Mégsem IE nélkül jön a Windows 7 Európában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lost Lont
Szegény Microsoft, meg Európai Bizottság, ha tudnák, hogy az õ vitájuk milyen egyéb vitákat vált ki... 😊

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

Tísztázzuk csak mi a helyzet: van egy nem 100-as ёmberke ítt több nickkel, amírõl ideírt, a többiek mind nem értenek vele egyet, politikai és oprendszer rajongó tábor szerinti hovatartozástól függetlenûl. Majd egy másik ёmberke, aki megjegyzi, hogy a bizonyos ílettõ amelett, hogy idóta és szélsõséges állat (már ezzel megsértve az össze potenciális szélsõségest, hogy hozzájuk hasonlította), majd tovább megy és kijelenti, látatlanba, hogy legalább az a bizons ёmebrkénk, nem bûnõzõ, gyílkos, hulligán, mint a többi (óriási általánosítás és elõítélet, amitõl õ mint ball-lib természetesen mentes by the deffinition). Ezt ketten nehezményeztük, majd ennek következtében a szavak színtjén egymásnak estünk.

Kb. ez történt.

piacon
piacon
Nyugalom emberek! Mi ez a hisztéria? :S Hihetetlen, hogy így esnek egymásnak értelmes elmék. Szidjátok egymást, ennek semmi értelme. Szerintem itt mindenkinek megvan a kellõ tudása és tapasztalata ahhoz, hogy értelmesen, számára kedvezõen egy normális operációs rendszert válasszon. Azért, mert valaki linuxot használ, ugyanolyan ember, mint aki Windowst. Értelmetlen ezen vitázni. Személy szerint imádom a Windows 7 - Kubuntu 9.04 párost, felváltva használom a két rendszert egy mezei laptopon, és tökéletes kombináció.

A cikkhez: úgy gondolom, hogy ez egy szarság, mármint hogy az EU így cseszteti a MS-ot.. .. Ilyen erõvel akkor FF-ot sem lehetne integrálni Ubuntuba, vagy Safarit MAC-be.. .. Ugyanmáááár, mire fel ez a nagy kivételezés? Azt hiszem, a MS is dolgozott azért, hogy a piacban ide kerülhessen.
Majd ha a Linuxodat annyi gépen használják mint a Windows-t és akkor is helyt áll, na, majd akkor verheted a nyálad.

zoliapu
Szerintem is felesleges képeket berakni, amúgy akit érdekel úgyis tudja jól miket lehet használni rajta keresztûl.
Fejlõdés a Winodws -hoz adnak ingyenes víruskeresõt, na majd az megakasztja a gépet ha az oprendszernek nem sikrûlt. A Linuxot nem csak hacker -ek használnak különben.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Tényleg nem értem, miért jó ilyeneket ide bemásolgatni.
1. Ebben az ég egy világon semmi extra nincs, ilyet Windows-on is bármikor csinál bárki, még a 70 éves nagyin is, aki egyébként hótsügér a géphez, ha leírom neki step-to-step a dolgokat, õ is megcsinálja.
2. Semmi extra, egyedi ficsõrt nem mutattál be ezzel.
Vannak dolgok, amiket Windows-on nehezebb megvalósítani, mint Linuxon (és fordítva is, természetesen). De ez például pont nem az!
3. Saját, személyes teljesítmény sincs benne.

Személyes (költõi) kérdés:
Te ilyenekre hokizol otthon, szabadidõdben? Vagy azt hiszed, ezzel most valami hûdenagy dolgot mutattál be?
Tényleg nem értelek...

zoliapu
A Windows szép, stabil, jól reklámozott, de nem hatékony aki ért hozzá az manapság Linux-ot vagy OSX -et használ. Aki kémprogramokat, férgeket akar a gépén futtatni hajrá.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

mousee
tomcsa, azt így oké, tényleg ez nem népfüggõ, mindenhol vannak állatok, akik poénból ütnek/vágnak/aláznak, csak sajna cigókra ez inkább jellemzõ (mint már írtam, van olyan cigány barátom, aki villamosmérnöki diplomás, becsületes, szóval nem az egész népet ítélem el).

