The Force Unleashed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megnéztem fraps-el, játék a Vader elleni harcig 25-30 fpsel megy (átlag olyan 27-28 körül), Vader elleni harcnál 12-17 fps.. Nagyon fos, pedig semmi olyat nem látok a pályán, ami ennyire lefogná a gépet.. Valakinek hasonló problémája?
SZilaJMaGGoT
Az fps fanok is wasd-vel tolják, utoljára doom 1-2-t és társait toltam a nyilakkal... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Én is így voltam vele régen, de most már át tértem a wasd-re, sokkal kényelmesebb 😄
Csak nekem nem teszi át az irányításnál a jobb shiftre és a jobb cntr-ra amit beállítok? (dash megforce power)? Irányiást áttettem kurzor nyilakra a többit is probáltam aköré "öszpontosítani" de ugrás közben kell dash-t nyomni ami shift lenne de a BAL shift az.Könyörgöm ki volt az az elborult aki ezt pcn tesztelte? V midnenki f@szán tolja wasd-vel csak én vagyok nyomi "fps" fan aki megszokta az irányitást nyilakkal egérrel löveé shift futás enter ugtás cntr gugolás kombinációt?
Sound
Nehogy visszaolvass egy kicsit is. Bugos, vagy újra játszod a mapot, vagy használod a mentésem #1104

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

ok sikerült köszönet
rakéták visszaver...aztán mikor írja a kombót..az LS/RS értelem szerûen a karral történõ jobbra/balra irányt jelöli..meg amelyiken a telekinetika van..vagy az erõlökés.
x360-as kontrollerem van..a fury-t akkor tudod elérni,ha a bal alsó ikon csurig van töltve..nálam a 2 kar lenyomása hozza elõ..tehát kontrollereken a karok lefelé kattintása felel meg egy gombnak...
sziasztok!

Már az elején elakadtam annál a résznél, ahol az at-at-kat kéne force furyvel lenyomni. A baj az, hogy nincs 13 és 14es gomb a gamepadomon, valamint az R betûre sem törtinkk semmi. Mit kell csinálni?
DarkSector
jah pc-n a felbontás nagyobb.
ps3 érdekes hogy sok multi címnél furán más színhõmérsékletû, hidegebb, meg a pc&x360 nekem felbontáson kívül nem nagyon mutat különbséget, ahogy nézem.
kb ugyanaz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

üdv
Elakadtam ezen a részen
mikor bejön a bill komb nem tudom megröptetni
tommygear
na jó a pc szebb azért
tommygear
ps elég szar, xbox pc ugyan az
balee4
Visszaolvastam, de nem találtam, mindegy én magam rájöttem a megoldásra, szal nektek sztem tök mind1.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
mascarun
Kéne GYIK vagy valami, mert így a fórum minden tizedik hozzászólása ugyanaz lesz! Senki nem akar nagyon visszaolvasni!

Végülis a topiknak még ezen az oldalán is ittvan, de nem baj.

Positive Mental Attitude

balee4
Na egy másik fórumon most olvastam, hogy többeknek is elõjött ez a bug. És csak a pálya újrakezdése segít.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Senki

Positive Mental Attitude

balee4
Van 6:46 körül az a rész amikor az ûrhajó ágyúinál vagyunk. Nálam, az utolsó ágyúból nem lehet kiszedni a battery-t? Mi lehet a gond? Vki találkozott ilyennel?

köszi a segítséget! =)
Támadás és space.

mascarun
Ha jól emlékszem támadás és space lenyomva és ehez hozzányomod a Qt vagy az Et+
Az elején tanítják ezt!

http://www.youtube.com/watch?v=5CJnBCA5jAA

Amilyen "kivégzést" 05:23-nál végez a srác, azt hogyan lehet? Sok videóban láttam, de nekem nem sikerült olyat még csinálnom 😮
Csacsi
újraindítottm a boxot...és hirtelen ott lett a robot.

Nem volt hosszú sajnos. Valamint elég kevés helyen is voltunk.

Az elsõ rész nekem sokkal..sokkal jobban tetszett.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

tommygear
ja ezt énis észrevettem 😄
Jó kis bug
mascarun
Na gyerekek ezt a holocront hogy szerezzük meg?
LINK

sherlock1
A legújabb van fent, de még mindig akad.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Tatyla
ha nvidia kártyád van tegnap vagy mikor jött ki egy új driver pont ezt is támogatva nekem azóta jó

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

sherlock1
Lézerkarddal való harc közbeni akadásra nem tud valaki megoldást? Minden grafikai beállításon ezt csinája, ha meg csak az erõt használom akkor meg tök simán fut a játék. Fraps szerint 30fpsen van mindig, de mégis beakad a kép amikor lézerkarddal megütök valakit...

