"hogy milyen egy fórum, és menyire van szétkúrva, az csak a fórumozóktól függ,ezt sokszor mondtam már, előbb kéne egy kis önkritikát gyakorolni néhány embernek, és átgondolni, vajon pl. csak az elmúlt 2 évben mit is tett a jobbá tételért?"
Ezt a fórumot BE KELL ZÁRNI, ki kell törölni.
Aztán nyitni egy újat ugyan ezen a néven és máris meg fog szűnni a viszálykodás!
Ugyanis ez a fórum amíg csak létezik úgy van nyilvántartva hogy én nyitottam és ez így is fog maradni.
Meg lehet próbálni kezdve a nulláról meglátjuk mennyire jut az új fórum !
Tök mindegy hogy ki lesz az új házigazdája névleg , mindenki tudja hogy mit tettem bele anno ennek a fórumnak a népszerűsítésébe.
Az hogy az úgynevezett adminok kiskirálykodnak az egész sg-n az már megint egy másik történet.
Anno sokan megpróbáltuk jelenteni a felettesük felé hogy milyen részlehajlóan tevékenykednek de még elérhetőségük sincs.
"A moderátorok szerkesztési, törlési, és tématörlési jogkörökkel vannak felruházva. Munkájukat a szerkesztőség felkérése alapján szabadidejükben, a közösségi munka keretein belül végzik. A munkájukat kötelesek pártatlanul, és személyes indíttatások nélkül végezni."
Na az utolsó mondat kimondottan viccesre sikerült.
Na jöhet a kitiltás!
Nagyjából ennyire érdekel ha jelentitek ismét a "mederátoraitoknak"