1537
A nap kérdése
  • zyppy
    pilóta keksz háromfelészedése félkézzel
  • mosoporr
    De az is elég lenne ha vissza mehetnék 1952be
  • mosoporr
    Én már most át látok az ablakokon:)

Én azt akarom h úgy tudjak focizni mint Puskás
  • Paulie
    mindegyiket-.-
  • Neoncsoves
    mások akaratát befolyásolhassam :)
  • gyepesjoint
    én egy olyan képességet szeretnék,amivel a sok baromarcú ezsgést kibbanolhatnám
  • Terensz
    Szerintem meg atomot kéne rájuk dobni, mondjuk kapásból kettőt. Na fölösleges agresszivitást beszüntetni
  • Terensz
    Ne ide pls... Van olyan topic, ahol nem zavar senkit az ilyesmi. Te pedig büntipontot fogsz kapni, kinek jó ez?
  • dartonita
    Egy mozdulattal lassu kinhalalra itelni minden spammer barmot.
  • tigerbácsi
    hmm én a szavak embere szeretnék lenni :-) szóval a szuperképességem az lenne hogy mindenkit akit akarok arról győzöm meg amiről csak akarom :-) sok lány rohangálna mesztelen s persze kaszás csak hogy röhögjek is :-D
  • passatgt
    gondolatolvasó, de úgy, hogy tudjam szabályozni, mikor olvasok, mikor nem
  • sanyiute
    én tudok a kanyarfúróval fúrni :D
  • Ability
    + ha tényleg népszerű lesz, akkor csinálunk majd komment/felhasználó toplistát is, és a legretardáltabbak, legkreatívabbak rangjelzést kapnak a topikon belül. :P
  • Ability
    Példa válasz: a képesség, hogy keresztül lássak az ablakokon.
  • 0Fritz0
    Moderátor lennék és csak törölnék, törölnék... :)
  • Ability
    YouTube-ról jött az ötlet, majd meglátjuk lesz-e sikere. Nem tudom van-e már ilyen téma, én még nem láttam, keresőbe meg nem tudom milyen kulcsszavakkal lenne érdemes rákeresni.

Szóval: minden nap lenne egy aktuális kérdés, valamikor lazább, valamikor retardáltabb, elmebetegebb. A látogatók "feladata", hogy egymás szórakoztatása céljából kreatív, vicces módon válaszoljunk a kérdésre, találjunk ki beszólásokat. Ha sikeres lesz a téma, akkor fejlesztek ide is a szavazós topikhoz hasonló "ötletlistát", és a látogatók értékelése alapján kerülnének be a legjobbnak talált kérdések. Ha olyan a kérdés, akkor szavazást is teszünk be. Egy példa: Jézus vs. Chuck Norris. Ki nyerne? Egy példa válasz: Lehet Jézus tud járni a vizen, de Chuck Norris tud úszni a földön. Egy ehhez hasonló kérdéshez lenne szavazás is, de persze a beszólásokon, teóriákon lenne a hangsúly, tehát elsősorban nem szavazás és az eredmény a cél, hanem a kommentek.

Első kérdés: Ha választhatnál egy szuperképességet mi lenne az, és miért?