A nap kérdése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
nem félek
byzhouse
igen (volt discoveryn a MYTHBUSTERSban vagy miben 😄)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Motoroj
Nem hinném.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

dartonita
Lehetseges,de az embertol biztos jobban.

N o N a m e
igen.
tigerbácsi
nem. észre sem veszi! eltapossam mint én a gyengébbeket. :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Nem tudom... 😄
Ability
Új kérdés: Az elefánt tényleg fél az egértõl? <#idiota>
mert ez a netes nickem

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

micibi
sok helyen ez a felhasználónevem, onnan jött, h már gyerekkorom óta Mici a becenevem, Ibi meg a valódi 😄 és összeraktam a kettõt--> Mici+Ibi=Micibi <#vigyor2> Külön a Mici meg Ibi sok helyen foglalt és így hasznos ez a turmixnév 😄

Blacksheep333
A "Blacksheep" már foglalt volt. <#vigyor3>

Az operációs rendszeren is túl...

Motoroj
Azért, mert szeretem a motorokat (konkrétan ami a gépeket hajtja), és valamit gyorsan ki kellett találni. Az -oj végzõdés meg vagy onnan jött, hogy pl. Lugos román neve Lugoj, vagy azért mert a motor (motoro) többes száma motoroj eszperantó nyelven.

DJKonya
A vezetéknevem Kónya, a DJ meg csak úgy jött.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

_A:S_AS:

Lacee86
Végtelen egyszerû: a nevem Laci, amibõl Lacee lett (mint pl. Ganxsta Zolee 😊 ), és 86-ban születtem.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

byzhouse
eredetileg 1 gördeszka márkáról->birdhause/birdhouse ami átalakult byzhousera,mert foglalt volt a birdhause/o ^^ meg valami egyedit akartam

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Lusta voltam kitalálni egyet, elmentem egy külföldi fórumra, ahol volt egy Daza400 nevû tag, azt a 4-est lecseréltem 5-re.

N o N a m e
mert szar vagyok, mint egy noname cd/dvd/cipõ stb. XD

Igazából még 2002 környékén kezdtem el Counter-Strike-ozni, akkor az alap 'unnamed' voltam egy darabig, majd lett , aztán NoName, aztán noname. Szerettem volma akkortájt névtelen maradni és ezért rám ragadt a NoName. És mivel az esgén foglalt volt a név, így spaceket raktam a betûk közé.
De újabban már NNME néven mûködök (NONAME magánhangzók nélkül (az E maradt a végére mert milyen lenne az NNM?!)) néhány helyen mert rövidebb, és így senki nem tudja, hogy ki vagyok xD
chhaya
Kellet egy olyan nick, amit senki más nem használ. Ez indiai, Magyarországon nem használja senki, így bárhova tudok vele regelni elsõre. Végignéztem egy teljes babanevekkel foglalkozó oldalt, és ez volt a legjobb közülük. 😄 Külföldi oldalakon neccesebb, ott foglalt szokott lenni, de oda meg magyar névvel regisztrálok. És oda is mindig ugyanazzal.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

ööö... ez jutott eszembe...
tigerbácsi
régen még T.I.G.E.R. volt a becenevem, egy kislány csak ezt tudta, a keresztnevem azt nem, s meg akart szólítani, s mivel tisztelettudó kislány volt, így tigerbácsi-ként szólított meg. s azóta mindenki így nevez.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Mert így hívják a karakteremet a játékokban általában.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

dartonita
M.A.G.U.S. miatt

Szinte nulla a kreativitásom.Szóval mivel akkoriban nagyon érdekelt a történelem ezért választottam egy számomra szimpatikus tábornagyot hozzátéve nevéhez az akkori koromat.

Amúgy mindenhol más a nevem,csak mostanára sikerült megtalálnom egy unique nevet xD.

Lyukasbogrács
ez jutott elõször eszembe -.-

Mindenhol ez a nevem, régi ragadvány, de unique és tetszik 😄

Ability
Új kérdés: Miért ezzel a felhasználónévvel regeltél SG-re?
Rettenthető
Sajnos nem találtam meg azt, amiben egy szó nincs helyesen leírva, de van egy másik - frissen az Sg-rõl -, ami az írásjelek teljes hanyagolására (is) egy példa:

"én ezt a hány "vidéki" nem fõvárosi embernek mondom nem akarnak nekem hinni hogy "na de hát gyõr is város" igen város de vidék én Pesti vagyok nem nézem le a vidékieket nagyon olyan tapasztalatom sincsen hogy esetleg hátrányban van vala melyik fél de ez van😊"

