meg nem, az igazság legtöbbször csak nézőpont kérdése
-itt sokan másoknak is vannak elég jó zenei kapcsolatai gyűjtőkkel és előadókkal is
-és sok jó zenéje is van,amit nem feltétlen publikál ide
-másnak is meg van minden olyan új italo, amit szeretne, hogy meg legyen, ehhez már 10-20 éve még az sem kell, hogy istencsászárnak szülessen
-hogy milyen egy fórum, és menyire van szétkúrva, az csak a fórumozóktól függ,ezt sokszor mondtam már, előbb kéne egy kis önkritikát gyakorolni néhány embernek, és átgondolni, vajon pl. csak az elmúlt 2 évben mit is tett a jobbá tételért?
-mindig jó érzéssel tölt el, amikor a szétkúrt fórumba folyamatosan visszatérnek (többnyire teljesen más néven) vagy csak a háttérben jelen vannak azok,akik a még nem szétkúrt fórumban is jelen voltak, és azóta is hasznos vagy hasztalan tagjai a fórum tartalmi szerkezetének, de talán tőlük is függ, hogy mi is kerül ide vagy mi nem
-és valóban, vika szergejnek lehetne jelezni oroszul, hogy a fórum köszöni, de nem kéri az ő saját youtube csatornájáról plusz 14 kattintásért idetolt, lagymatag zenéket felsorakoztató telepicsás videóit
-másrészt a birodalmi időkben is voltak biztos gagyibb zenék,mint ahogyan azóta is sokszor előfordul, hogy egyeseknek a nekem gagyinak számítóra van igénye, vagy ízlése, de amíg az belefoglalható a fórum stílusaiba,addig tényleg nehéz ezeket jogosan kiszűrni, talán hatásosabb a lesújtó nemtetszési indexek megosztó felé címzése és posztolása
-hogy mi valóban a gagyi,azt csak zeff tudja igazán megmondani, mint ahogyan csak ő tudja azt is széles-e világon, hogy mi is a hifi valójában
-és akkor zenéljünk is
turkáló szekció
synthwave line
Mark Dee - Ace Combat
Dream Shore & Turbo Knight feat. Polemic Heart - Take You There
Dream Shore - Runaway
italo line
Discoscuro - Fantasize (Simon Faz Italo Disco Rmx)
Babert & Pink Flamingo Rhythm Revue - Good Lyfe (Severino Edit Mix)
Alex Niggemann - Love, Music, People (Original Mix)