#57 Akkor fanatikus õrült vagyok. Jó tudni 😊 Megyek és...õõõ... eltaposok egy gilisztát, mer én akkora egy õrült vagyok hogy hudejaj 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

off: nekem 13 perc alatt ment fel a win7

Abit I-N73V, Core 2 Quad q6600 2,4 GHZ, 250 GB sata, 320 GB 2,5\", 4GB Kingmax, Samsung super multi, Benq 22\" FULL HD TFT WIN7 OP

Vorpal
"Én is speciel a szélsõ jobb felé húzok, mégse vagyok elcseszett huligán, vagy fanatikus õrült, idióta, stb."

Ez kicsit olyan mint 81 ben a BRAVO magazinban:

"16 éves lány vagyok - lefeküdtem a barátnõmmel, de különben nem vagyok leszbi"

- hát drágaságom: de;D

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Egyre több programban van megfigyelõ. Szóval ez kapufa nálad. Másik: XP-nek nincs jövõje. Egy Vista/Win7 biztonsági csomag nélkül is sokkal biztonságosabb, mint egy XP az aktuális legjobb védelmi csomaggal.

Másik: mousee, agyonvernek a nem cigány bandák is. A gárda egyes tagjai elmebetegek.

Ez az arrakistor nem hiszem, hogy szociopata lenne. Csak simán idióta (ahogy alább is írta valaki). 😊

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Egyik gépemen Linux van, az kérdezés nélkül felrakta a Firefoxot. Gondolom Chrome OS-ben is egybõl lesz Chrome böngészõ. Úgy rémlik a Mac-en is volt valami elõre telepített. Ezeknél miért nem veri a nyálát az EB. Amúgy csak addig szoktam IE-t használni amig le nem töltök egy FF-et vagy Operát, de akkor is.
mousee
Szerintem ezt azért nem kéne.
1. Itt alapból kerülni kéne a politikai témákat.
2. Én is speciel a szélsõ jobb felé húzok, mégse vagyok elcseszett huligán, vagy fanatikus õrült, idióta, stb.
3. Gárdát ne basztasd, ha nincs, akkor én most ide nem írok, így is örülhetek hogy megúsztam egy cigányhorda vonulását (éljen a nemlétezõ cigánybûnözés) egy törött orral, meg 1 monoklival.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Lejárt biztos a netezési idelye a "csendes" környezetben és "Vista" (szándékos elírás) kellett mennie a gumi szobájába. <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Ravkin
Na mi az hottod csak nem elvitte a cica a nyelved ??? <#mf1><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#taps>

Windows 7

[HUN]FaTaL
Vantulok húzz már el a vérbe az sgrõl, a kutya nem kiváncsi a faszságaidra. Menj és élvezkedj a linuxodon. Muszáj neked minden topicot telihányni a legnagyobb faszságokkal, amiket életemben hallottam?

http://goo.gl/gd6Zi5

Ravkin
Példának okáért éppen most fog érkezni a microsoft security essentials, és ha belegondolsz hogy idáig az ms mindíg más gyártók által készített vírusirtókat ajánlgatta a közönségnek, és csak most jutottak el odáig hogy készítsenek egy sajátot.

Ilyen szemszögbõl itt éppen fordított a helyzet.

Windows 7

Ravkin
Az ms már így is a programok 99% -át segítette abban hogy elterjedjen. Ez éppen az õ érdekük is hogy a programok használhatóak maradjanak a rendszerük alatt, és az hogy a rendszert bárki kedvére alakíthassa. Így végül is ez a politika nem áll annyira távol tõlük.

Windows 7

Ravkin
arról már ne is beszéljek hogy virtual boxon keresztül menekül a windowshoz <#alien2><#eplus2><#mf1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2>

Windows 7

Ravkin
Na jó minden bizonnyal az is benne van a pakliban, hogy a hõn szeretett oprendszere olyan széles körû felhasználási szabadságot biztosít neki, hogy teljesen elunja magát és az sg.hu oldalt 10 percenként frissíti. <#eplus2>

Windows 7

Hogyne lett volna neki, egy 900Mhzes netbookon futtatta virtuális gépen. És csodálkozott, hogy órákig tart a telepítés.