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Motoroj
Az is igaz.

tommygear
fgvh
Rettenthető
a szavak concretan hejessírása még haggyán mertha eléxer megverik az iletöt akor hejesen fog sirni de aki a köszpontozást irásjeleket hanyagollya azt agyonlehetneverni az is határreset hoty a szövegben nem mindenhova tesz veszõt de hogy a mondat végérõl is le haggya az irásjeleket és az uly mondatot meg nem nagybetüvel kezdi háááát attól szerintem agygördzsöt lehetkapni malyd lehet mekkeresem ahol ijet olvastam ha még nem tõrõlték természetesen hasonló hejessírási képel bir mint ez a szakasz bár aszt nem le felûlmulni mert az csúklobol jõn az iletönek ezel meg kûzdenem kelet

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

tigerbácsi
engem érettségin pl ilyenekért basztak ki: elõszõr; bélgyílkos; gyanusitott; kívégzés;

Lyukasbogrács
lyaly brrr, ki ráz töle a hideg, ok-é, de ha nem tecik neki akor nem töltile a lyátékot, és nemtud mivel lyáccani 😄

Motoroj
De akkor ezt nem mint helyesírási hibát írod gondolom.

chhaya
az olyan kiráz tõle a hideg brrr

lol 😄DD
Motoroj
A brrr az mi?

N o N a m e
“ok-é
ha valaknek nem tecik nem
töltile!
enyi ”
N o N a m e
lyaly xD
chhaya
Nem annyira durva, de általános, és éppen ezért nagyon zavar az egyelõre-egyenlõre keverése...
Meg toldalékokban a j helyett ly, brrr, idelye, kapulya, stb.

Lacee86
vok, tok, sztem, vmelyik stb. egy egész más kategória... Netes rövidítések, amik nem feltétlen jók, ha rögzülnek, de kétségtelenül sokat rövidíthet vele az ember chatelés, fórumozás stb. közben. Már én is megszoktam. Ha kézzel írok vmit, eszembe nem jutna így rövidíteni, de pl. ha gépen írok vmi szöveget (sulis beadandó pl.), akkor bizony megesik, h így írom. Ha tanárnak mailt írok, ott is vigyáznom kell, bár annyira nem égõ végül is. 😊

dartonita
ly/j keverese
massalhangzokettozesek mellozese
vok,tok
w-vel irt v-s szavak
lesz(ket s-el)
Meg asszm az osszes tobbi.

Motoroj
Az ilyesmire azt mondom, hogy 1-2. osztályban még belefér, de afölött már tudni illene, legalábbis nekünk már alsó tagozatban tudni kellett ilyeneket.

Lacee86
A léccivel semmi baj sztem sem. Nagyon durvát amúgy most így hirtelen nem tudok, ilyenek jutnak eszembe, hogy: kisseb (legalább rémlik neki, h vmelyik dupla), hadjál (ugye a kis túlbuzgó, nagyon akar vigyázni), annya (hát igen, biztos írásban is van teljes hasonulás, biztos ami biztos). Ja, és hát még 1 szépség: eggy (megérett a meggy, hát ha a meggy 2 gy, akkor az 1 is, há' egyértelmû...).

PesSim
Alapvetõen pocsék a helyesírásom, szal ha vissza nézitek biztos találtok tõlem "szép" írást :]

A lécci -vel, meg szerintem semmi baj, ha valamiért rinyálok, akkor mindig használom, szóban is 😊

Motoroj
Alt+0237 és Alt+0205. Ha érdekel.

Az MSN az más. Bevallom ott én is szoktam direkt helytelenül irni mert úgy valóban gyorsabb. De nyilt fórumokon mint pl. az SG igyekszek mindig helyesen irni, akárcsak e-mail üzenetekben.

Hosszú "i" betûm azért nincs mert angol kiosztású billentyûzetrõl irok, ezért ne tessenek leb*szni... 😄
Na beismerem hogy ezt én is leírom néha.... de msn-en gépelve sokkal gyorsabb leírni azt hogy "lécci", mint hogy légyszi... e-mailben, és egyéb nem real-time üzenetben viszont mindig kifogástalanul, helyesen írok.

Sok félét láttam már, és mostanság is sokat látok sajnos.

De amivel világgá lehet kergetni az a "léCCives" és az ehhez hasonló hibák...

Mi a f*szé' nem tudnak egyesek normálisan a magyar helyesirás szabályainak megfelelõen irni?!