253
http://alfa.webdesign.hu/jatek/iq/index2.shtml
-
#93 -
#92 122 volt mikor felvettek az egyetemi előkészítőre...11 évesen, azóta 2 tesztet csináltattak velem, de mindegyiket hibátlanul oldottam meg. Az egyetlen baj csak az az 5 doki akik a nap 24 órájában figyelnek. -
#91 -
marcinger #90 16 éves vagyok.
-
Fbn Lx #89 hát ez nagyon jó, én büszke vagyok rád. -
#88 137 -
#87 A tesztet 50 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 49 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 132 pont.
az ido szamit egyaltalan? Szerintem nem.
-
#86 Nekem ott 110 >_> -
Ez nem tudom mennyire jelent jót, nem vettem túl komolyan az egészet. -
#84 ott az online teszt, teljesen magyar, és kicsit fingatós is, az időkorlát miatt, én ott izzadtam rendesen, nem is kerülnék be a klubba :D egy bő 10essel lettem kevesebb ott, mint itt. -
Ennyire futotta... :\ -
sKeezo #82 10.nél meguntam -
#81 "Ezzel a teszttel bárki megállapíthatja intelligencia-hányadosát, feltéve, hogy elmúlt 9 éves."
már itt bukott a vonal... :P -
#80 vagyis neki lett 163 neked meg kiírta, hogy 160 felett xD -
#79 A tesztet 28 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 36 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 106 pont
Vajon mama2-nek mennyi lenne? -
#78 -
Fbn Lx #77 ciki :Ð
ha barátnőm ebben lealázna akkor szerintem mély depresszióba esnék
logikában veszteni a rémálmom :c -
#76 és 163 lett neked meg csak kiírta, hogy 160 felett?? -
#75 sok -
#74 Csak 118 Geciunalmas a végére már... -
#73 mert ő nem 100%-os írt:D -
#72 "A feladatok megoldására maximum 45 perced van. Ennyi idő alatt kell 60 feladatot megoldani."
-
#71 de az nem magyar -
már csak kocsisgabikára lennék kiváncsi. nagyon kiváncsi. na meg még egy emberre... -
#69 Én már csak Falcon magyarázatára vagyok kiváncsi, hogy neki miért nem gratuláltak :) -
#68 van már IQ teszt topik, ezek a netesek pedig nem érnek semmit, írjatok nemzetközi Mensa tesztet, az a pontos -
fruzs #67 118pont ..... 60/42 sikeres megoldás :D -
bár néhány megoldásával nem értek egyet, elég elavult teszt -
#65 Tényleg, FAIL -
#64 lol akyyy :DD -
#63 Falconnak nem gratuláltak -
#62 20 vagyok
-
#61 loál, menj lottózni -
F1re #60
A tesztet 45 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 39 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 112 pont. -
#59 hahaha
csak végigtotoztam az egészet minnél gyorsabban
-
#58 régebben több iq-tesztet is csináltam, unalmas pillanatomban most is néha, általában 130-140 közötti értékek jönnek ki, többit elkönyvelem szórásnak :D -
ez teljesen gyogyós, amit a menza oldalon csináltam azon teljesen megfeküdtem, olyan geci nehéz kérdések voltak. ezen meg csak végigszalad az ember.
falcon: 160 a max...mármint ezen a teszten. -
#56 hmm gabec :DD
ja calver én se hiszem hogy túlságosan kéne ebben bíznom, de valamilyen igazság csak van benne! -
#55 Az IQ tesztekkel az a bajom, hogy dögunalmasak... -
#54 én is betű kirakós mókán szitkozódtam szépen, meg a kávé/méz/sütemény/stb közül melyik nem stimmel feladaton.
bár nem vagyok benne túl biztos h olyan ejjdereális lenne... de több mint a semmi.