1481
-
#1441 Letöltöttem az unlockert, ami kinyitja az öt új challanget az új skineket meg a két új kristályt, de az endor mapot hol lehet elérni? Sehol se találom. -
#1440 Hát azokhoz képest magyaros. Amúgy a honosítás is megfelel.
Az meg hogy a szótár mit mond, az egy dolog. Az élő nyelv a lényeg :) De ebbe most ne menjünk bele az más topik.
Amúgy most viszem másodszor a játékot, így egy fokkal jobb mint elsőre. Elsőre nagyon nagy csalódás volt, így legalább tudom mit kell várni. Persze így se lesz egy év játéka de... -
#1439 Honosítás.
Vagy megszokod a magyarítást. Az értelmezőszótárak szerint így helyes, ezt kell szeretni.
Olyan baromságok jönnek be külföldről, hogy azokhoz képest (pl lájkolás, és így is írják, mikor ilyen szó nem létezik!) szerintem ez a -általad parasztosnak titulált- szó teljesen korrekt. -
Cat 02 #1438 Jó, de a fordítás, szinkron, feliratból nem jön le, hogy milyen nyelvre. A magyarosítást meg tök mást jelent :) -
#1437 Amúgy ez a magyarítás elég parasztosan hangzik. Én mindig szinkront mondok, fordítást esetleg feliratozást.
Vagyis hát nem paraszt, csak messze lakik a bekötő úttól :D -
#1436 Arra akart célozni, hogy a játékot magyarítják, nem magyarosítják. Mert a kettő nem ugyanaz. -
lilathrone #1435 Persze, magyarosítsatok, becsülendő, csak a játék kritikája volt :) -
#1434 Nem fogjuk bepaprikázni a játékot, vagy nem fog fénykard helyett fényostorral pattogtatni a főhős... :P
Magyarítunk, tehát lehetővé tesszük, hogy aki anyanyelvén szeretne játszani a játékkal az megtehesse. Ez egy választási lehetőség, amit nem kényszerítünk senkire.
Az pedig már teljesen más kérdés, hogy milyen a játék élvezetősége... -
#1433 Az élvezeti faktort én nem erre értettem.
Nekem baromira tetszik ez a game 1-nél sokkal jobban ez nem nyelv függő!
-
lilathrone #1432 Értem én, ez csak a játék kritikája volt, hogy annyira rövid és annyira nincs benne tartalom, hogy szerintem felesleges. Számomra angol tudással is az élvezeti faktor 0. -
#1431 A játékok 100%-a végigjátszható minden nemű angol tudás nélkül.
De az élvezeti faktor nagyon nagy 0. Én szeretem érteni is mi történik és ezt csak a szövegekből derül ki.Szóval magyarítással végigviszem ismét! -
lilathrone #1430 Rengeteget kell ezen a játékon magyarosítani :D -
#1429 Karácsonyra. -
Zsombi86 #1428 Sziasztok!
Nekem valamiért, mikor elindítom a játékot, teljesen lefoglalja a gépem kapacitását és már az első intró rohadt akadozva jön be. Erre van valakinek valami megoldása??? Előre is köszönöm!
Egyébként a gépigénynek teljesen megfelelek, az nem lehet gond. -
#1427 Köszönöm szépen. -
#1426 sziasztok. Egy kis problémám lenne a game-el, mégpedig az, hogy a videók jók meg minden de magában a játékban minden fekete és csak körvonalak látszanak.. mi lehet a hiba? -
#1425 Jómár nemigaz :D
itt a sima link
ez már csak jó -
Nah nem tette be.. -
#1423 Remélem ez megfelelő.
Kapok én is egy ruhát? :P -
#1422 Na nemsokára kész a magyarítása! -
#1421 Hy.Eléggé hülye kérésem lenne.Valaki legyen szíves képet készíteni a játékból arról a ruháról amit a második mapon(gorog főellenfél) visel a főszereplő.
A lényeg annyi h megvarratom azt a kabátot mert sztem annyira kibebaszottul jól néz ki.Előre is köszönöm aki segít. -
gerlasz #1420 Bakker tényleg.....
Köszi :) -
#1419 A karmokat leakasztottad? Ugye egy ilyen kis dokkoló hajóval érkeztek. Azokat előbb le kell választanod. -
#1418 azt hittem arra irtad ezt "A grafika nekem picit túl műnek hatott. Olyan volt, mintha mindent egy papírvékony műanyaglapból vágtak volna ki és ragasztottak volna össze technokollal.
Nem éreztem hogy a tárgyak sűrűek vagy tömörek lettek volna. A 30 tonnás ATST ugyanolyannak hatott, mint egy katona..." amiről beszéltünk sheep-el.
ha nem akkor sorry -
gerlasz #1417 Elakadtam annál a résznél amikor a hajót támadják. Egy hangárban vagyok és az erőtereken átjönnek a rohamosztagosok pár lépegető kíséretében. Miután ledaráltam őket balra fel kéne mennem. De egy erőtér nem enged. 5let? -
#1416 Hol írtam, hogy rosszabb a grafikája, mint az elsőnek? Azt írtam, hogy nekem nem tetszett és gyengének hatott.
Kérlek ne adj olyat a számba, amit nem mondtam. -
#1415 most vajon miről beszélsz? mert nem értelek, azt irtad hogy ez rosszabb graf mint az elsőnek volt, én meg irtam hogy ponthogy szebb erre te általánositasz.
nem kell kiforgatni a szavaimat kössz. -
#1414 Nem minden játékra igaz.
És akkor most attól hogy az első részben is szar volt, itt jó lesz? -
#1413 ez akkor minden játékra igaz lenne, az első rész meg pláne ott még rosszabb a helyzet. -
#1412 A grafika nekem picit túl műnek hatott. Olyan volt, mintha mindent egy papírvékony műanyaglapból vágtak volna ki és ragasztottak volna össze technokollal.
Nem éreztem hogy a tárgyak sűrűek vagy tömörek lettek volna. A 30 tonnás ATST ugyanolyannak hatott, mint egy katona... -
#1411 grafika tuti nem gyengébb. a többi igaz.
van rá bizonyiték is. -
#1410 Hát mit ne mondja tényleg rövid volt, ráadásul valahogy olyan üres az egész és mintha a grafika is gyengébb lenne. :( -
#1409 Kösz. Majd akkor megnézem. -
bcc #1408 Vagy ha megkapod az első challenget abba benne van az összes kombó. -
#1407 ott van a lista ahol lehet fejleszteni a fénykardot... -
Cat 02 #1406 q és e egyszerre ? -
#1405 Ez ok, csak volt pl. egy kombó amit az elején egyszer sikerült megcsinálnom ,de azóta sem. Nekiugrott a klónkatonának aztán elrugaszkodott róla közben kisebb áramsokkot adott neki. Egyébként én nem találom a kombólistát. -
Cat 02 #1404 Ugyanaz mint egyben :/
Csapkod -> q/e
csapkod csapkod -> q/e
csapkod csapkod csapkod -> q/e
védekez -> e/"lövés"
fut -> kardozás/q/e
De talán ahol fejleszted a képességeid (ingame 'enter') ott is kiírja. -
#1403 Itt nem lehet a játékon belül megnézni a kombókat, mint az 1-ben, vagy csak én nem találom? -
xxxpaulxxx #1402 youtube