The Force Unleashed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az élvezeti faktor nagyon nagy 0. Én szeretem érteni is mi történik és ezt csak a szövegekbõl derül ki.Szóval magyarítással végigviszem ismét!
Next PC upgrade: 2022
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Nekem valamiért, mikor elindítom a játékot, teljesen lefoglalja a gépem kapacitását és már az elsõ intró rohadt akadozva jön be. Erre van valakinek valami megoldása??? Elõre is köszönöm!
Egyébként a gépigénynek teljesen megfelelek, az nem lehet gond.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
[/url][/img]
Kapok én is egy ruhát? 😛
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
A lényeg annyi h megvarratom azt a kabátot mert sztem annyira kibebaszottul jól néz ki.Elõre is köszönöm aki segít.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Köszi 😊
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Nem éreztem hogy a tárgyak sûrûek vagy tömörek lettek volna. A 30 tonnás ATST ugyanolyannak hatott, mint egy katona..." amirõl beszéltünk sheep-el.
ha nem akkor sorry
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kérlek ne adj olyat a számba, amit nem mondtam.
nem kell kiforgatni a szavaimat kössz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
És akkor most attól hogy az elsõ részben is szar volt, itt jó lesz?
Nem éreztem hogy a tárgyak sûrûek vagy tömörek lettek volna. A 30 tonnás ATST ugyanolyannak hatott, mint egy katona...
van rá bizonyiték is.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Csapkod -> q/e
csapkod csapkod -> q/e
csapkod csapkod csapkod -> q/e
védekez -> e/"lövés"
fut -> kardozás/q/e
De talán ahol fejleszted a képességeid (ingame 'enter') ott is kiírja.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Mindenkinek szép napot....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Amúgy mi van ha jó vagy ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az nem furcsa számodra, hogy villámokat szórsz a kezedbõl, más bolygókon szaladgálsz, stb. csak az, hogy 'nyüzüge' a srác?
Érdekes..
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Sajnos nagyon rövid a játék, de a végére mégis unalmassá kezdett válni... jah és persze túl könnyû is volt... meg valahogy egy picit már túlzás volt, hogy ez a nyüzüge srác olyan lazán mozgat dolgokat az ûrben, hogy csak na.... mondjuk ez már az elõzõ részben a csillagromboló felrobbantásánál is az volt... de legalább ott még erõlködött😄😄
Szvsz az elõzõ rész jobb volt sokmindenben.