Neked mennyi az IQ-d?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ezen amit linkelnek nekem is lett 138, de a mensáson 119 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Az IQ-d értéke 132 pont.
az ido szamit egyaltalan? Szerintem nem.
már itt bukott a vonal... 😛
Xbox Live: Lunatic HUN
Az IQ-d értéke 106 pont
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Vajon mama2-nek mennyi lenne?
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
ha barátnõm ebben lealázna akkor szerintem mély depresszióba esnék
logikában veszteni a rémálmom :c
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
<#fejvakaras>#fejvakaras><#circling>#circling>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
már csak kocsisgabikára lennék kiváncsi. nagyon kiváncsi. na meg még egy emberre...
"The trees move. Do you not see it?"
bár néhány megoldásával nem értek egyet, elég elavult teszt
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
A tesztet 45 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 39 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 112 pont.
csak végigtotoztam az egészet minnél gyorsabban

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ez teljesen gyogyós, amit a menza oldalon csináltam azon teljesen megfeküdtem, olyan geci nehéz kérdések voltak. ezen meg csak végigszalad az ember.
falcon: 160 a max...mármint ezen a teszten.
MJ rulz Pink Team The Only One
ja calver én se hiszem hogy túlságosan kéne ebben bíznom, de valamilyen igazság csak van benne!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM