A nap kérdése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Azt nehéz lenne megmondani hogy a szögekre ugyanannál a munkavégzésnél volt-szükség, mint a talpra, az is lehet hogy a kettõnek más funkciója volt.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

http://i51.tinypic.com/5ulpci.jpg
Az oldalából azok a "tüske" szerûségek.
vajon ez az eredeti megjelenése az eszköznek?
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Az oldalából vagy a hátuljából áll ki az ék ?
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Egy általános iskolában láttam vidéken (4. osztály), egy régi tésztaszûrõ mellett, de lehet ez nem fontos információ.
Nyilván mutogatják a lurkóknak, hogy régen ilyen, meg ilyen használati tárgy is volt.

ez a játék egy aréna lényegében ahol élõ emberek küzdenek meg egymással egy virtuális világban, aki többet szeretne megtudni a játékról írjon egy privi-t és elmondok neki rolla mindent adok jó videókat és egy linket ahol tud regisztrálni. Azért írok mert szeretnék minél több játékost összetoborozni ehhez a játékhoz!!! írjatok bátran üzenetet ha érdekel nem érdemes kihagyni !!!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
A rendõrök szándékosságot vélnek felfedezni a balesetben és rád húzzák a vizes lepedõt, ezért x évre lecsuknak, ahol a norvég cellatársak rajtad élõsködnek. Mikor végre szabadulsz, akkor az ajtón kilépve olyan szerencsétlenül lépsz, hogy megbotlasz, az összes fogad kitörik és a nyaktól lefelé lebénulsz. Így életed végéig puliszkát tolnak az arcodba, de mivel a szíved nagyon erõs, 110 évig élsz, amikor nem végelgyengülésben halsz meg, hanem mert félrenyeled a puliszkát és egyszerûen megfulladsz, keserves kínok között.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.