Dachauban lakom. az Adolf str. 88-ban.

sg.hu/cikkek/68554/a_windows_7_et_is_atugornak_a_vallalatok Ki NEM szarja le a Winfos 7-et?

Ravkin
ugyan már szerintem nem kellene ennyire komolyan venni <#nevetes1>

hottod nem hallgat az ész érvekre, mert valójában nem is errõl szól az egész. Pusztán csak feltûnési viszketegsékben szenved, beírja a szokásos rizsáját, csak a fûszert változtatja meg rajta, és lényegében ezzel le is van tudva a dolog.

A windowshoz tuti nem értett soha, a linuxot sem használja nagyon, nagyrészt a postjait is inkább nevezném windows pártinak, hiszen a postok értéke már-már annyira szánalmas és minden ésszerûséget mellõz, hogy ezzel csak a saját táborát a linuxosokat égeti.

Amúgy pedig nem hiszem hogy edül van azzal, hogy nehezen tudja elfogadni azt hogy xprõl váltani kellene, és maradi módon kényszeres tagadásba fogadta a vista-w7 párost.

Windows 7

Nem igazan ertem miert ment bele a microsoft, de ugy latszik probalnak kedvesek lenni mindenkivel. Alapvetoen az o termekukrol van szo, tehat a vilag legtobb orszagaban a torvenyek keretein belul joguk lenne azt rakni bele amit akarnak. A monopolvadakat pont az apple vagta tonkre azzal, hogy feljott a versenyben.

Viszont operacios rendszer szintjen van par nagy problemank:
-a windows xp mar nem sokaig lesz tamogatva, a 64 bites verzioja meg addig sem (egyebkent is elavult, mar a win2k3-hoz kepest is)
-a linux mindig evekkel le van maradva a technika mogott, igy pl. dx11 sincs meg, viszont a win7-ben mar van (az opencl implementacio sem eppen 100% linux alatt)
-a windows 7 (egyebkent winnt 6.1) helyett jelenleg nem tud az ember semmilyen alternativat talalni, ami extra munka nelkul hasznalhato lenne es tamogatja az uj hardvereket is
-a macosx azon kivul, hogy legalisan sokkal dragabb mivel draga hardvert is kell venni hozza kb. ugyanolyan hack-elgetest igenyel a kompatibilitashoz mint a linux, foleg mivel a legtobb dolog nem megoldhato tisztan apple termekek segitsegevel

Jelenleg az egyetlen szamomra hasznalhato megoldas az, hogy a regi gepeken marad az xp, az ujakra meg win7-et tesz az ember, egy linux kompatibilitasi reteggel (hw emu). Igy gyakorlatilag megvan a windows kompatibilitas, megvan linux kompatibilitas (ha valamire kell) es akar meg barkacsolas nelkul jatszani is lehet a gepen. A linux meg szamomra marad celfeladatokra, pl. szerverekhez es beagyazott rendszerekhez, peresze oda leteznek jobb megoldasok is, de a linux ingyen van, ami a munkahelyen sokat szamit. (olcsobb lesz tole a termek eloallitasa)

Jo lenne latni egy 100% win32/win64 kompatibilis linux verziot, de ez idaig meg valahogy nem jott ossze, pedig az osszes interface publikus, csak meg kellene irni moge a kodot. (persze ingyen, mert fizetos winapi kompatibilis os mar van, ez a windows) Meg jo lenne, ha valaki fogna magat es atirna a linux kernel io rendszeret kernel szalasrol uzenet alapura, ami sokat javitana a teljesitmenyen es akkor talan nem halna meg a rendszer egy nagyobb i/o terhelestol. (amit meglepo modon ugyanazon a gepen mind a windows, mind a solaris kibirt)

ps: Akit zavar a windows drm rendszre, az kikapcsolhatja egy inditasi opcio segitsegevel, igaz hogy ekkor nem fog menni a beepitett hd dekodolas, viszont cserebe nem lassitja a gepet a drm. Ugyanigy le lehet tiltani a wga es a windows update rendszert is vagy at lehet allitani manualisra, tehat a gep mindig kerdez mielott barmit csinalna.
gameplusz
Õszintén: volt már Win7-ed? Vagy csak amolyan bazári majom módjára újra és újra csak ugyanazt tudod ismételgetni?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

