A nap kérdése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Igazából még 2002 környékén kezdtem el Counter-Strike-ozni, akkor az alap 'unnamed' voltam egy darabig, majd lett
De újabban már NNME néven mûködök (NONAME magánhangzók nélkül (az E maradt a végére mert milyen lenne az NNM?!)) néhány helyen mert rövidebb, és így senki nem tudja, hogy ki vagyok xD
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Amúgy mindenhol más a nevem,csak mostanára sikerült megtalálnom egy unique nevet xD.
"én ezt a hány "vidéki" nem fõvárosi embernek mondom nem akarnak nekem hinni hogy "na de hát gyõr is város" igen város de vidék én Pesti vagyok nem nézem le a vidékieket nagyon olyan tapasztalatom sincsen hogy esetleg hátrányban van vala melyik fél de ez van😊"
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Meg toldalékokban a j helyett ly, brrr, idelye, kapulya, stb.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
massalhangzokettozesek mellozese
vok,tok
w-vel irt v-s szavak
lesz(ket s-el)
Meg asszm az osszes tobbi.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
A lécci -vel, meg szerintem semmi baj, ha valamiért rinyálok, akkor mindig használom, szóban is 😊
Hosszú "i" betûm azért nincs mert angol kiosztású billentyûzetrõl irok, ezért ne tessenek leb*szni... 😄
De amivel világgá lehet kergetni az a "léCCives" és az ehhez hasonló hibák...
Mi a f*szé' nem tudnak egyesek normálisan a magyar helyesirás szabályainak megfelelõen irni?!