Elkészült az első működő kvantumprocesszor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Boyd Bushman fele kiserlet pedig nem Lenz-levitation mert annak feltetele, hogy alatta femtest legyen (az orvenyaram miatt). Ebbol kovetkezik, hogy itt nem. Ha pedig veszed a faradsagot, hogy kiserletekkel is cafold azt amit latsz akkor feltetelezem, hogy az "orvosi segitsegre" nem nekem lesz szuksegem.
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
Nem erõltetem, hogy ez misztikus lenne, de esztétikailag mindenesetre nagyon szép.
Elkezdtem írni róla, de semmiképp sem illik ide a kifejtés, mert a téma nagyon terjedelmes, mindenképpen zavaró offolásként hatna, ezért inkább a wikis profilomra kezdtem írni.. A magyar Wikipédián is van egy didaktikai célú kifejtése a témának.
ez tetszett. nem mondom, hogy elképzelhetõnek tartom, de mint gondolat nagyon bejön 😊
Ami a pénzt és olvasást illeti, remélem nem veszíted el a reményt és az energiát, mert pénzt lehet keresni úgy is, hogy életed is legyen, olvasni és tanulni lehet úgy is, hogy dolgozol. Én már elég sok éve dolgozok de azéer napi 1h mindég találok az olvasásra mert ez az idõ nekem mindég valahogy megtérült és nem idõveszítés hanem inkább nyerünk vele valamit, ha nem is sokat.
Különben remélem nem haragszol mert nekem semmi bajom sincs veled, csak nem szeretem ha valaki lebutáz, tévedni mindenki téved és nem is keveset, sokszor tudjuk ha tévedünk de még többször nem, tisztában vagyok azzal, hogy sok mindenrõl gyenge véleményem van és tévedek, de azért buta nem vagyok. Buta az aki nem tudja, hogy nem tud 😊 én viszont tisztában vagyok azzal, hogy ma 2x okosabb vagyok mint 5 évvel ezelõtt és remélem 5 év múlva és 2x okosabb leszek mint ma vagyok 😊 Buta az aki hülyeségeket beszél úgy, hogy nem is érti mirõl beszél. Az aki csak rosszul érti az esetleg téved az adott témában. Senki sem tud mindent és azt a keveset amit tudunk (vagy amit gondolunk, hogy tudunk) azt sem tudjuk tökéletesen, de fontos elfogadni és beismerni ezt a tényt és minden nap törekedni, hogy holnap legalább egy lépésel jobb helyen legyünk mint ma, ha ez megvan akkor többé-kevésbé minden rendben van.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
http://www.youtube.com/watch?v=fxC-AEC0ROk
Ez sem modern, mert nem kvantum sebességgel.
a társadalommal eggyetértek félig hogy létezik de csak a saját fajunkban és ez nem annyira szép mint a föld légköre, szóval ez tényleg fogalom, de a modernitással nem párosítanék eggy fogalmat
én meg még mindig az elméleti villamosságtant olvasom már 3-4 éve, de már látom hogy soha nem jutok a végére, mert ebben a társadalmoban kell leélnem a életemet úgy hogy semmi idõm nincsen tanulni valami értelmeset, mert a pénz nem az égbõl esik, még.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
szerintem buta vagy
az alap inteligenciát nem cáfolhatod a tapasztalati logikákkal
Szerintem most épp lázasan azt guglizza, mik azok a valós, imaginárius, komplex ill. racionális és irracionális számok.
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
Az emberiség általában nem destruktív (mert ha az lenne akkor nem fejlõdött volna ki civilizáció és társadalom), de néha destruktív cselekedeteknek lehetünk tanúi, néha ez indokolt néha viszont nem, de ezt már általában csak késõbb tudjuk világosan leszögezni.
Különben elképesztõ naivitás, azt gondolni, hogy az UFÓ-k ha léteznek majd azért jönnek ide, hogy puszit adjanak nekünk, fõleg mert nem tartozunk egy közös társadalomban és semmi érdekünk nincs se nekünk se nekik a közös életre és jó viszonyokra és mint minden ami ismeretlen védekezni kell tõlle. Lehet, hogy barátok lennénk de azt amit feltételezni kell az elején, hogy csak valami kell nekik és ha esetleg ez a valami kritikus számukra és egy sokkal nagyobb hatalommal rendelkezõ civilizációról van szó akkor nagyobb a valószínûsége annak, hogy megszálnának bennünket mint, hogy puszibarátok legyünk.
Létezik társadalmon belüli és kivüli viselkedés, a társadalomban az ember általában elveszi ami kell neki ha a következmények pozitívak számára, minden más élõlény igy teszi, akkor vonul csak vissza és akkor van "fair play" ha a cselekedetének következménye biztos negatívak számára. Ézért is találták ki a büntetést, sõt még a pokolt is ezért találták ki. Társadalmon kívül viszont nagyobb kockázatot mer vállalni mert kisebb a valószínûsége, hogy ha ragadozóan viselkedik akkor negatív következményekkel kell szembenéznie (ezért van az, hogy amikor a társadalmi rendszer összeomlik (háborúban pl.) akkor rablások, gyilkolások és erõszakolások száma nagyon megnövekszik).
Az ember ragadozó természetû (húsevõ, tépõfogak, 3D látás stb. ami ezt bizonyítja) és szerintem elképesztõ eredmény, hogy ezt a természetét annyira eltudja folytani, hogy egy ilyen civilizációt és társadalmat épített ki.
Megkapod ám a szarva közt a tõgyit! 😛 Tudod egyáltalán, mit hordasz itt össze?
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
😊
Igen felfedeztek minket és visszaváltottak az ellenkezõ irányba, hogy soha többé ne lássanak minket, mert nem vagyunk normálisak, mint eggy vérengzõ vadállat. Szerintem ne is nagyon számítsunk arra, hogy eggyüt cigizünk a melóban az ufókkal, mert mi is megijednénk vagy azt se tudnánk, hogy inteligens e, hiába cigizik velünk, mert a zümi sem inteligens.
Ha nem lenne inteligens nem használná a végtagjait!!!
A hülyeségkivetítõ projectorom jobb volt, az nem annyira ufos a kvantummittoménmihez.
Ja és az én nyomtatóm is tud lepecsételt doksikat kreálni, hogy a szomszédok észrevegyék, hogy valami nincsen rendben a rendszerrel, de nem biztos hogy az õ inteligenciájuk ezt látja? Ez meg már oly annyira kiábrándító, hogy elhihetõ és ezáltal vitatható, de senki nem hiszi el tulajdonképpen a tartalmát ilyen alapon csak szimplán létezik, de mivel nem így van ezért inkább hazamennek repkedni az ufok, mint hogy velünk cigizzenek.
A hibakeresésnek semmi köze az UFO-hoz és a kvantummittoménmihez!
😊
Ha barki is tekintettel lett volna ram, mar onkent nyitottam volna egy topikot a forumban (porgess vissza oda, hogy kik kezdtek es mit)...
Mert a Nagy Megmondo Tudomanyos Partbizottsagok azt mondtak, hogy az altudomany - az most tok mindegy, hogy ettol meg mukodik. Itt talalsz rola bovebben infot.
Masfelol pedig ez a fajta megoldas akkor hatekony ha bolygo felszine felett hasznalod mivel ez a nehezsegi erot noveli vagy csokkenti ahhoz, hogy manoverezzen. (Elfelejtettem a videonak a cimet amit igertem <#szomoru1>#szomoru1>)
Ureszkozokben mas megoldasokat hasznalnak, mint pl. ez, ami pedig a gravitacios orvenyek manipulalasa helyet onallo gravitacios erot hoz letre. Ilyen tekercseket anno en is csinaltam idehaza, annyi a lenyege, hogy ket ellentetes iranyban tekert tekercset osszeerositessz majd egyenaramu impulzusokkal meghajtassz. A tekercsek kozott fellepo Lorentz-ero mellektermekekent pedig gravitacio (tehetetlensegi ero) jon letre. (youtubon is talalsz ilyeneket: "anti-gravity coil")
Ha nagyon gyorsan akarod kiprobalni akkor egyszerubb ha fogsz egy jo eros autoakkumlatort meg ket HOSSZU inditokabelt. Racsatolod oket az akura, lefekteted oket KOZEL egymasmelle, majd a ket veget rovid idore hirtelen osszezarod. Mindket kabel fel fog ugrani a levegobe.
