Neked mennyi az IQ-d?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Nekem ennyire tellett 30 évesen XD
A tesztet 24 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 34 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 102 pont.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

536134
ki guglizom neked az 1 perc és 60/60 -ast :D

536134
14 az enyém

Chili7
kigugliztad :Ð

536134
ja meg fennt a diagramnál az százalék? mert összeadva csak össz 99% az az 1% az aki kitölti a tesztet? lol :D mert akkor kire gondolnak azzal a 99%-al? Ki lehet az 99 ember? :D

autoszimulator

mindenesetre érdekes teszt, fõképp a logikára megy rá, de nekem pl a betû összekeverõs részbõl kettõ sem ment. Másik rész meg matek, aki szokott matekozni, egyszerre tudja az egyenletet írni, akinek van logikája kikövetkezteti, de aki nem szokott nagyon matekozni, valszeg fingja sincs :D ja és életkor 21.

.: mobilize.hu :.

Chili7
<#fejvakaras>

Calver

hátööö...

"The trees move. Do you not see it?"

536134
ti kezdjétek dedósok :D

536134
lol :D

Ja igen irjunk életkort is

Hegi90
Majd holnap kitöltöm, ma már fáradt vagyok ehhez :D
annyit tudok, hogy 9-ben 121+ volt, de azóta elzüllöttem :D, meg fél éve nem használom az agyam semmire.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

passatgt
fakk már a kérdést sem értem:D

114

David2
sztem msn kiírás epic:D

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

eightmiles
Életkor is számit... 124-es IQ-val rájöhettél volna..

Falcon87
Nem <#wink>

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Fehercsoki
Ittvan az enyém,#13as elsõ kép 2vel több feladatot csinált meg,de dupla annyi idõ alatt és magasabb az övé?Am az utolsó 15+ kérdést már nagyon untam.Azabaj nagyon ismétlõdnek...

536134
szép volt falcon :D

Solten
1. Photoshop
2. 163-ik probalkozasod utan

<#smile>

Saor Alba

eightmiles
gifted :X

Falcon87
Sry a kakkancs minõségért, jpgbe kellett konvertálnom. Ha nem hiszitek el, megcsinálhatom jobb minõségben, csak a frásznak van kedve megvárni, amíg feltöltöm azt az ezerhúsz megát D:

toysoldier
A tesztet 0 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 17 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d kevesebb, mint 80 pont!

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Falcon87

Solten
<#hehe> A noi agynak amugy jobban fekszenek az ehhez hasonlo "hulye-tesztek" (nem vedekezesbol) <#vigyor>

Saor Alba

Béna

A tesztet 1 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 18 sikerült helyesen megoldanod.

:D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

536134
A tesztet 21 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 41 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 109 pont.

Huhh ez érdekes volt :D

macselek
jó akkor 161

Chili7
*vágjon

Chili7
inkább ésszel végjon fel valaki mint az új gépével

Sok értelme nincs. Attól h 100+ iq-d van, lehetsz még hülye :D Meg francnak sincs kedve 20 percet áldozni erre :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Chili7
én is a végére meguntam és minél hamarabb túl akartam lenni rajta, de érdekel mennyi az iq-m :Ð

macselek
felvágós topik.

108 pont. <#idiota>
Olvastátok hogy 70 alatt retardált az ember? :D

Amint látod...az IQ teszt egy nagy hülyeség, szerintem. Ki nem állhatom, egyszer elkezdtem, de aztán jó szar lett, mert a végére meguntam, és csak tippeltem...a bánat akar olyan hülyeségen gondolkodni, hogy négyeztbe van egy karika, abba meg egy háromszög...nagy hülyeség.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

8-10 éves koromban 115-125 között volt. azóta sokat elittam belõle... :SS :DDD
Lunatic83
ezek szerint nem az eszedért szeret :P

/sorry, ezt nem lehetett kihagyni ;) /

Xbox Live: Lunatic HUN

Solten
<#hehe>

Saor Alba

Fehercsoki
Úgy emlékszek 200 körül volt most nincs kedvem megnézni<#idiota>

Rage47
126 volt még 14évesen kb
NEOreg3
ha kettõvel több lenne elmehetnék sült krumplinak

amúgy 130 körül volt pár éve és nincs kedvem most megnézni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Killgore
490

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Solten

Barátnõm lealázott:

<#rinya> <#vigyor>

Saor Alba

Chili7
a szobanövények tudnak netezni?

Nulla, én egy szobanövény vagyok

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Chili7
<#gonosz1>

Muki100
Nehéz egyértelmû és általánosan elfogadható definíciót adni. Az orvosi szemlélet szerint intelligenciacsökkenésrõl van szó. Az intelligenciára nézve ez a tanulási zavarok kiszélesedésének és fokozódásának felel meg. Más definíciók inkább az érintett embernek a környezettel való kapcsolatára összpontosítanak. Jellemzõen a teszteken 70 alatti IQ-t mutatókat tekintik értelmi fogyatékosnak.

80 feletti IQ már közel normális, de még sok ilyen esetben is elõfordul sérülés, például enyhe retardáltság.
retardált: 70-84 IQ
enyhe értelmi fogyatékos: 50-69 IQ
középsúlyosan értelmi fogyatékos: 35-49 IQ
súlyos értelmi fogyatékos: 20-34 IQ
legsúlyosabb értelmi fogyatékos: 19 IQ vagy még az alatt

Most mi lesz velem...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Muki100
A tesztet 3 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 15 sikerült helyesen megoldanod.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Chili7
gyermeteg

Benny04
360

Chili7
110 nem olyan sok ám :( majd sikerül jobban is xD

Chili7
képt