207
-
#87 > a múlthéten elraboltak az UFÓ-k és - említésre érdemes, hogy azt mondták nem a Marsról jöttek hanem a Zeta Reticuli-ról ;) - és időgépükkel elvittek 2013-ba, úgyhogy itt most mindenkit megnyugtathatok mert 2012-ben nem ér véget a világ
Napi 300-400 hajo lep be es hagyja el a bolygonk legkoret. Ez akkora szam amit a nyilvanossag elott mar hatekonyan nem lehet elhallgatni, kiveve ha magaval a nyilvanossaggal tartatjak titokban. Elegendo csupan nevetseg targyakent beadagolni nekik majd ok maguk fogjak automatikusan visszautasitani.
Nos, koszonet a tomeghipnozis hatekony illusztraciojahoz.
Apropo, itt tanuja lehetsz, hogy egy egykori szelesmellenyu szellemi bajtarsad hogyan okadja magat betegre mikozben hirtelen "UFO hivo" lesz belole... -
Sir Ny #86 senki? még a szokásos megmondóemberek sem - gondolok itt killerbee-re, meg
Epikuroszra - sem tudnak nekem segíteni? ejj, ejj. -
Szemjuel #85 a csatornás linkedre csak ennyit írnék... olvass utána a dolgoknak :)
persze amúgy válaszolhatod hogy nem pöcekukac stb, hanem csak kitaláció, engem nem zavar ha paranoiásan akarsz meghalni :D -
n3whous3 #84 Az a felvétel egy nagy kamu, egy disznó légcsövében készült endoszkóppal :) -
BlackRose #83 a múlthéten elraboltak az UFÓ-k és - említésre érdemes, hogy azt mondták nem a Marsról jöttek hanem a Zeta Reticuli-ról ;) - és időgépükkel elvittek 2013-ba, úgyhogy itt most mindenkit megnyugtathatok mert 2012-ben nem ér véget a világ
Különben érdekes még megemlíteni, hogy 2013-ban a GM uralja az autópiac 95%-át, Microsoft nem létezik (csődbement), a szuperszámítógépek piacát már nem az IBM vezeti hanem a Casio (az IBM viszont a zsebszámológépek piacán vergődik), a Windows is kihalóban van (mert nincs Microsoft) és helyét a Symbian Desktop és Symbian Server Edition vette át, Linux még mindég 1% körül mozog :) a keresőpiacot viszont az amcsi bíróság az AT&T mintájára szétverte néhány részre, Így nincs többé Google hanem van G, OO, G2, L és E amelyeknek szintén konkurencia a Y, A, H, OO2 és a B, I, N, G (amely a Microsoft csődje után szintén a Google kezében volt egy darabig) :) De ez mind semmi ahhoz képest, hogy a Sun és a Microsoft eltünése után a szoftver többségét nem Java-ban és C#-ban irják hanem visszajött a Pascal , persze C/C++ még él a nyugdíjas othonokban mert az egyetemeken már senkinek sem tanitják...
Még, hogy 2012-ben világvége? Ja és az említett quantum processzor és utódjai... beszéltem egy "conspiracy theorist" pofával (2013-ban) és azt mondta az amcsi kormány eltitkolta mert a nagy tőkések még legalább 20-30 évig szeretnék a CMOS technológiákat nyergelni és mert félnek, hogy végleg feltörhetik a Kennedy merénylet Triple DES-el titkosított iratjait. Utánna felébrettem az erdőben egy vasút melett, de valahogy mindenre emlékeztem amit az UFÓ-k tettek velem.
Ja a 2010-es futball világbajnokság döntőjében Costa Rica és Észak Kórea játszott és az eredmény 0:1 (tizenegyesekkel) tehát Pyongyang-ban ünnepeltek. -
#82 Az ilyen emberek meg azert nem lelkesednek annyira, hogy fejukkel a seggukben elo tomeghipnotizalt birkak kozt jarkalnak es a tomeg sodorja oket is a jozan esz helyett. -
neoG #81 Én annyira azért nem lelkesednék, hogy ilyen emberek köztünk járkálnak... -
#80 > Te komolyan hiszel benne??
