NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #29534
    Az elmúlt időszakban bekerültek ide olyan tré,számomra vállalhatatlan színvonalú zenék amiket mint aktív tag a topicban,meglehetősen nehezen toleráltam.
    Innen volt eredeztethető az ötletem hogy tán kéne egy házigazda aki kisöpri a szemetet.
    Rossz ötlet volt,ezzel a csapattal lehetetlen küldetés egy ilyen alap dolog is,pedig reméltem hogy a múltat lezárták a tagok,és építhetjük a jövőt,annak van értelme,s újra nem kell azt a gyerekes hisztit átélni a tagoktól amit néhány éve,tévedtem,pedig az a lemez már tényleg lejárt.
    Amit én az elmúlt napok hozzászólásaiból leszűrtem, az hogy itt néhány tagnak nem is a zenék a fontosak,hiszen szinte minden újdonságot felpakolunk,talán többet is mint kéne.
    Egyeseknek inkább más szempontok lényegesek,hogy finoman fogalmazzak,ne sértsek meg senkit,attól gondolnák jobbnak e fórumot hogy valakit körbenyalogathatnak ??? ez számomra döbbenetes !
    Én első szándékból nem barátkozni,vagy valakinek a hátsóját nyalni járok ide,hanem mert a zene egy hobbi számomra.
    A házigazda szerep egyáltalán nem olyan fajsúlyú dolog,mely miatt e topic jobban pöröghetne,nem személy függő...ezt közösen alakítjuk,formáljuk.

Megjegyzem,amiket leírtál azok korrekt észrevételek,jó tanácsok,de már nem izgat ez a dolog,nem fontos a jövőben számomra,amiért tán hasznos volt ez a rossz ötlet tőlem,felnyitotta a szemem ....
    Azt írod : "Folytassátok vita nélkül a zenélést" ezt így kéne !