The Force Unleashed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Positive Mental Attitude
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
mondjuk szerintem helyszín hiányban szenved a játék. míg az egyben majdnem mined pálya máshol játszódik, addig itt kb. három helyszín van: kamino, a salvation, és cato neimoidia.
és darksector mondta a demo után hogy sokkal folyamatosabb... na ez úgy van (tapasztalatból mondom) hogyha leveszed a motion blur-t akkor anyira folyamatos mint az egy tehát nem nagyon változik. de ha rajta hagyod a motion blur-t akkor tényleg sokkal folyamatosabb a játék. az elején levettem mert nem tetszett aztán vissza raktam a végigvitel után és elcsodálkoztam hogy mennyivel folyamatosabb az egész
- a dupla karddal tényleg látványosabb a kombózás, ezáltal élvezetesebb
- a grafika pazar, nem beszélve az átvezetõkrõl ami mestermunka!
- a gépigény nem kielégíthetetlen, de lehetett volna kisebb is
- az egészbõl árad a Star Wars hangulat, és ez így jó!
- a sztori remek, a befejezéseknél jobbat nem is lehetne kitalálni
- rohadt rövid ( challengekkel együtt 6 óra kb)
- a hangok jók, igazi SW
Elég érdekesnek találtam, hogy az uralkodónak semmi szerepe nincs és ez igaz Boba Fettre is, holott emlékszek a nagy beherangozásra, hogy majd Fettel is ilyan meg olyan szerepeket kap a játékban, ennek ellenére egy átvezetõ 10 másodpercéig volt a játékban!
A pályák szerintem jók voltak, ahogy a bossok is. A gorogot kinyírni teljes Csillagromboló-lehúzom-az-égbõl fíling volt!
Összességében tetszett a játék, a rövidsége ellenére is, ha lejjebb megy az ára, talán megveszem. 13k-t semmiképp sem ér meg!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
-nagyon jó játékélmény
-kitûnõ grafika (és tényleg nem látszik a cg-k-nél hogy más grafika lenne)
-a fénykard nem neon pálca
ez a véleményem. DE
amivel tényleg gondjaim vannak azok a challenge-k. elõször is az életszinteket a küzdõs pályáknál nem gondolhatták komolyan. (például az utcsó kihívásnál) az ugrálós pályáknál az idõkorlátok közül a platina medál az állítom: LEHETETLEN. aki megcsinálta a klónozó tartáj szétb*szós pályát platinára az írja. egyszerûen röhejes és idegtépõ. szóljon aki egyetért, de tõlem le is szídhattok hogy mekkora hülye vagyok.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Itt mit kell csinálni??

Nekem az lenne a kérdésem, hogy aki már megvette eredetiben a játékot abban is megtalálhatóak -e az eddig felsorolt hibák, bugok, stb.
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ez is teljesen játszható volt, de a Vader elleni fight, ami a legjobb lehetne az egészben elviselhetetlen.. Ez így idegesítõ -.-
Egyébként azt vettem észre, hogy játék közben, ha mindent felnyomok maxra, akkor magától értetõdõen eléggé lelassul a játék, viszont Vader ellen ugyanúgy fut, mint minden lowon. Fingom nincs, hogyan csinálták azt meg, de remélem Tommygearnek igaza van és jön majd egy patch, ami többet között ezen is javít!
majd a patch talán javítja
Nem tudna valaki segiteni, hogy az elején amikor Kota-t kell megmenteni, mi a francot kell csinálni azzal a repülõgéppel?
Addig ok, hogy rádobom a fénykardot, aztán visszaverem a rakétákat, de utána mi van? Azt írja hogy nyomjam meg az "E" billentyût, de nem csinál semmit. Már fél órája csak dobálom akardot, meg raktézok, és aztán nyomkodom az E-t de nem akar megdögleni az a repülõ
Most toltam végig,nálam az egy is 9-et kapott egy tízes skálán ez viszont 10/10.Hatalmas játék szerintem 😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC