The Force Unleashed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
A játékok 100%-a végigjátszható minden nemû angol tudás nélkül.
De az élvezeti faktor nagyon nagy 0. Én szeretem érteni is mi történik és ezt csak a szövegekbõl derül ki.Szóval magyarítással végigviszem ismét!

Next PC upgrade: 2022

Rengeteget kell ezen a játékon magyarosítani 😄
RaveAir
Karácsonyra.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Sziasztok!
Nekem valamiért, mikor elindítom a játékot, teljesen lefoglalja a gépem kapacitását és már az elsõ intró rohadt akadozva jön be. Erre van valakinek valami megoldása??? Elõre is köszönöm!
Egyébként a gépigénynek teljesen megfelelek, az nem lehet gond.
The Protector
Köszönöm szépen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

w77d
sziasztok. Egy kis problémám lenne a game-el, mégpedig az, hogy a videók jók meg minden de magában a játékban minden fekete és csak körvonalak látszanak.. mi lehet a hiba?

morvaigaben
Jómár nemigaz 😄
itt a sima link
ez már csak jó

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

morvaigaben

Nah nem tette be..

morvaigaben
Remélem ez megfelelõ.
[/url][/img]
Kapok én is egy ruhát? 😛

grebber
Na nemsokára kész a magyarítása!

Next PC upgrade: 2022

The Protector
Hy.Eléggé hülye kérésem lenne.Valaki legyen szíves képet készíteni a játékból arról a ruháról amit a második mapon(gorog fõellenfél) visel a fõszereplõ.

A lényeg annyi h megvarratom azt a kabátot mert sztem annyira kibebaszottul jól néz ki.Elõre is köszönöm aki segít.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Bakker tényleg.....

Köszi 😊
Julius Caesar
A karmokat leakasztottad? Ugye egy ilyen kis dokkoló hajóval érkeztek. Azokat elõbb le kell választanod.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

DarkSector
azt hittem arra irtad ezt "A grafika nekem picit túl mûnek hatott. Olyan volt, mintha mindent egy papírvékony mûanyaglapból vágtak volna ki és ragasztottak volna össze technokollal.

Nem éreztem hogy a tárgyak sûrûek vagy tömörek lettek volna. A 30 tonnás ATST ugyanolyannak hatott, mint egy katona..." amirõl beszéltünk sheep-el.

ha nem akkor sorry

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Elakadtam annál a résznél amikor a hajót támadják. Egy hangárban vagyok és az erõtereken átjönnek a rohamosztagosok pár lépegetõ kíséretében. Miután ledaráltam õket balra fel kéne mennem. De egy erõtér nem enged. 5let?
Julius Caesar
Hol írtam, hogy rosszabb a grafikája, mint az elsõnek? Azt írtam, hogy nekem nem tetszett és gyengének hatott.

Kérlek ne adj olyat a számba, amit nem mondtam.

DarkSector
most vajon mirõl beszélsz? mert nem értelek, azt irtad hogy ez rosszabb graf mint az elsõnek volt, én meg irtam hogy ponthogy szebb erre te általánositasz.
nem kell kiforgatni a szavaimat kössz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Julius Caesar
Nem minden játékra igaz.
És akkor most attól hogy az elsõ részben is szar volt, itt jó lesz?

DarkSector
ez akkor minden játékra igaz lenne, az elsõ rész meg pláne ott még rosszabb a helyzet.

Julius Caesar
A grafika nekem picit túl mûnek hatott. Olyan volt, mintha mindent egy papírvékony mûanyaglapból vágtak volna ki és ragasztottak volna össze technokollal.

Nem éreztem hogy a tárgyak sûrûek vagy tömörek lettek volna. A 30 tonnás ATST ugyanolyannak hatott, mint egy katona...

DarkSector
grafika tuti nem gyengébb. a többi igaz.
van rá bizonyiték is.

Shep
Hát mit ne mondja tényleg rövid volt, ráadásul valahogy olyan üres az egész és mintha a grafika is gyengébb lenne. 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Kösz. Majd akkor megnézem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Vagy ha megkapod az elsõ challenget abba benne van az összes kombó.
tommygear
ott van a lista ahol lehet fejleszteni a fénykardot...
q és e egyszerre ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Shep
Ez ok, csak volt pl. egy kombó amit az elején egyszer sikerült megcsinálnom ,de azóta sem. Nekiugrott a klónkatonának aztán elrugaszkodott róla közben kisebb áramsokkot adott neki. Egyébként én nem találom a kombólistát.

Ugyanaz mint egyben :/
Csapkod -> q/e
csapkod csapkod -> q/e
csapkod csapkod csapkod -> q/e

védekez -> e/"lövés"

fut -> kardozás/q/e

De talán ahol fejleszted a képességeid (ingame 'enter') ott is kiírja.

Shep
Itt nem lehet a játékon belül megnézni a kombókat, mint az 1-ben, vagy csak én nem találom?

youtube

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tommygear
nem
A végén nem nagyon értettem azt mikor a sötét oldalt választottam és megjelent egy hasonmásom de az eredeti Én meghalt. Most ez ugyan így van ha jó oldalt választom?
Most errõl az Így jártam anyátokkal c. sorozat egyik jelenete jutott eszembe:

Doomista
azokat a kis macikat? eltaposom egy lábbal õket, istenem...😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

tommygear
tommygear
nem sok :S
Sziasztok srácok, semmi hír valami patch -rõl??

Mindenkinek szép napot....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Jó... de Yoda a legkeményebb Jedi és õ is csak egy X szárnyút emelt meg... Stalkiller meg ha benne lenne az eredeti trilógiában, akkor kemény koncentrálással elsuhintja a Halálcsillagot, hogy az egy még messzibb galaxisba kerüljön?

yesname
Na hát épp ez az én bajom, hogy ütöttem már 1,5 órája és semmit sem ír ki és nem is lehet megragadni a fejét 😞

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Nem irja ki hanem tovább kell ütni a fejét (kard dobás)és utána írja csak ki hogy fogd meg.
Evin
Menj közel a fejéhez ha a kezei a helyén, akkor kiírja mit kell nyomni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

yesname
Ezt csinálom, mint írtam... ("kezeit visszalökdösöm" -> hátra a helyükre)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Kezén szétáramozod/ütöd a bilincset

yesname
A gorgot hogy az istenben kell megölni. A kezeit visszalökdösöm, aztán elkezd böfögni. Minden infó amit találtam azt mondja hogy a fejét kell ütni, meg megragadni és löködni, de nálam nem lehet és a HP-ja sem megy lejjebb a felénél egy pixelnyit sem.

Volt egy platform, ugrás, zombik, volt egy platform, ugrás, zombik, zombik, volt egy platform, ugrás, zombik, zombik ugrás, volt egy platform, ugrás, epicless harc, instant win, de nem, the end
Amúgy mi van ha jó vagy ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugyanúgy leszúrnak ? 😄

Most ha egy kigyúrt kidobó lenne a fõhõs, akkor hihetõbb volna, hogy ûrhajókat emelget?
Az nem furcsa számodra, hogy villámokat szórsz a kezedbõl, más bolygókon szaladgálsz, stb. csak az, hogy 'nyüzüge' a srác?
Érdekes..

Evin
Yoda megmondta, talán a SW V-ben, hogy nem az ember méretétõl függ az erõ. És erre kiemelt az X-szárnyút a mocsárból.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Doomista
vajjal?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Julius Caesar
A vaderes harc az tényleg annyira izgalmas kábé, mintha egy szendvicset kennél.

Végigvittem

Sajnos nagyon rövid a játék, de a végére mégis unalmassá kezdett válni... jah és persze túl könnyû is volt... meg valahogy egy picit már túlzás volt, hogy ez a nyüzüge srác olyan lazán mozgat dolgokat az ûrben, hogy csak na.... mondjuk ez már az elõzõ részben a csillagromboló felrobbantásánál is az volt... de legalább ott még erõlködött😄😄

Szvsz az elõzõ rész jobb volt sokmindenben.