Nem hit kerdes amit bizonyitekok tamasztanak ala hanem ne'mi egeszseges ketelye pro kontra alapon. Hogy magad jarsz utana informacioknak ahelyett, hogy naiv kenyelemben otthon ulve vadidegen emberek altal osszeallitott informaciok es dezinformaciok sokasaggat az orrod ele hajitva fentartas nelkul bekajalod oket.
> csak ámuldozom, hogy vannak még emberkék a földön, akik beveszik az ilyen bulvár maszlagot..
A milyen maszlagot? -
#79 Még, még még..... léci léci :)
Imádom az ilyeneket...és nagy köszi érte :)
Te komolyan hiszel benne?? nem semmi... (nem gúnyolódom, félre ne értsd, max respekt) csak ámuldozom, hogy vannak még emberkék a földön, akik beveszik az ilyen bulvár maszlagot..
szívesen beszélgetnék veled... cáfolgassuk egymás tényeit:) -
#78 Akkor egy kvantum számítógép azonnal el tud számolni végtelenig kétszer. Nagy dolog ezt Csáknorisz is megcsinálja :) -
n3whous3 #77 meg fogja érni, lesz még egy 50 év mire mi is használunk ilyet, de megéri -
#76 > Mondok neked valamit: gondoltál már arra, hogy ő csak félrevezetés, kirakat, az igazság pedig még ennél is szörnyűbb?
Es megint fejen talaltad a szoget.
> Ne féljünk megállni ezen a szinten, le kell ásni a legmélyére.
En mar lekuzdottem a "felelmeimet". Te? -
#75 > A kvantumgravitáció, térhajtómű és a sötét anyag, meg talán néhány latin szó még hiányzik, hogy teljesen meggyőzzön.
En azt gondolom, hogy nalad inkabb ne'mi tajekozodas hianyzik valodi tudomanyok teruleten mielott a hangzatos szavak keresed.
http://www.youtube.com/watch?v=Q3uosgxv-Mc
-
#74 > Irjál még ilyeneket, kurva jól szórakoztam.
Van egy jobb otletem, hasznald a keresoket! Majd gondolok rad 2012 szeptember kornyeken aztan en is ilyen jol fogok szorakozni amikor a fuleden csopogo adrenalintol visitassz mert fingod sincsen miert remeg a fold a segged alatt, honnan jon a k sok viz meg miert tornek ki ezer eve doglott vulkanok, de foleg, hogy mi a szarok jonnek elo a szennyvizcsatornakbol vagy mik futkosnak korulotted, netan mik uszkalnak. -
opeca #73 Jó, akkor a titkosszolgálatokon keresztül ki fogja tudni használni? Mármmint emgéri e az a több száz milliárd dollárnyi fejlesztési költség, amit ebbe ölnek bele... -
Icegod #72 ehh, tényleg. -
n3whous3 #71 így így -
Sir Ny #70 de ha befogják ezeket a gépeket prímszámok keresésére, akkor ugyanott vagyunk, nem? ezt sose értettem, magyarázza már nekem meg valaki. -
#69 A fluxus kondenzátorral lehet utazni az időben.
Nem tom melyik autós boltban láttam már...
Szivesen kipróbálnám én is az időutazást.
Hála Brown professzornak. -
#68 Jó-jó, de mi ellen van ez? Kvantumprocesszor. Nálam ez olyan, mint a fluxuskondenzátor. Ilyen, ni:
-
balee66 #67 Eddig két bittel számoltunk, egyidőben egyszerre csak 1-el vagy 0-val.
Ezentúé egyszerre 1-el és 0-val is fogunk számolni. -
waterman #66 kattints a nevemre, azt hiszem tudom miről beszélek. irreveláns amit írtál. Icegod arra utalt, hogy a racionális számok felírhatók két egész szám hányadosaként, a pi nem ilyen, csak tetszőlegesen közelíthető. nem keverte bele komplex számokat. -
kukacos #65 De csak ha meg tudod építeni a művelethez tartozó Hamilton-operátort. Lehet, hogy az RSA lesz a kivétel, és nem a szabály, erre én komoly esélyt adok. A mai digitális gépekben épp azt szeretjük, hogy eléggé univerzálisak. Inkább valami kvantum-koprocesszor kerülhet a távoli jövő gépeibe. -
n3whous3 #64 igen, és ez hogy jön most ide -
Epikurosz #63 ..........__
ahol i = √-1 -
Epikurosz #62 Ha a reálszámok halmazát (a) kiegészítjük az imaginárius számokkal (bi), akkor megkapjuk a komplex számok halmazát: a + bi. -
n3whous3 #61 irreális aS:SDASD:ASD:DAS:ASD:AS:ASDASD::ASDDA -
waterman #60 a pi irracionális és nem irreális.. nincs is olyan hogy irreális szám, max a tőzsdén. szerintem. -
n3whous3 #59 De amúgy mi is az extra ebben? 4-8-16 kvantumbites gépeket már 1-2 éve csináltak. A szilárdtest megvalósításban van most a lényeg? -
n3whous3 #58 Eléggé el van tévedve a társaság, nem az a lényeg a kvantum számításban, hogy mennyire gyors. A lényeg azon van, hogy nemdeterminisztikus elágazásokat elvileg végtelen sokszor ejthetünk (elvileg) , ezzel a kimerítő algoritmusok ideje tényleg lecsökken. Olyan szinten, hogy amint képes lesz egy ilyen processzor normálisan dolgozni, búcsút mondhatunk a mostani RSA és egyéb titkosító kódolásoknak, mert míg egy szupergép egy pl. megás rsa kódolást pár milliárd év alatt törne fel, addig ez a gép 1-2 sec alatt... -
n3whous3 #57 omg ezt is megéltem -
#56 Ezt csak azért mondtam, mert nagyon vicces ezen a képen az a két hullámos "csúcstechnika" vonal.
-
#55 Tulajdonképpen a színek tartanák kordában az összekötetéseket.
Amúgy ez valami nagyon scifi cucc, szóval jó nagy hülyeség, mert a kvantum részecskék, amik másznak vagy folynak, nemtudom, nem hinném hogy foglalkoznak a színes filceimmel.
:) -
#54 Pontosabban a kivetített színes párhuzamos csíkok között ismerné fel az inteligens tükör, hogy ott van valami áram cucc, csak fény formában, ami nem is létezik, ezért gondolom, hogy gyors lenne.
:) -
#53 Én olyan procit szeretnék eggyszer itthonra, ami olyan mint a projector. Kivetíti az inteligens tükörre a fénycsíkokat és a különböző színek között a tükör felismeri az elektromos kapcsolatot vagy mást, mivel a fény színek tudnak vibrálni amikből meg lehet erektromos jeleket kreálni és sokféle szín van amikre lehet rajzolni új színeket is. Így letölthetném a legújabb procikat is és még használni is tudnám, ha lenne ilyen inteligens tükör ami a felületén képzett színekkel áramot produkálna magától.
Ez is kvantumos? Habár fingom nincsen arról, hogy eszik e vagy isszák.
:)
"Ezt én találtam ki!" :) -
kukacos #52 Ja, az se rossz, bár nem tudom, milyen adatbázison fogunk tudni kvantum-összehasonlító függvényt megadni... SQL lekérdezés aligha lesz belőle. -
kukacos #51 Hihetetlen szerencse, és egyben dilettantizmus a konspiráló kormányok részéről, hogy azért hagyták két évig énekelni. Kicsit gyanús is. Mondok neked valamit: gondoltál már arra, hogy ő csak félrevezetés, kirakat, az igazság pedig még ennél is szörnyűbb? Ne féljünk megállni ezen a szinten, le kell ásni a legmélyére. -
osztmivan #50 "a számítási teljesítmény ugyanis exponenciálisan nő minden egyes hozzáadott kvantumbittel"
ez minden ámítógép fölé emeli
"hogy kettőnél több qubit alkalmazása esetén valamilyen más kiolvasási technikát kell kieszelni"
viszont fogalmunk sincs, hogyan lehet megvalósítani
Az utolsó mondatban van a lényeg, a cikk többi része csak az elmék megzavarása miatt van előtte. -
kukacos #49 Ezt mind összerakják, és a katyvasz elregéli a feltört kódokat? Bámulatos, hol tart már a tudomány... A kvantumgravitáció, térhajtómű és a sötét anyag, meg talán néhány latin szó még hiányzik, hogy teljesen meggyőzzön. -
#48 még laikusként is látom hogy oltári nagyfasságokat hordasz össze