A nap kérdése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Ez az ember tud valamit.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Lehet találgatni hogy ez mi akart lenni 😄
"mecco ollo"
jobbat nem találtam de ez is vicces 😄
"Rationalisan", "A decompositios módszer a problemareductio", "cognitiv psychologia"
"Ítéletconstansok (logicai vagy predicatumconstansok):"
"sequentia, cyclusok (while, for, repeat), "Dynamicus programozás alkalmazása matrixszorzás sorrendjének optimalisatiojára"
cyclus bazmeg meg optimalisatio <#wilting>#wilting>
Illetve a CS: Source topikban volt még egy kedves szösszenet:
- "nagyon vízhangzott a barlang"
- "az nem vízhang, hanem vizhang"
- "te sem írtad jól, külön kellene: viz hang"
- "viszhang a helyes megoldás"
- "ja tényleg, de azt is külön kell írni, nem?"
- "istenem, visszhangnak kell írni ti lámik"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
hogy az az orgonasíp mellett nevelkedett, kajlakucsmás kutyaúristenit
nem vagyok székely.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lassan tényleg át lehetne keresztelni a topikot "a hét kérdése" címre. Szóljatok rám, ugassatok le, amit csak kell. Teljesen szétszórt vagyok, majd megpróbálok jobban figyelni.
#1289 Tigerbácsi: kúúúl lett <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen> (elfelejtettem kommentálni)
(várom már azt az idõt)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