Egy szupravezetõ beszerzése és hûtése itthon sem lehetetlen már és kulturált áron kapható. Miért pont 6500? Az órával van összefüggésben? 😄
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
A bácsi egy rézcsõbe dobott egy erõs mágnest...a mágnes lefelé menetkor elektromágnesességet generál ami lassítja a mozgását..ennyi..mágneses fékezést a vidámparkokban a gyors hullámvasutaknál használnak újabban.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Ahol emberek dolgoznak ott hibak is elofordulnak.
> Egyébként a nap minden percében soksok kutatóintézet folyamatosan figyeli az égboltot, õk csak észrevettek volna valamit.
Es amikor eszreveszik es publikaljak a sok agyonprogramozott fe'ltanult ember ket ujjal mutogat rajuk ezert jobb hallgatni.
> nem beszélve arról, hogy egy ilyen méretû összeesküvést lehetetlen fenntartani, hiszen sok embert kíván, és ennyi embert nem lehet ellenõrizni.
Nem az ha titkos tarsasagok (Szabadkomuvesek, Koponya es Csontok, Illuminati, Bilderberg Csoport) szervezetten viszik be az embereiket evtizedeken keresztul kormanyhivatalokba, partokba, civil szervezetekbe, mediakba (akar tulajdonoskent), stb. Ezek hatekonyan kepesek osszhangban adminisztralni a szervezetet. Itt az utolso amerikai elnok - aki meg nem volt tagja egyetlen titkos tarsasagnak sem - keri az amerikai nep segitseget (!!!) a titkos tarsasagok elleni harcban akik szivarognak be amerikai hivatalokba. Ma mar csak az UK teruleten (ketsegbeejto adat) 600000 szabadkomuves tevekenykedik kulonbozo hivatalokban.
Akkor még ehhez teheted az olyan dolgokat amelyeket szinte biztosra vehetünk, hogy ha tegyük fel 500 évvel ezelõtt nem lett volna egy nagy darab föld amit fel lehetett fedezni (Észak Amerika) sokkal nehezebben lépett volna ki az emberiség az õt 1000+ éve hátráltató középkörból mert Európában nem lehetett volan kisérletezni sem a republikánus demokráciával sem a szabadkapitalista gazdaságal, vagy ha lehetett volna akkor is ez legalább néhányszáz évvel késöbb történt volna meg. Szóval az élet nem egy tervezett dolog, túl sok apróság van ami kritikusan befolyásolja. Itt a Földön, akkor miért lenne másképpen valamelyik másik csillagrendszerben.
És most mindez ha még megvalósul is, akkor még egy nagy kérdés: mekkora annak a valószínûsége, hogy két civilizáció megtalálja egymást ebben az óriási világûrben? Ha mondjuk másoknak is van SETI-hez hasonló megoldásuk akkor csak akkor láthatnak bennönket ha kb. 100 fényévnél közelebb vannak, mert 100 éve a mi civilizációnknál itt a Földön még nem volt mesterséges elektromágneses hullám.
púúúúú
De az is lehet, hogy neked nincsen gozod olyan technologiakrol melyek a lekori hatasokat, tehetetlensegi eroket kizarjak.
Csak egy kérdés, ugy elvontan.. mi az anyámnak repkednének be ide?? te tényleg elhiszed hogy ez a koszvadt kis jelentéktelen bolygó ennyire lényeges lenne, egy ilyen super fejlett civilizációnak???
Mint korabban mondtam: kizarlolag olyan dolgokat hiszek el amelyek bizonyithatoak. Masfelol pedig korabban megvalaszoltam a kerdest, hogy mely okokbol jonnek be ide, de nehez megvalaszolni ha ugy tesszuk fel, hogy pl.: "a madarak miert repulnek ha van labuk is?". Ugye mindegyik madar masert es masert. Na igy van ez az idegen civilizaciokkal is, mig egyesek technologiakert cserebe emberek (munkaero, klonozashoz DNS-rabszolgak, "vadaszgatni", spiritualisan "megtisztulni", stb), mig masok pont azert mert ennek probalnak veget vetni. Temerdek mennyisegu iras van amely egyenkent boncolgatja ezeket a lehetoseg es az eszkoz pedig ma mar adott, hogy mindenki utanajarjon.
púúúúú
> nekem elég, hogy viszonylag jó matematikai tudásomra alapozva (és viszonylag jó fizikai is) ennek a valószínûségét olyan kicsire tegyem, hogy szinte majdnem kizárjam a lehetõségét.
Plusz ehhez meg hozzaveve szukseged van egy pontos informaciohalmazra is melyekbol hatekonyan tudsz valogatni ha az adottsagaid mar adottak. Ha viszont tegyuk fel jo kognitiv kepessegeid vannak es logikus/logikatlan dolgok kozott hatekonyan tudsz valogatni, mi az eselye a pontos kiertekelesnek ha a szukseges informacioid hianyosak vagy pontatlanok?
> Elõször is élet kialakulásának valószínûsége nagyon kicsi
Eddig stimmel - vissza fogunk terni ide.
> inteligens életnek még kisebb
Eddig ez is rendben van.
> még kisebb annak, hogy egy minimum 5 fényévre levõ inteligens élet valaha is elérjen bennünket
Ami a jelenleg szeles korben alkalmazott raketatechnologiakbol kiindulva teljesen korrekt megallapitas.
1. Mi van akkor, ha nem az egyetlen technikai lehetoseg?
2. Mi van akkor ha vannak olyannyira egyszeru megoldasok is, hogy akar a foldi es vizi kozlekedest is szuksegtelenne tennek?
3. Ha tenyleg van ilyen pofonegyszeru technologia es maholnap kikerulne ki tartana el az agyonbonyolitott szarazfoldi jarmuveket gyarto autogyarakat, autopalya befektetoket, a bankokat, a meregdraga repulotereket es legitarsasagokat, vizi kozlekedest, az energiamonopoliumokat es az ezekre epulo szerteagazo logisztikai hatteret biztosito kulcs iparagakat?
4. Ki akarna egy tulnepesedett bolygon hitelrabszolgakent szorongni es termofold hianyaban szintetikus eteleken elni ha volna mas lehetoseg is nyitva?
5. Mi van akkor ha valoban van ilyen technologia es mar evmilliokkal ezelott is adott volt mas civilizaciok szamara? (Lasd: Andy McKihnon interjuit, hogy miert probaljak 70 evre felre tenni "nemzetbiztonsagi" ugyre hivatkozva egy urugynokseg elleni hackertamadasert)
6. Mi van akkor ha mi csupan tudatosan el vagyunk vagva a valo vilagtol, valodi es hosszu tortenelmunktol egy apro bolygon, hogy eltartsunk kivaltsagos koroket?
7. Mi van akkor ha mar evmilliokkal ezelott bejartuk a galaxist, az univerzumot, benepesitettunk bolygokat es akadnak olyan fajtarsaink is akik probalnak kintrol kisegiteni bennunket abbol a godorbol amiben elunk?
8. Mi van akkor ha egyesek elkovetnek annak erdekeben mindent, hogy ez ne igy legyen?
9. Mi van akkor ha se az evolucio nem helytelen, se a teremteselmelet melyeket racionalisan fekete vagy feher alapon probalunk befogadni?
> És most még ha ez mind igaz és tényleg itt vannak az UFÓ-k akkor, hogy nem észlelhetõek úgy, hogy a világ egyáltalán nem esküdött össze? Mert több tizezer olyan létesítmény van más-más emberek, cégek, államok kezében amelyekel észlelhetõek lennének szinte 100% biztosan.
Szerinted ki az aki nevetseg targyava akarja tenni a nevet/intezmenyet egy olyan temaban ami ugy van leprogramozva, hogy mindenki koteles egyontetuen nevetni rajta, kulonben a tarsadalom kitaszitja?
Egyebkent a "vannak/nincsenek UFO"-k mar regota nem hit kerdese, egyre masra szolalnak meg komoly referenciakkal vilagszerte ismert emberek is (Edgar Mitchell, Buzz Aldrin, John Lear) nem beszelve vezetokrol akik maguk magas szinten belelattak olyan dolgokba amikbe mi nem.
Canada Admits - Alien Technology Operated by the USA
Regan's ALIEN speech to UN
Es ezek tenyleg csak toredekei annak ami eddig kikerult. Ezen tul volt mar tobb bejelentes is, hivatalos kozzetetelek a temaval kapcsolatban a hadsereg kepviseleteben pl. ez 2000 kornyeken: http://www.youtube.com/watch?v=TqahF0nb7rM
Es meg ezeken kivul nagyon nagyon sok hasonlo autentikus forras van melyek fellelhetoek a neten.
http://hirek.csillagaszat.hu/csillagok_vegallapotai/20090324-koraszulott-szupernova.html
Koraszülött szupernóva?
Az SN 2005gl jelû szupernóva szülõcsillagának archív Hubble felvételei alapján úgy tûnik, hogy a csillag korábban robbant, mint azt a fejlõdési állapotához képest az elméletek megjósolják.
Az SN 2005gl jelzéssel ellátott szupernóva az NGC 266 katalógusjelû küllõs spirális galaxisban tûnt fel 2005. október 5-én. Avishay Gal-Yam (Weizmann Institute of Science, Israel) és munkatársai a Hubble Ûrteleszkóp archívumát átvizsgálva 1997-es felvételeken azonosították a robbanás lehetséges szülõcsillagát, egy nagyon fényes, -10,3 magnitúdó abszolút fényességû forrást. A dolog érdekessége, hogy a Napunkénak körülbelül százszorosára becsült tömeggel rendelkezõ elpusztult csillag fejlõdési állapota nem tûnik olyannak, mely alapján a nukleáris fúziós folyamatok végeredményeként elõálló vasmagjának tömege már elérhette volna az elméletek által a robbanáshoz szükségesnek ítélt értéket. Azaz a robbanás a mai teóriák alapján Gal-Yam szerint be sem következhetett volna, ami viszont könnyen azt jelentheti, hogy a magyarázó elméletek alapvetései is revízióra szorulhatnak.
Az archív felvételek alapján a szülõcsillag olyan fényes volt, hogy valószínûleg az ún. fényes kék változók (Luminous Blue Variables, LBV) osztályába tartozott. Ezek a csillagok fejlõdésük ezen szakaszában kezdeti tömegüknek jelentõs részétõl szabadulnak meg rendkívül erõs csillagszél formájában. Az intenzív tömegvesztés fázisában alakul ki nagy vasmagjuk, amely folyamat végül a mag összeomlásához és a csillag szupernóvaként történõ felrobbanásához vezet. Az elképzelések szerint az ilyen nagy tömegû csillagok, mint például a tejútrendszerbeli η Carinae, a végsõ pusztulásuk elõtt külsõ, fõleg hidrogénbõl álló héjaikat teljes egészében elvesztik. Douglas Leonard (San Diego State University) szerint azonban a mostani eredmények fényében ez talán nem mindig van így, ami azt jelentheti, hogy a mag és a külsõ héjak fejlõdése sokkal kevésbé függ egymástól, mint ahogyan eddig gondolták, ez pedig a jelenleg elfogadott csillagfejlõdési elméletek felülvizsgálatát is szükségessé teheti. Mario Livio (Space Telescope Science Institute, Baltimore) szerint a körülbelül 7500 fényévre lévõ, s csillagászati léptékkel mérve valószínûleg közvetlenül a szupernóva-robbanás elõtti fázisban található η Carinae állapotát is megkülönböztetett figyelemmel kell kísérnünk, hiszen az elõzõek alapján okozhat még meglepetést.
Az η Carinae esetéhez hasonlóan természetesen fennáll annak is a lehetõsége, hogy a csillag egy kettõs volt, melynek nagytömegû komponensei összeolvadtak, ami a magban zajló nukleáris reakciókat úgy gyorsította fel, hogy az új objektum fényesebbnek és kevésbé elfejlõdöttnek látszott, mint amilyenek a komponensek az összeolvadás elõtt valójában voltak. Gal-Yam szerint azonban ez is felvet kérdéseket a robbanáshoz vezetõ fejlõdés mikéntjérõl, s elképzelhetõ, hogy valami nagyon alapvetõ dolog hiányzik még a tömegvesztés folyamatát leíró elméleteinkbõl. Gal-Yam és munkatársai vizsgálatai alapján az SN 2005gl esetében a robbanás közben csak a tömeg egy kis töredéke dobódott le, legnagyobb része az összeroskadó magba zuhant, melynek eredményeként egy legalább 10-15 naptömegû fekete lyuk jött létre.