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Akkor erröl ennyit.
Csacsi
Megnéztem. 1:59-nél átugrik egy robotra. Ami nekem nincs ott Xbox360-on 😊

Ez milyen kemény? 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
pont itt vagyok....köszi szépen.

Akkor ezt nézd meg
http://www.youtube.com/watch?v=PFMVPMVoais
Csacsi
Jah, és mutatja, hogy a következõ platformra kell mennem...ezt eddig is tudtam...csak azt nem, hogy hogy 😊

Csacsi
jah...és nem 4, hanem 5 platform van egymásba kötve...de ez lényegtelen...ebbõl a szempontból 😊

mascarun
Ctrl

Csacsi
A robot magasan van a másik platform meg messze.

Úgy van, hogy van egy ugrálós rész, ahol hidak vannak. Majd ott feljutok, bemegyek egy terembe, ott harc.

Majd utána jön egy ilyen rész. Elõször híd, majd lassan pörgõ platform 4 platformal, majd robot...álló platform....4 platformmal, majd robot...gyorsan pörgõ platform 4 platformmal...és itt túl magasan van a robot...a másik platform meg túl messze ahová mennem kéne.

A Gorog fejét dobáld a lézerkardal és egy idõ után mindkét kezével egyszerre üt majd.Akkor lent maradnak a kezei és tudod ütni a karján a láncot.Utána megint ezt majd ha mindkét kezét visszalökted ujra dobáld a fejét, aztán kirja hogy fogd meg.A többi egyértelmû.
Most messze van vagy magasan van a robot.Ha messze van akkor mozgatni kell a csõszerû platformot.Van egy rész ahol lentrõl kell felhozni a platformot, kicsit nehéz észre venni.Ha magasan van és nincs mozgatható platform akkor nem arra a robotra kell ugrani.Sajna így elég nehéz segíteni hogy nem látom hol vagy.Nyomd be a D-Padot felfele az mutatja az irányt,hogy merre menj.Billentyûzeten nem tudom melyik gomb.
DarkSector
valszeg sehogy inkább örülj hogy megy neked annyival.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Csacsi
ugyanitt vagyok. A következõ körplatform messze van. Mozgatni nem tudok semmit. A Robot meg túl magasan van 😞

Doomista
Ki lehetne azt is írni, hogy OFF/WAREZ, nem csak simán OFF, mivel a sok vérpistike nem tudja hogy az OFF az egyenlõ a WAREZzal ezen a fórumon. :-) Persze nekem mind1, nem én szenvedek.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

grebber
Van erre szakosodott topik neki nem viccbõl lett megnyitva!

Next PC upgrade: 2022

destiner13
akinek van jó wareza az honnan töltötte le crack-kel együtt?

Hi! A 2. pályán legyûrtem az ûrhajót, aztán a stadionban jön a nagy vmi, gorog asszem, azt hogy kell likvidálni? Ugrálok a mancsai elõl de semmi, vmi karperecre utal de azt nem tudom piszkálni.
Sziasztok !
A pc-s verzióban a 30 fps limitet nem lehet valahogyan kikapcsolni ?

Aki elakadt az ágyúknál bug miatt a megoldás az hogy nem szabad meghalni mert csak elsõre engedi kivenni az aksit ha meghaltál sajnos leeht újra kezdeni a fejezetet.
A játékról mert közben végigtoltam:
Sajnos elég rövid lett. Számomra ugyanazt a feelinget hozza mint az egy ami szerintem jobban sikerült de ez sem volt rossz.Jó benne az egyszerûsített nyomogatós rész és ezzel az új rendszerrel a csillagrombolót is egyszerûbb lenne lehúzni az egyben.
Saját véleményként szerintem a lukasarc nem valami korrekt ilyen rövid játékért több mint 10 pénzt kérni amihez gondolom kiadnak 1000-2000 forintos árban DLC-t amik már kész.De ez csak az én véleményem.
Kongy
Ember, fog már be a szádat! Nem vagy képes elfogadni, hogy másnak tetszik?? Maradj csöndben.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson