NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    ItaloLaci!
    Tényleg nem szeretnék semmit sem elkezdeni vagy folytatni,de értelmét sem látom annak,ami itt ismét kezd fellángolni reynaud egy véletlenül ártatlan gondolat futtatása miatt. Remélhetőleg záró gondolataim is elegek lesznek ebben a témában.

Most csak bezárni kell, vagy töröljék is ki visszaállíthatatlanul, hogy a rajtad kívüli kb 28000 hozzászólás (kb 145 személy szellemi terméke) is megsemmisüljön végakaratod szerint?!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem voltam itt,amikor nyitottad ezt a fórumot, de sok más helyen sem voltam,amikor valaki épp bármiért megnyitotta, ettől még nem gondolom, hogy ezzel bármit is vesztettem volna, mert nekem pl. teljesen mindegy, ki nyitotta!
    Ha ceruzahegyező lennék,akkor is nyithatnék egy ilyen fórumot itt vagy bárhol a földkerekségen és telerakhatnám a heti minőségi újdonságokkal, amit újabb, erre kiéhezett nagy rajban mozgó csapatok követnének, ehhez csak idő kell és rendszeres figyelem. Ez nekem nincs. Ezért tévedtem errefelé,mert kézenfekvő volt a korábbi tartalom.

Sosem a nyitó emberért, hanem a zenei stílusért és az ottani közösségért -szellemiségért- látogatok egy fórumot, az arányok persze változók. Valahol mélyen úgy gondolom, a legtöbben így gondolkodnak, nem pedig keresik a követendő királyukat, hogy az megmutassa nekik a szent földhöz vezető utat és megnyíljon a kánaán. Azért se haragudj, hogy nem tudom mit vesztettem a te ajánlóid nélkül, és nem néztem át a korábbi 1-2 tízezer hozzászólást és zenét, csak bekapcsolódtam egy folyamatba. Tehát az én -és biztos nem egyedüli- szempontomból lényegtelen, te vagy más mit csinált és mit rakott ide korábban, nem miattad vagyok gyűjtő, nem miattad vannak meg, amik meg vannak (!), és nem miattad vagy neked hála ismertem meg bármit ezekben a stílusokban(!) az évtizedek alatt, persze a nagy számok törvénye alapján mindig jó, ha több felől jönnek a közösbe az ajánlatok, de badarság azzal érvelni vagy arrafelé terelni a gondolatsíkokat, hogy ha te nem vagy, meg sem ismerhettem, ismerhettük volna, mert hát ez a fórum csak miattad jöhetett létre és csak miattad lett azzá,ami, mielőtt még én-ők-mi és az egyéb ellenségek szétkúrtuk,amitől itteni hiányod azóta is szenvedi egy csapat lelkes amatőr hódolód,bár nem titkolva általatok megerősítve máshol minden itteni hiányt pótolni tudok, akkor nem is értem,mi a gond, de ezt a vonalat most ne is fejtegessük tovább.
    Úgy érzem, a nyitás -megcáfolhatatlan- ténye csak téged zavar és emészt, és esetleg néhány olyan hozzád hű rajongót,aki mentális fölérendeltséged alatt lihegve számukra remek, számomra meg irreleváns gyűjteményed morzsáit elérheti, de hidd el, nem akar téged senki sem kitiltani, hisz ha akart volna, nem lettél volna itt is vendég évek óta, de hangsúlyozom, alap esetben senkit nem zavar a jelenléted! Gyűjteményem meg nekem is van, meg zeffnek, wind-nek, mucsacsinak,reynaudnak, és még sok tucat néha itt is feltűnő embernek.

Sokkal jobb lenne, ha ármányos acsarkodás helyett le tudnád taglózni a fórumot valamilyen olyan új zenével, ami egyébként nem lesz elérhető hamarosan a világon mindenkinek (tehát nyilván csak neked, haverpartiban lehet meg), vagy csak úgy említésre méltó újdonságnak nevezhető.
    És ha ezt te, a haverok és az idejáró egyebek is meg tudnák tenni, ennyi bőven elég lenne ahhoz, hogy a fórum megfelelő színvonalon tudjon működni. Ha meg ez nem megy sem direkt, sem véletlen, az sem nagy gond szerintem, hisz ez nem egy kényszertábor, de más kesergésre kevesebben kíváncsiak és vannak olyan helyzetek, amikor a csend (csendben a háttérből nyomon követés) bölcsességre vall, ezt mucsacsy már többször hangsúlyozta és (nem) tetteivel be is bizonyította ennek hatékonyságát (tőle vettem e nemes gondolatot is).