The Force Unleashed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
nem csak ide rakta be.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

DarkSector
mit is keres itt ez a komment?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

morvaigaben
Legalább ha lesz belõle film, a fõszereplõ már megvan <#hehe>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Azt hittem nemcsak az én szokásom lecsekkolni a stáblistát,ha fellelhetõ:)
BoneDragon
Ja oké. Igazából nem nagyon foglalkoztam a játékkal, csak képeket nézegetve feltûnt. Akkor sry! :D

Gyors a reakció idõd,ugyanis az elsõ részben is hivatalosan õ a karakter modellje és szinkron hangja..de jobb késõbb megvilágosodni,mint soha:)
BoneDragon
Csak nekem tûnt fel, hogy a fõhõs hasonlít a smallville-ben játszó végítélet fickóra?:)Kép

Doomista
Ideje fejlõdni a korral, vagy konzol...:D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

SP 2-õm van akkor mindegy hagyom a fenébe....
morvaigaben
FAQ és bug ja.

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Sziasztok. Én itt akadtam el Level 7: The Battle for the Salvation - Part 3/3 Amikor az utolsó agyúból ki kéne venni a töltetet és az összetörtbe betenni hogy szétlõje az ajtót. De nem tudom kivenni már mindent próbáltam nem reagál semmire. Lehet hogy ott bugos?
szabii98
SP3 még mindig ja

I met God. She's black

Hali. Indításnál azt irja h kell a windows új verziója pedig azt irták megy XP-n...
megvan:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

A 2. Salvation pályán, miután kivédtem a birodalmi hajók támadását van egy olyan akadály, hogy 4 piros oszlop, meg egy szikrázó forgó akármi mellettük... nem tudok átjutni rajtuk, mert egyik se kapcsol ki, mint eddig:D

The salvation küldetésnél mi a lószart kell csinálni, hogy ne legyen bugos??? Nagynehezen sokadik újraindításnál tovább tudtam jutni a kritikus vonatos-univerzumba kiesõs résznél és most eljutottam egy lifthez, amibõl kiesek, mikor felvinne... a tököm kivan:D

Jano
Milyen kontrollered van?
Nyomd le az az analóg karokat.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Na, megvan unleasheden is.
Érdekes, hogy nem azok voltak a problémás részek, amire számítottam. Kivéve a Gorogot :)
Nagyon jól szórakoztam, de pofátlanul rövid volt, még az újrajátszással, gyûjtögetéssel és próbákkal együtt is.

<#hehe>
Kicsit bogaras a játék, nálam is produkált érdekes dolgokat. Kezd elölrõl az egész szintet, kevés az esélye, hogy újra gebasz lesz.

megtörtént, de semmi... párszor újraindítottam... volt amikor elkezdtem sétálni a síneken és utána estem ki, volt mikor rögtön, amikor megállt a vonat, vagy volt amikor Kota is jött velem repülni:D

Julius Caesar
Hát ott a 320 mega bizony sovány lesz a textúráknak.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Passz, indítsd újra/tölts vissza egy régebbi mentést

Háromféle szisztémával támad:
- egyszer egyesével lõ 3 rakétát, na ezeket jobbklikkel megállítod és visszadobod rá.
- egyszerre lõ 5 rakétát, én itt az egyiket megállítottam és rögtön utána mielõtt becsapódik védekezés
- lézereket lõ, ezzel nem tudtam mit kezdeni, védekezés

Így elsõre sikerült, mondjuk elõször megzavarodtam, hogy az életerõ nem az ûrhajóé hanem a szerelvényé amit meg kell védeni

Na túl vagyok rajta. Az elsõ részben is voltak hiányosságok, itt még szembetûnõbbek, nem is igazi 2. rész hanem inkább egy kiegészítõ :/
Néha a Super Máriós ugrabugra tisztára lefárasztott, egyhangú ellenfelek, kevés újdonság.

SPOILER

Most akkor klón volt a srác akit irányítottunk, vagy sem? mert ugye a 'gonosz' befejezéskor elõugrunk a semmibõl és lekaratézunk mindenkit. (amúgy a 'jó' befejezés sokkal hosszabb..)

DarkSector
igen elég szar elsõre én se értettem.
de counter-attack-olni kell, a védekezést abban a pillanatban nyomd be mielõtt elérne a rakéta, és visszaveri.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Balumann
Én meg a második pályán nem tudom sehogy sem tudom megvédeni a "villamost" attól a repülõtõl, ami rakétákkal meg géppityuval szétlövi... :@

Elakadtam... ott tartok, hogy találkoztam Kota-val, megmentettem, elrepültem a Dagobahra, majd utána van az pálya, ami ilyen sínen mozgó platformon kezdõdik... nos ott amint vége van a dumának egyszerûen csak kiesek a pályáról és a világûrben sétálok... találkozott valaki ezzel a problemával?

Hát akkor lehet, hogy tényleg a videókari miatt... nekem kb olyan a játék, mint az átvezetõ animációk...kisebb túlzással:D

DarkSector
8800gts 320mb.
nekem ilyen fakó az egész kép valamiért.

Milyen vgad van?

Amúgy annyi szépséghibát vettem észre plazmán, hogy a videók picit szaggatnak... mmint nem úgy, hogy akadozik, hanem úgy, mint amikor nincs bekapcsolva a vsync

DarkSector
jó neked. én a boxról szebb élesebb képet kaptam. dehát a vga-m szar biztos.

Én is hdmivel nyomom ati hd 4890-es karival és totál jók voltak a színek a tvn:)

Teljesen felemeltem, de akkor nem tudok arra tovább haladni (mert ugye nincs min, túl magasan lesz)
Ha meg félig emelem fel, akkor átfutok rajta és 'zsákutca'.

Emeld fel a "hidat"

Positive Mental Attitude

Hahó
Valaki tudna segítséget nyújtani a timira city-nél, mikor ugrálni kell a 'hidakon', és középütt van egy kék energiamezõ, ezután kell azt hiszem Vader-rel megküzdeni.

Itt találtam róla videót, de én is csak addig jutottam el mint a srác: http://www.youtube.com/watch?v=R7P4OLOymss

DarkSector
jah azt nem néztem még, de a vga-val pc képe elég fátyolos.

Julius Caesar
PC-n is lehet HDMI-vel villogni.

croft manor: nekem 3adszorra 21 másodperc lett asszem. De elég uncsi az is.

DarkSector
jah értem, de pc az fakóbb hd-tv-n nem olyan szép mint konzol hdmi-vel.
sajna.
monitoron joobbak a szinek vga csati esetében.

Persze, de apám nemrég vett egy plazmatv-t én meg ma vettem hozzá egy kábelt... aztán mivel mással próbáltam volna ki az összeköttetést:)

Ráadásul már 1 éve minden játékot, ami nem fps xbox360 kontrollerrel tolok, szóval a pcm egy "multikonzol":D

DarkSector
te pc-n játszol vele?

Ez a játék kicseszettül látványos... és az a megtiszteltetés érte, hogy õ volt az elsõ, amit kipróbáltam hdtvn... gyönyörû:D
És meglepõdtem, hogy olyan hatalmas felbontásnál se akadozott:O

A filmes bejátszásokat igen, de azt hiszem ami videók a játék motorjával készültek azokat nem. (bár nem is igen próbálkoztam, mert nem haszontalanok:D)

Valaki tudna segítséget nyújtani a timira city-nél, mikor ugrálni kell a 'hidakon', és középütt van egy kék energiamezõ, ezután kell azt hiszem Vader-rel megküzdeni.

Itt találtam róla videót, de én is csak addig jutottam el mint a srác: http://www.youtube.com/watch?v=R7P4OLOymss

Ööö, akkor ne nyomd el, ha többet kell vele küzdeni mint megnézni :D

Positive Mental Attitude

Balumann
Nyilván ha a beállítások bármelyik menüpontjából, pl. az inputoknál megtaláltam volna, akkor nem kérdezem meg, de ilyen, hogy 12 gomb nincs. Ráadásul végig nyomtam minden gombot, amire be van egyáltalán állítva valami, és egyikre se reagál! :D Ti el tudjátok nyomni az átvezetõket?

Fehercsoki
Mi nem tudhatjuk mire állítottad!

Balumann
Ez lehet, hogy nagyon hülye kérdés lesz, de az introkat mivel lehet átugrani? Ha nyomok egy esc-et, akkor ott megjelenik a SKIP és a 12-es gombot írja. Ezt sajnos nem tudom értelmezni, ennek ellenére végignyomkodtam már mindent a gamepadomon és a billentyûzeten is, és egyikre se reagál :/

CroftManor
nekem azokból a deadly path trial tetszett, letudtam vinni az idõmet 19 mp-re :)

Nothing is True, Everything is Permitted

Julius Caesar
Kipróbáltam a challangeket. Hát a szándék a fontos, de sztem a többségük idegesítõ, mint szórakoztató. Az a Deflection Trial még a legjobb, de röhej, hogy a blokkolás néha visszaküldi a rakétákat, néha nem.

De tényleg, a többségüket kipróbáltam, de 10 pec után idegenrágásaim voltak (fõleg úgy, hogy a restarttal újabb loading screen van). Na a sniperes az kivétel, mert ott 10 másodperc után kinyomtam. <#szomoru1>

Gondoltam erre is, de aztán elkezdett zavarni és gondoltam, hogy nem direkt rakták be ezt a baromságot:D De köszi:)