Mégsem IE nélkül jön a Windows 7 Európában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
Kb. ez történt.
A cikkhez: úgy gondolom, hogy ez egy szarság, mármint hogy az EU így cseszteti a MS-ot.. .. Ilyen erõvel akkor FF-ot sem lehetne integrálni Ubuntuba, vagy Safarit MAC-be.. .. Ugyanmáááár, mire fel ez a nagy kivételezés? Azt hiszem, a MS is dolgozott azért, hogy a piacban ide kerülhessen.
Fejlõdés a Winodws -hoz adnak ingyenes víruskeresõt, na majd az megakasztja a gépet ha az oprendszernek nem sikrûlt. A Linuxot nem csak hacker -ek használnak különben.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
1. Ebben az ég egy világon semmi extra nincs, ilyet Windows-on is bármikor csinál bárki, még a 70 éves nagyin is, aki egyébként hótsügér a géphez, ha leírom neki step-to-step a dolgokat, õ is megcsinálja.
2. Semmi extra, egyedi ficsõrt nem mutattál be ezzel.
Vannak dolgok, amiket Windows-on nehezebb megvalósítani, mint Linuxon (és fordítva is, természetesen). De ez például pont nem az!
3. Saját, személyes teljesítmény sincs benne.
Személyes (költõi) kérdés:
Te ilyenekre hokizol otthon, szabadidõdben? Vagy azt hiszed, ezzel most valami hûdenagy dolgot mutattál be?
Tényleg nem értelek...
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
#57 Akkor fanatikus õrült vagyok. Jó tudni 😊 Megyek és...õõõ... eltaposok egy gilisztát, mer én akkora egy õrült vagyok hogy hudejaj 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Abit I-N73V, Core 2 Quad q6600 2,4 GHZ, 250 GB sata, 320 GB 2,5\", 4GB Kingmax, Samsung super multi, Benq 22\" FULL HD TFT WIN7 OP
Ez kicsit olyan mint 81 ben a BRAVO magazinban:
"16 éves lány vagyok - lefeküdtem a barátnõmmel, de különben nem vagyok leszbi"
- hát drágaságom: de;D
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Másik: mousee, agyonvernek a nem cigány bandák is. A gárda egyes tagjai elmebetegek.
Ez az arrakistor nem hiszem, hogy szociopata lenne. Csak simán idióta (ahogy alább is írta valaki). 😊
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
1. Itt alapból kerülni kéne a politikai témákat.
2. Én is speciel a szélsõ jobb felé húzok, mégse vagyok elcseszett huligán, vagy fanatikus õrült, idióta, stb.
3. Gárdát ne basztasd, ha nincs, akkor én most ide nem írok, így is örülhetek hogy megúsztam egy cigányhorda vonulását (éljen a nemlétezõ cigánybûnözés) egy törött orral, meg 1 monoklival.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Windows 7
http://goo.gl/gd6Zi5
Ilyen szemszögbõl itt éppen fordított a helyzet.
Windows 7
Windows 7
Windows 7
Windows 7
sg.hu/cikkek/68554/a_windows_7_et_is_atugornak_a_vallalatok Ki NEM szarja le a Winfos 7-et?
hottod nem hallgat az ész érvekre, mert valójában nem is errõl szól az egész. Pusztán csak feltûnési viszketegsékben szenved, beírja a szokásos rizsáját, csak a fûszert változtatja meg rajta, és lényegében ezzel le is van tudva a dolog.
A windowshoz tuti nem értett soha, a linuxot sem használja nagyon, nagyrészt a postjait is inkább nevezném windows pártinak, hiszen a postok értéke már-már annyira szánalmas és minden ésszerûséget mellõz, hogy ezzel csak a saját táborát a linuxosokat égeti.
Amúgy pedig nem hiszem hogy edül van azzal, hogy nehezen tudja elfogadni azt hogy xprõl váltani kellene, és maradi módon kényszeres tagadásba fogadta a vista-w7 párost.
Windows 7
Viszont operacios rendszer szintjen van par nagy problemank:
-a windows xp mar nem sokaig lesz tamogatva, a 64 bites verzioja meg addig sem (egyebkent is elavult, mar a win2k3-hoz kepest is)
-a linux mindig evekkel le van maradva a technika mogott, igy pl. dx11 sincs meg, viszont a win7-ben mar van (az opencl implementacio sem eppen 100% linux alatt)
-a windows 7 (egyebkent winnt 6.1) helyett jelenleg nem tud az ember semmilyen alternativat talalni, ami extra munka nelkul hasznalhato lenne es tamogatja az uj hardvereket is
-a macosx azon kivul, hogy legalisan sokkal dragabb mivel draga hardvert is kell venni hozza kb. ugyanolyan hack-elgetest igenyel a kompatibilitashoz mint a linux, foleg mivel a legtobb dolog nem megoldhato tisztan apple termekek segitsegevel
Jelenleg az egyetlen szamomra hasznalhato megoldas az, hogy a regi gepeken marad az xp, az ujakra meg win7-et tesz az ember, egy linux kompatibilitasi reteggel (hw emu). Igy gyakorlatilag megvan a windows kompatibilitas, megvan linux kompatibilitas (ha valamire kell) es akar meg barkacsolas nelkul jatszani is lehet a gepen. A linux meg szamomra marad celfeladatokra, pl. szerverekhez es beagyazott rendszerekhez, peresze oda leteznek jobb megoldasok is, de a linux ingyen van, ami a munkahelyen sokat szamit. (olcsobb lesz tole a termek eloallitasa)
Jo lenne latni egy 100% win32/win64 kompatibilis linux verziot, de ez idaig meg valahogy nem jott ossze, pedig az osszes interface publikus, csak meg kellene irni moge a kodot. (persze ingyen, mert fizetos winapi kompatibilis os mar van, ez a windows) Meg jo lenne, ha valaki fogna magat es atirna a linux kernel io rendszeret kernel szalasrol uzenet alapura, ami sokat javitana a teljesitmenyen es akkor talan nem halna meg a rendszer egy nagyobb i/o terhelestol. (amit meglepo modon ugyanazon a gepen mind a windows, mind a solaris kibirt)
ps: Akit zavar a windows drm rendszre, az kikapcsolhatja egy inditasi opcio segitsegevel, igaz hogy ekkor nem fog menni a beepitett hd dekodolas, viszont cserebe nem lassitja a gepet a drm. Ugyanigy le lehet tiltani a wga es a windows update rendszert is vagy at lehet allitani manualisra, tehat a gep mindig kerdez mielott barmit csinalna.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Hát egy csomó MSZP stalkerrõl (megrögzött MSZP rajongóról) is, lerí a sõtétség, néhány vezetjûkrõl meg az életfogytíglan kapásból.
Vantulok-hottod, ha úgy gondolod, hogy nem ártasz a közösségnek, írd már le ide az otthoni címedet.
Ha meg nem, akkor menny a jó büdös f.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
De sajnos mûködik. Én láttam gárdistákat vonulni nemzeti ünnepen, elsõ ránézésre mindegyiknek 8 év. Ha nem is bûnözõk, lerí róluk a sötétség.
LZ forever
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Nem, nem radikal idióta, hanem nárcisztikus, vagy nárcisztikus szociopata.
"... nem érdemes vele foglalkozni, ..."
Ez stimmel.
"... örüljünk, hogy nem gyilkos, terrorista, futballhuligán vagy bûnözõ mint a szélsõjobbosok többsége, csak egyszerûen idióta 😊"
Ad.1. Ezt te így interneten keresztûl látatlanban honnént tudod? A valóságban még a személyes jó barátaid pontos kiléte sem ismertes bizonyos esetekben.
Ad.2. Ez a ball-lib süket dúma már nem mûködik. Rajtatok kívûl már senki sem veszi be! Annyíra nem, hogy már fórdítva sûl el.
sg.hu/cikkek/68554/a_windows_7_et_is_atugornak_a_vallalatok Ki NEM szarja le a Winfos 7-et?
ráadásul már megint saját magadnak válaszoltál, komoly gondok lehetnek nálad
Csak azokat a normális Linux felhasználókat sajnálom, akik nem trollkodnak, kötnek bele Windows felhasználókba, de mégis õk isszák meg a levét.
Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!
"A természetesen téves riasztás mögött egy hiba áll, amelynek köszönhetõen az érintett vírusirtó szoftverek a hozzájuk szeptember 4-i frissítés alapján fertõzõként ismerik fel többek között a Windows netui0.dll, pstorec.dll és winsocks32.dll rendszerállományait is, amelyeket a felhasználó döntése alapján karanténba zárnak vagy akár törölnek is. "
Starcraft + Diablo III - esemve
LZ forever
益田せいじ
Ki nem szarja le, hogy te leszarod a Win7-et?
Most õszintén, mi a jó büdös franc értelme van minden Windows 7 ill. Windows hírhez beírni, hogy hú de fasza jó a Linux?
Ha valakinek bejön a Win7, és tetszik neki, használni akarja (jelenleg én is egy ilyen csodáról pötyögök) az miért fáj neked? Jah, mert nem a retkes Linuxodat teszi fel?
És akkor a normális Linux felhasználókba kötnek bele különbözõ helyeken ilyen trollok miatt, mint amilyen te vagy. Vonulj el a sarokba és közösülj a Linuxoddal, de fejezd már be ezt az állandó trollkodást.
Cikkhez hozzászólva:
Okos! Várom már a Win7 megjelenését, habár az RC verzió is probléma mentesen fut nálam. Eddig semmilyen problémám nem volt vele. Mikor kijött az RC verzió rögtön feltettem, és azóta nyúzom.
Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!
Más:
Többen kérdezték már hogy hol rejt trójai falovat a Windows.
Itt most találtam egyet a sok közül:
Trójai falovat rejt a Windows
"...különösképpen az SP2-vel frissített Windows XP rendszereket érinti..."
pontosan azért ahogy leírtam korábban: a Windows XP az SP2-tõl kezdve RC és alapban inaktív állapotban tartalmazza a trójai megfigyelõrendszert, amelyet néhány third-party szoftver aktívál be. Vista esetében már alapban aktív a beépített trójai megfigyelõrendszer és minden újonnan értékesített laptophoz szinte kizárólagos Viszta támogatást sikerült összelobbizniuk, kivéve persze a buzgó programozókat, akik a rendes kalóz XP-s drivert is megírták rájuk.
vagy ilyesmi 😊
@
益田せいじ