Elkészült az első működő kvantumprocesszor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a nap minden percében soksok kutatóintézet folyamatosan figyeli az égboltot, õk csak észrevettek volna valamit. nem beszélve arról, hogy egy ilyen méretû összeesküvést lehetetlen fenntartani, hiszen sok embert kíván, és ennyi embert nem lehet ellenõrizni.
"Olyan dolog ez mint az elozo szazadokban sipcsontnal feljebb ero szoknya: mar messzirol mutogatnak ra, holott megcsak koze sincs a dugashoz - ami meg egybkent biologiai szukseglet ahhoz, hogy a faj ki ne haljon."
Ez meg nagy marhaság, már ne haragudj, azt gondolod, régen az emberek még nem tudták, mi kell a gyerekhez?
"Beam me up Mr. Spock!"
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Csak egy kérdés, ugy elvontan.. mi az anyámnak repkednének be ide?? te tényleg elhiszed hogy ez a koszvadt kis jelentéktelen bolygó ennyire lényeges lenne, egy ilyen super fejlett civilizációnak???
Logika, ésszerü gondolkodás nem az erõsséged, mi?😊
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Ehhez hozzajon a meglevo tudashalmaz bovulese es maris ujra kell ertekelni korabban valosnak hitt dolgokat.
> Képeket viszont ma lehet csinálni, van 3ds MAX, Maya, Softimage, ZBrush, Photoshop, After Effects, Combustion stb. ... aki tudja legalább középszinten használni õket (pl. mint én) az eltudja képzelni az ilyen féle "bizonyítékok" gyártását (mert készíteni is tudna egyet-kettõt ha akarna).
Termeszetesen hozzateve, hogy a laikusok szamara, mert ezek a keszitett dolgok nagyjabol legfeljebb erre alkalmasak. Ezert vannak esetek kivizsgalva, hogy a csalasokat es a "trefa"-kat hatekonyan ki lehessen szurni.
A dolog masik ele pedig, hogy mig a szemunkbe hulyenek neznek mindenkit hivatalbol addig a valosagban verkomolyan kivizsgalnak kormanyszinten minden bejelentest es esetet - ugyanugy verkomolyan vizsgalatokat vezetnek le mint a civil szervezetek (termeszetesen mas anyagi es infrastrukturalis eroforrasokkal). Nem mellesleg a foldonkivuliekkel es az ezzel kapcsolatos bejelentesek dokumentumai minden orszagban csak es kizarolag a legmagasabb bisztonsagi engedelyekkel rendelkezo szemelyek szamara engednek betekintest.
Ezek olyan sztereotipiak amiken az ember egy bizonyos olvasottsag utan - mindenfele tulbuzgosagtol mentesen - egyszeruen akaratlanul is atlat. Es ahogy szoktam mondani, ez egy olyan tema amit ha valaki kello fenntartassal kutat sok mellekzajt le tud szurni es meg igy is nagyon bizarr konkluziokhoz jut.
Az pedig egy masik vetulete a dolgoknak, hogy nem mindenki kepes olyan informaciok kozt zavartalanul kutakodni es valogatni a javat/szemetjet melyet a tarsadalommal szeles korben elutasitatnak. Olyan dolog ez mint az elozo szazadokban sipcsontnal feljebb ero szoknya: mar messzirol mutogatnak ra, holott megcsak koze sincs a dugashoz - ami meg egybkent biologiai szukseglet ahhoz, hogy a faj ki ne haljon.
És most még ha ez mind igaz és tényleg itt vannak az UFÓ-k akkor, hogy nem észlelhetõek úgy, hogy a világ egyáltalán nem esküdött össze? Mert több tizezer olyan létesítmény van más-más emberek, cégek, államok kezében amelyekel észlelhetõek lennének szinte 100% biztosan.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Képeket viszont ma lehet csinálni, van 3ds MAX, Maya, Softimage, ZBrush, Photoshop, After Effects, Combustion stb. ... aki tudja legalább középszinten használni õket (pl. mint én) az eltudja képzelni az ilyen féle "bizonyítékok" gyártását (mert készíteni is tudna egyet-kettõt ha akarna).
De szerintem egy dolog hinni az UFÓ-kban és abban, hogy 2012-ben talán miattuk végünk lesz.
es kiderult, hogy endoszkop... lol
> olvasd el az ehhez függõ cikket és gondolkodj el
felcsigaztal
Ja ha neked ugy jo minden jogod meg van hozza.
> Az viszont, hogy olyan dolgokal ámítsam el magam amelyeknek a "bizonyítékai" már amatõr szinten is hanyatvághatóak túl sokat olvastam
Ezert vannak akik tovabb szoktak kutatni es tullepve az amator szinten rajonnek, hogy a Dunning-Krueger hatas volt az amator szakertelmuk alapja.
Egyébként hiszek a földönkívüli intelligens életformák létezésében. Ennyi, nem több 😊
púúúúú
Nezzel meg egy endoszkopos felvetelt aztan vesd ossze az analogiakat.