"Ha nem is bûnözõk, lerí róluk a sötétség."

Hát egy csomó MSZP stalkerrõl (megrögzött MSZP rajongóról) is, lerí a sõtétség, néhány vezetjûkrõl meg az életfogytíglan kapásból.

Vorpal
Egy záptojás bizony elrontja az egész tortát.

Vantulok-hottod, ha úgy gondolod, hogy nem ártasz a közösségnek, írd már le ide az otthoni címedet.

Ha meg nem, akkor menny a jó büdös f.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

"Ad.2. Ez a ball-lib süket dúma már nem mûködik. Rajtatok kívûl már senki sem veszi be! Annyíra nem, hogy már fórdítva sûl el."

De sajnos mûködik. Én láttam gárdistákat vonulni nemzeti ünnepen, elsõ ránézésre mindegyiknek 8 év. Ha nem is bûnözõk, lerí róluk a sötétség.

LZ forever

Mighty
Azóta utálom az EU-t, amióta egy korsó sör csak 4 deci...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Az hadján, de hogy ilyenkor képes ellentmondani saját eddigi állításainak. <#circling>

"Vantulok egy radikálidióta..."

Nem, nem radikal idióta, hanem nárcisztikus, vagy nárcisztikus szociopata.

"... nem érdemes vele foglalkozni, ..."

Ez stimmel.

"... örüljünk, hogy nem gyilkos, terrorista, futballhuligán vagy bûnözõ mint a szélsõjobbosok többsége, csak egyszerûen idióta 😊"

Ad.1. Ezt te így interneten keresztûl látatlanban honnént tudod? A valóságban még a személyes jó barátaid pontos kiléte sem ismertes bizonyos esetekben.
Ad.2. Ez a ball-lib süket dúma már nem mûködik. Rajtatok kívûl már senki sem veszi be! Annyíra nem, hogy már fórdítva sûl el.

Jajj, a sok hülye nyugat-európai... Én már azt sem értettem miért gond ha belerakják. Aki akarja, rak fel másikat, és azt teszi be alapértelmezettnek. Nem kell hozzá szakértelem. Nem vagyok Windows párti, de joguk van a saját szoftverüket automatikusan felrakni. Azért kíváncsi vagyok, hogy a linux disztribúciók esetébn lesz-e ilyen megoldás, igaz, azok többsége ingyenes.
passatgt
arra nem gondoltál még, hogy ha azt szeretnék, hogy minnél több embernél megtalálható legyen a trójai megfigyelõrendszerük, akkor tök értelmetlen lenne szándékosan szarra csinálni?

ha szándékosan akartak volna _szarabbra_ írni egy OS-t akkor is nehéz dolguk lenne a Viszta/Win7 párost lekörözni. <#falbav>

sg.hu/cikkek/68554/a_windows_7_et_is_atugornak_a_vallalatok Ki NEM szarja le a Winfos 7-et?

passatgt
loool, 1 makrót vagy szmájlit sem tettél be, gratulálok

ráadásul már megint saját magadnak válaszoltál, komoly gondok lehetnek nálad

ha te mondod neked elhisszük

gismoone
a linux szar.

