The Force Unleashed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nyomd le az az analóg karokat.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Érdekes, hogy nem azok voltak a problémás részek, amire számítottam. Kivéve a Gorogot :)
Nagyon jól szórakoztam, de pofátlanul rövid volt, még az újrajátszással, gyûjtögetéssel és próbákkal együtt is.
Kicsit bogaras a játék, nálam is produkált érdekes dolgokat. Kezd elölrõl az egész szintet, kevés az esélye, hogy újra gebasz lesz.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
- egyszer egyesével lõ 3 rakétát, na ezeket jobbklikkel megállítod és visszadobod rá.
- egyszerre lõ 5 rakétát, én itt az egyiket megállítottam és rögtön utána mielõtt becsapódik védekezés
- lézereket lõ, ezzel nem tudtam mit kezdeni, védekezés
Így elsõre sikerült, mondjuk elõször megzavarodtam, hogy az életerõ nem az ûrhajóé hanem a szerelvényé amit meg kell védeni
Néha a Super Máriós ugrabugra tisztára lefárasztott, egyhangú ellenfelek, kevés újdonság.
SPOILER
Most akkor klón volt a srác akit irányítottunk, vagy sem? mert ugye a 'gonosz' befejezéskor elõugrunk a semmibõl és lekaratézunk mindenkit. (amúgy a 'jó' befejezés sokkal hosszabb..)
de counter-attack-olni kell, a védekezést abban a pillanatban nyomd be mielõtt elérne a rakéta, és visszaveri.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nekem ilyen fakó az egész kép valamiért.
Amúgy annyi szépséghibát vettem észre plazmán, hogy a videók picit szaggatnak... mmint nem úgy, hogy akadozik, hanem úgy, mint amikor nincs bekapcsolva a vsync
Ha meg félig emelem fel, akkor átfutok rajta és 'zsákutca'.
Positive Mental Attitude
Valaki tudna segítséget nyújtani a timira city-nél, mikor ugrálni kell a 'hidakon', és középütt van egy kék energiamezõ, ezután kell azt hiszem Vader-rel megküzdeni.
Itt találtam róla videót, de én is csak addig jutottam el mint a srác: http://www.youtube.com/watch?v=R7P4OLOymss
croft manor: nekem 3adszorra 21 másodperc lett asszem. De elég uncsi az is.
sajna.
monitoron joobbak a szinek vga csati esetében.
Ráadásul már 1 éve minden játékot, ami nem fps xbox360 kontrollerrel tolok, szóval a pcm egy "multikonzol":D
És meglepõdtem, hogy olyan hatalmas felbontásnál se akadozott:O
Itt találtam róla videót, de én is csak addig jutottam el mint a srác: http://www.youtube.com/watch?v=R7P4OLOymss
Positive Mental Attitude
Nothing is True, Everything is Permitted
De tényleg, a többségüket kipróbáltam, de 10 pec után idegenrágásaim voltak (fõleg úgy, hogy a restarttal újabb loading screen van). Na a sniperes az kivétel, mert ott 10 másodperc után kinyomtam. <#szomoru1>#szomoru1>