A nap kérdése

Oldal 1 / 31Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Motoroj
Én inkább élelmiszeriparra tippeltem volna, vagy mezõgazdaságra.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Sok embernek megmutattam, fiatalabbnak, idõsebbnek egyaránt, pontosan senki sem tudja. Mindenesetre egymástól független találgatásoknak, tippeknek mind-mind köze volt a textiliparhoz.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Motoroj
A nyél alapján annyi merek óvatosan feltételezni, hogy fentrõl lefelé mozgatták használat közben. Mivel az alja nem sima, azt is feltételezem, hogy ami alatta volt az viszonylag puha volt.
Azt nehéz lenne megmondani hogy a szögekre ugyanannál a munkavégzésnél volt-szükség, mint a talpra, az is lehet hogy a kettõnek más funkciója volt.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Még pár kép:
http://i51.tinypic.com/5ulpci.jpg

Igen, az ék, az a fogantyúja, az oldalából pedig kis szögek állnak ki, amik el vannak már görbülve. Gondolom ha vadiúj lenne, akkor egyenesen állnának.

Motoroj
Szerintem el vannak görbülve.

Szerintem a hátuljából áll ki az ék,fogantyú.
Az oldalából azok a "tüske" szerûségek.
vajon ez az eredeti megjelenése az eszköznek?

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

birdo
Melyik az oldala ??
Az oldalából vagy a hátuljából áll ki az ék ?

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Az oldalából mik állnak ki?

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

birdo
Megnéztem a " mángorlót, de az nem az igazi.... az igaz, hogy hullámos a fa felülete, de a nyele minden esetben a végén van...nem a hátulján.... Valamilyen szerkezet " alkatrésze lehet

Félreértés ne essék, én sem tudom.

Egy általános iskolában láttam vidéken (4. osztály), egy régi tésztaszûrõ mellett, de lehet ez nem fontos információ.

Nyilván mutogatják a lurkóknak, hogy régen ilyen, meg ilyen használati tárgy is volt.

N o N a m e
sulyok?
birdo
a borhoz van köze ?

Ez mi?

Sziasztok! Szeretnék nektek bemutatni egy iszonyat jó játékot a neve League of Legends
ez a játék egy aréna lényegében ahol élõ emberek küzdenek meg egymással egy virtuális világban, aki többet szeretne megtudni a játékról írjon egy privi-t és elmondok neki rolla mindent adok jó videókat és egy linket ahol tud regisztrálni. Azért írok mert szeretnék minél több játékost összetoborozni ehhez a játékhoz!!! írjatok bátran üzenetet ha érdekel nem érdemes kihagyni !!!

Lyukasbogrács
szivvvesen

PesSim
-.- kössszi

Lyukasbogrács
jelszavad 😄

PesSim
-.- oks
akkor a kérdés: mit fogok legközelebb elgépelni? 😄

Motoroj
Az állom én vagyok!

N o N a m e
állom? nekem olyan nincsen :/
PesSim
kövi kérdés?
pl.: Mi lenne számodra az állom munka?

tigerbácsi
nem még nem

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

PesSim
mondták már hogy a szélsõségek embere vagy ?!

tigerbácsi
jah a halállal, s ki tudja mi van ott? lehet ott még rosszabb, de lehet semmi. s az sem jó.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

PesSim
most lehet csak nem tiszta pontosan mire gondolsz, de szerintem az ne rossz, ha azt csinálsz amit akarsz, sõt ...

PesSim
de egyszer csak vége van

morleone
Én akkor tudnám, hogy nem lehet már rosszabb, hogy ha akkor bármit tennék annak már nem lenne következménye.

tigerbácsi
mindig van rosszabb. hidd el.

Rettenthető
...de te egyedül túléled, és gyakorlatilag mozgásképtelen állapotban (a sérülések miatt) ott fekszel az árokparton, mikor az elsõ arra járó autóból kiszáll egy drabális állat, odalép melléd, finoman a füledbe súgja, hogy: "Ez nem a te napod" és magáévá tesz, majd lelép.
A rendõrök szándékosságot vélnek felfedezni a balesetben és rád húzzák a vizes lepedõt, ezért x évre lecsuknak, ahol a norvég cellatársak rajtad élõsködnek. Mikor végre szabadulsz, akkor az ajtón kilépve olyan szerencsétlenül lépsz, hogy megbotlasz, az összes fogad kitörik és a nyaktól lefelé lebénulsz. Így életed végéig puliszkát tolnak az arcodba, de mivel a szíved nagyon erõs, 110 évig élsz, amikor nem végelgyengülésben halsz meg, hanem mert félrenyeled a puliszkát és egyszerûen megfulladsz, keserves kínok között.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

N o N a m e
hát szvsz annál rosszabb nem lehet, hogy a családod a vadonatúj bankhiteles méregdrága családi furgonnal siet haza a Görögországi nyaralásból - mert itthon köcsög gyújtogatók leégették a házat - és Bulgáriában egy török kamionos elalszik a volánnál majd frontálisan belehajt, kinyírva az egész familiát.
Motoroj
Onnan, hogy lövésem sincs mire ment az #1499.

Hát... mittommén... 😄
Lyukasbogrács
onnan, hogy onnantól minden csak jobb (lehet)

PesSim
õõõ ... szabad a gazda :]

Ability
Új kérdés: Honnan tudod, hogy a dolgok nem lehetnek ennél rosszabbak?
Motoroj
Még nem.

Lyukasbogrács
nem (tudom)

PesSim
A sok vazelin miatt lecsúsznak.

nem
Ability
igen
Rage47
nem