Szupernóvák szülõcsillagait archív felvételeken megtalálni nem is olyan könnyû dolog. Bár számos esetben közöltek ilyen eredményeket, az egyedüli kétséget kizáróan azonosított ún. progenitor a híres SN 1987A szupernóva szülõcsillaga. Ráadásul ez az eset sem problémamentes, hiszen a progenitor egy kék óriáscsillag volt, melyet úgy magyaráznak, hogy a vörös óriás állapotból egy késõbbi fejlõdési fázis során visszafordult a kék szuperóriás állapot felé. Mindenesetre az értelmezéshez az addigi szupernóva-elméletek jelentõs módosításra szorultak. Az SN 2005gl szülõcsillaga Gal-Yam szerint azonban nagyon nagy tömegû ahhoz, hogy hasonló, vörös és kék szuperóriás állapot közti "oszcilláció" magyarázhatná az észleléseket.
Az eredményeket részletezõ szakcikk 2009. március 22-én jelent meg a Nature magazin honlapján.
Forrás:
* STScI-2009-13
BlackRose mondta:
"-Néhány dologban már komolyan átléptem az amatõr szintet, de ufólógiában soha nem voltam még amatõr sem, egyszerûen nekem elég, hogy viszonylag jó matematikai tudásomra alapozva (és viszonylag jó fizikai is) ennek a valószínûségét olyan kicsire tegyem, hogy szinte majdnem kizárjam a lehetõségét."
-Ha nem tudjuk azt, hogy egy csillag, G.R.B., stb; pontosan miért robbant fel, akkor mennyi a minimális valószínûsége annak, hogy azt valakik felrobbantották és nem természetes folyamatok miatt történt? Ha elfogulatlanok vagyunk, akkor szerintem az esély minimum 50%-50%! (Vagy igen, vagy nem.De ez már jóval több, mint 0%!!!)
Múltkor egy másik rovatban kérdeztem a népet, hogy ki az, aki kinézi belõlem, hogy rájöttem, hogy ELVILEG hogyan lehetne csillagászati méretû fekete lyukakat létrehozni (már ha léteznek egyáltalán fekete lyukak). Senki nem jelentkezett.
Namármost, ha a zufók építettek egy bazi nagy Halálcsillagot, akkor azt nemcsak fegyverként lehet felhasználni, hanem pl: kísérletezésre is...
Ha azon a technikai szinten lennénk, hogy építsünk egyet, akkor egy ilyet nemcsak a lázadók kiirtására lehetne felhasználni elvileg, hanem valószínûleg pozitív célokra is!!! Õrült ötlet, de szerintem egy megfelelõ csillagba bele kéne lövetni, kísérletezés miatt. Lehet, hogy ezáltal olyan dolgokat is megértenénk, amit más kísérletekkel, más megfigyelésekkel nem. Ki tudja?
Tóth Dániel
U.i.: Egyébként -ha hiszitek, ha nem- a fürjesi radarállomás felett tíz évvel ezelõtt TÖBBEDMAGAMMAL láttam irányváltoztató fénygömböt, ami az utasszállítóhoz közel repült, majd elteleportált.Persze ez lehet, hogy csak a radarbázisról kisugárzott hologram volt, (vagy valami nagyteljesítményû diszkólézerhez hasonló cucc) 100%-ra nem tom' megmondani, hogy mi volt az, inkább csak azt tudom, hogy mi az ami biztosan NEM volt pl: a szokásos ''magyarázatok'' Vénusz, hullócsillag, hagyományos repülõ, stb.
És most lehet jönni azzal a dumával, hogy õrült vagyok, részeg voltam, feltûnési viszketegségben szenvedek, stb. 😊
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube