1537
A nap kérdése
-
#17 pilóta keksz háromfelészedése félkézzel -
#16 De az is elég lenne ha vissza mehetnék 1952be -
#15 Én már most át látok az ablakokon:)
Én azt akarom h úgy tudjak focizni mint Puskás -
#14 mindegyiket-.- -
Neoncsoves #13 mások akaratát befolyásolhassam :) -
gyepesjoint #12 én egy olyan képességet szeretnék,amivel a sok baromarcú ezsgést kibbanolhatnám -
#11 Szerintem meg atomot kéne rájuk dobni, mondjuk kapásból kettőt. Na fölösleges agresszivitást beszüntetni -
#10 Ne ide pls... Van olyan topic, ahol nem zavar senkit az ilyesmi. Te pedig büntipontot fogsz kapni, kinek jó ez? -
#9 Egy mozdulattal lassu kinhalalra itelni minden spammer barmot. -
#7 hmm én a szavak embere szeretnék lenni :-) szóval a szuperképességem az lenne hogy mindenkit akit akarok arról győzöm meg amiről csak akarom :-) sok lány rohangálna mesztelen s persze kaszás csak hogy röhögjek is :-D -
#6 gondolatolvasó, de úgy, hogy tudjam szabályozni, mikor olvasok, mikor nem -
sanyiute #5 én tudok a kanyarfúróval fúrni :D -
#4 + ha tényleg népszerű lesz, akkor csinálunk majd komment/felhasználó toplistát is, és a legretardáltabbak, legkreatívabbak rangjelzést kapnak a topikon belül. :P -
#3 Példa válasz: a képesség, hogy keresztül lássak az ablakokon. -
#2 Moderátor lennék és csak törölnék, törölnék... :) -
#1 YouTube-ról jött az ötlet, majd meglátjuk lesz-e sikere. Nem tudom van-e már ilyen téma, én még nem láttam, keresőbe meg nem tudom milyen kulcsszavakkal lenne érdemes rákeresni.
Szóval: minden nap lenne egy aktuális kérdés, valamikor lazább, valamikor retardáltabb, elmebetegebb. A látogatók "feladata", hogy egymás szórakoztatása céljából kreatív, vicces módon válaszoljunk a kérdésre, találjunk ki beszólásokat. Ha sikeres lesz a téma, akkor fejlesztek ide is a szavazós topikhoz hasonló "ötletlistát", és a látogatók értékelése alapján kerülnének be a legjobbnak talált kérdések. Ha olyan a kérdés, akkor szavazást is teszünk be. Egy példa: Jézus vs. Chuck Norris. Ki nyerne? Egy példa válasz: Lehet Jézus tud járni a vizen, de Chuck Norris tud úszni a földön. Egy ehhez hasonló kérdéshez lenne szavazás is, de persze a beszólásokon, teóriákon lenne a hangsúly, tehát elsősorban nem szavazás és az eredmény a cél, hanem a kommentek.
Első kérdés: Ha választhatnál egy szuperképességet mi lenne az, és miért?