DjDano
Vantulok egy radikálidióta nem érdemes vele foglalkozni, örüljünk, hogy nem gyilkos, terrorista, futballhuligán vagy bûnözõ mint a szélsõjobbosok többsége, csak egyszerûen idióta 😊

kakateve
Okos engedd, szamár szenved. Felõlem írhatod a hülyeségedet, úgy is lesz olyan aki beszól. Részemrõl le vagy ejtve, bele is fulladhatsz a Linuxodba, az se érdekel.
Csak azokat a normális Linux felhasználókat sajnálom, akik nem trollkodnak, kötnek bele Windows felhasználókba, de mégis õk isszák meg a levét.

Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!

smv
Te okos, elolvastad a cikket amit linkeltél?

"A természetesen téves riasztás mögött egy hiba áll, amelynek köszönhetõen az érintett vírusirtó szoftverek a hozzájuk szeptember 4-i frissítés alapján fertõzõként ismerik fel többek között a Windows netui0.dll, pstorec.dll és winsocks32.dll rendszerállományait is, amelyeket a felhasználó döntése alapján karanténba zárnak vagy akár törölnek is. "

Starcraft + Diablo III - esemve

Csináljon jó marketinget, és akkor ismerni fogja.

LZ forever

Engem nem zavar a "megfigyelõrendszer", mert egyrészt nem igazán van rejtegetni valóm, másrészt, ha meg akarnak figyelni azt máshogy is meg tudják tenni. Ez egy ilyen világ és én meg leszarom. d(^^,)

&#30410;&#30000;&#12379;&#12356;&#12376;

kakateve
Már régóta figyelem Vantulok "kolléga" megnyilvánulásait, de csak most nyitotta ki a bicskát a zsebemben.
Ki nem szarja le, hogy te leszarod a Win7-et?
Most õszintén, mi a jó büdös franc értelme van minden Windows 7 ill. Windows hírhez beírni, hogy hú de fasza jó a Linux?
Ha valakinek bejön a Win7, és tetszik neki, használni akarja (jelenleg én is egy ilyen csodáról pötyögök) az miért fáj neked? Jah, mert nem a retkes Linuxodat teszi fel?
És akkor a normális Linux felhasználókba kötnek bele különbözõ helyeken ilyen trollok miatt, mint amilyen te vagy. Vonulj el a sarokba és közösülj a Linuxoddal, de fejezd már be ezt az állandó trollkodást.

Cikkhez hozzászólva:
Okos! Várom már a Win7 megjelenését, habár az RC verzió is probléma mentesen fut nálam. Eddig semmilyen problémám nem volt vele. Mikor kijött az RC verzió rögtön feltettem, és azóta nyúzom.

Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!

Kivétel ezalól a megfelelõen megtört Corporate verziók, mint pl. a TinyXP

Azért hogy megmutassam, hogy amíg a legújabb trójai Windosok (Vista, Win7) szopnak a saját régi rendszereik kompatibilitásával, addig a Linux ezt már rég tudja gond nélkül.

Más:
Többen kérdezték már hogy hol rejt trójai falovat a Windows.
Itt most találtam egyet a sok közül:
Trójai falovat rejt a Windows

"...különösképpen az SP2-vel frissített Windows XP rendszereket érinti..."

pontosan azért ahogy leírtam korábban: a Windows XP az SP2-tõl kezdve RC és alapban inaktív állapotban tartalmazza a trójai megfigyelõrendszert, amelyet néhány third-party szoftver aktívál be. Vista esetében már alapban aktív a beépített trójai megfigyelõrendszer és minden újonnan értékesített laptophoz szinte kizárólagos Viszta támogatást sikerült összelobbizniuk, kivéve persze a buzgó programozókat, akik a rendes kalóz XP-s drivert is megírták rájuk.

armageddon666
Mert a linux szebb jobb okosabb meg pingvinebb, de ha játszani akar akkor sincs gond mert elindít egy windowst és abban tud játszani...

vagy ilyesmi 😊

@

Na de minek van linuxod, ha közben windowst futtatsz benne?? 😄 ezt magyrázd el nekem lécci, mert soha nem értettem, hogy ennek mi értelme

&#30410;&#30000;&#12379;&#12356;&#12376;

Linux komplett Windowst futtat benne a Half Life és a teljes DirecX subsystem.