NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• fülcsimanó2
    Megszólíttattam, úgyhogy reagálok.

Laci által írtak válaszként abszolút igazak.
    Nem tekintünk a múltba, de azért nem felejtünk.

Nekem a szolidaritás, lojalitás mindig alap értékek voltak életem során.
    Laci volt az első, aki szimpátiából jobbnál jobb zenéket küldött nekem anno a nyolcvanasokban.
    Amikor kezdőként regisztráltam, és örültem, hogy találok egy hetvenes-nyolcvanas fórumot, amin keresgélni, kapni és küldeni lehet.
    Ő volt a legszimpatikusabb fórum társ, úgyhogy nem hagytam cserben sose és eztán se tenném, mivel a fórumgazda átvétele vele szemben egyfajta cserbenhagyásként minősülne számomra. Aki valamiben sokkal profibb, azt el kell ismerni - és én elismerem őt - és nem a helyére törekednék, nem volna ildomos és baráti gesztus..., ez az ország sokkal előbbre tartana, ha ezt mások is belátnák....

Ennek ellenére megtisztelő a gondolat, hogy talán én....

De kérdem én? Ki volt aki ezt a topicot kigondolta, felkarolta, létrehozta, ápolta.. éveken át ?
    Hát nem én az biztos. Ötletgazda, és évekig rendszeres ápolója, ajánlója volt ennek Kaposi Laci.
    Személyes ismeretségünk okán sem ildomos, hogy ezt a posztot én most tőle "bitoroljam..."

Laci által írtakat még kiegészíteném:
    Kompetencia hiány
    Időhiány

És ez a kettő is legalább olyan fontos abban, hogy megakadályozza, hogy én egy ilyen tisztséget elvállaljak.
    Amúgy hetvenes és nyolcvanas zenékben sokkal jobb vagyok, úgyhogy ha abban érkezne egy ilyen felkérés, talán meggondolnám....

Én ide alkalmasabbnak tartom a következőket: Kaposi Laci, Walla Sanyi, Cucurbia, Roland, Allacska...

Azért köszönöm a megtisztelő gondolatokat, de a fentieket szerintem érdemes figyelembe venni.

Érdemes lenne elgondolkodni a fentiek függvényében azon, hogy a rendszergazda egy aktív és kompatibilis személy legyen, vagy egyfajta trónbitorló.