Napi 300-400 hajo lep be es hagyja el a bolygonk legkoret. Ez akkora szam amit a nyilvanossag elott mar hatekonyan nem lehet elhallgatni, kiveve ha magaval a nyilvanossaggal tartatjak titokban. Elegendo csupan nevetseg targyakent beadagolni nekik majd ok maguk fogjak automatikusan visszautasitani.
Nos, koszonet a tomeghipnozis hatekony illusztraciojahoz.
Apropo, itt tanuja lehetsz, hogy egy egykori szelesmellenyu szellemi bajtarsad hogyan okadja magat betegre mikozben hirtelen "UFO hivo" lesz belole...
Epikuroszra - sem tudnak nekem segíteni? ejj, ejj.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
persze amúgy válaszolhatod hogy nem pöcekukac stb, hanem csak kitaláció, engem nem zavar ha paranoiásan akarsz meghalni 😄
Különben érdekes még megemlíteni, hogy 2013-ban a GM uralja az autópiac 95%-át, Microsoft nem létezik (csõdbement), a szuperszámítógépek piacát már nem az IBM vezeti hanem a Casio (az IBM viszont a zsebszámológépek piacán vergõdik), a Windows is kihalóban van (mert nincs Microsoft) és helyét a Symbian Desktop és Symbian Server Edition vette át, Linux még mindég 1% körül mozog 😊 a keresõpiacot viszont az amcsi bíróság az AT&T mintájára szétverte néhány részre, Így nincs többé Google hanem van G, OO, G2, L és E amelyeknek szintén konkurencia a Y, A, H, OO2 és a B, I, N, G (amely a Microsoft csõdje után szintén a Google kezében volt egy darabig) 😊 De ez mind semmi ahhoz képest, hogy a Sun és a Microsoft eltünése után a szoftver többségét nem Java-ban és C#-ban irják hanem visszajött a Pascal <#crazya>#crazya>, persze C/C++ még él a nyugdíjas othonokban mert az egyetemeken már senkinek sem tanitják...
Még, hogy 2012-ben világvége? Ja és az említett quantum processzor és utódjai... beszéltem egy "conspiracy theorist" pofával (2013-ban) és azt mondta az amcsi kormány eltitkolta mert a nagy tõkések még legalább 20-30 évig szeretnék a CMOS technológiákat nyergelni és mert félnek, hogy végleg feltörhetik a Kennedy merénylet Triple DES-el titkosított iratjait. Utánna felébrettem az erdõben egy vasút melett, de valahogy mindenre emlékeztem amit az UFÓ-k tettek velem. <#crazya>#crazya>
Ja a 2010-es futball világbajnokság döntõjében Costa Rica és Észak Kórea játszott és az eredmény 0:1 (tizenegyesekkel) tehát Pyongyang-ban ünnepeltek.<#crazya>#crazya>
Nem hit kerdes amit bizonyitekok tamasztanak ala hanem ne'mi egeszseges ketelye pro kontra alapon. Hogy magad jarsz utana informacioknak ahelyett, hogy naiv kenyelemben otthon ulve vadidegen emberek altal osszeallitott informaciok es dezinformaciok sokasaggat az orrod ele hajitva fentartas nelkul bekajalod oket.
> csak ámuldozom, hogy vannak még emberkék a földön, akik beveszik az ilyen bulvár maszlagot..
A milyen maszlagot? <#ravasz1>#ravasz1>
Imádom az ilyeneket...és nagy köszi érte 😊
Te komolyan hiszel benne?? nem semmi... (nem gúnyolódom, félre ne értsd, max respekt) csak ámuldozom, hogy vannak még emberkék a földön, akik beveszik az ilyen bulvár maszlagot..
szívesen beszélgetnék veled... cáfolgassuk egymás tényeit😊
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Es megint fejen talaltad a szoget.
> Ne féljünk megállni ezen a szinten, le kell ásni a legmélyére.
En mar lekuzdottem a "felelmeimet". Te?
En azt gondolom, hogy nalad inkabb ne'mi tajekozodas hianyzik valodi tudomanyok teruleten mielott a hangzatos szavak keresed.
http://www.youtube.com/watch?v=Q3uosgxv-Mc
Van egy jobb otletem, hasznald a keresoket! Majd gondolok rad 2012 szeptember kornyeken aztan en is ilyen jol fogok szorakozni amikor a fuleden csopogo adrenalintol visitassz mert fingod sincsen miert remeg a fold a segged alatt, honnan jon a k sok viz meg miert tornek ki ezer eve doglott vulkanok, de foleg, hogy mi a szarok jonnek elo a szennyvizcsatornakbol vagy mik futkosnak korulotted, netan mik uszkalnak.
Nem tom melyik autós boltban láttam már...
Szivesen kipróbálnám én is az idõutazást.
Hála Brown professzornak.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
<#idiota>#idiota>A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Ezentúé egyszerre 1-el és 0-val is fogunk számolni.
\"The voices are back... Excellent.\"
ahol i = √-1
Kara kánként folytatom tanításom.
Kara kánként folytatom tanításom.
\"The voices are back... Excellent.\"
púúúúú
púúúúú