35802
-
geo91 #771 jobb minőségben itt -
n3whous3 #770 vótmá -
geo91 #769 -
geo91 #768 -
#767 óbammeg!
Ez nagyon király! -
geo91 #766 kiestünk a top10ből... húzzunk bele :D -
#765 -
#764 sry. igaz... -
geo91 #763 jobb az vérpistikének :D -
#762 engem nem zavart, csak a véristvánokat...lásd 759. hsz.
Aztán jobb a békesség. -
#761 Jó jó bocsi. Posztoláskor még ott tartottam olvasásban, mikor még javában zajlott a hév. Csak később olvasom tovább, hogy már kurva unalmas, meg láttam már egy párszor linkelve a topikját is. Bocsi, máskor előtte végigolvasom a topikot az utolsó hsz-ig. -
geo91 #760 méghozzá itt -
n3whous3 #759 basszátok már meg, elég lesz ebből a fostartály chat szövegelésből, MKAY? Hányszor írjuk le, hogy ne ide? -
#758 Ezeket a szarokat linkelhetnétek máshova.. -
#757 van topikja!!! -
#756 Connecting to server...
Looking for someone you can chat with. Hang on.
You're now chatting with a random stranger. Say hi!
Stranger: hello
You: ejj
Stranger: male or female?
You: zhi there
You: male
You: you?
Stranger: a bit of both......
You: :O
You: and is it good?
Stranger: well, lets just say that i have something dangling on the outside, but i have a tunnel in to
Stranger: Im doing alright
You: the problem is that my English is bad, and i can't understand some word (dangling) :)
You: but have a dictionary ::P
Stranger: you better look it up1
Your conversational partner has disconnected.
Közben rákerestem s szóra xD -
Cat 02 #755 írd neki h sorry, kiírja h semmi baj :D -
geo91 #754 tessék :D
Human: hi sexy bitch
ALICE: You do not speak with respect. Hi there unknown person. What do you consider sexy?
Human: your hairy asshole
ALICE: Can't you be more polite.
Human: suck my dick, bitch
ALICE: You do not speak with respect. I don't think I'm your type of chatterbot. -
#753 hatalmas :D -
geo91 #752 ha megkapom a házigazda jogot, majd kirakom a linkjét a fejlécbe és akkor remélhetőleg már kevesebben fognak ilyet postolni ide. -
geo91 #751 ezt már láttam, hatalmas, nézzétek meg! azért én is megnéztem még egyszer :) -
#750 Hát ez marha jó xD
A szöveg nagyon kemény -
Pio #749 -
#748 jajbasszameg azthittem, hogy abban a topikban vagyok. picsába. bocsika! -
#747 van topikja! -
#746 Connecting to server...
Looking for someone you can chat with. Hang on.
You're now chatting with a random stranger. Say hi!
You: hello
Stranger: Hi
Stranger: Where you from
You: hungary
Your conversational partner has disconnected.
:CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
úgy látszik az ország híre megelőzött -
#745 bazz :D -
ba32107 #744 Portálos kép D:D::D: -
Pio #743 OFF
Nem nagyon nézegetem azt a topikot (már ha ugyanarra gondolunk). Szerintem túlságosan "felhígult". Körülbelül minden huszadik link olyan, amiben látok valami humorosat. Hasonló problémám van néhány humorportállal/humorbloggal is. Sokkal hangsúlyosabb lett a mennyiség, mint a minőség. Lehet, sőt, biztos, hogy az én humorérzékemmel van baj. Van az a néhány oldal, ahol mondjuk 5ből nagyjából 3 bejegyzést viccesnek találok és azokat nézegetem. Eleinte ez a topik is olyan volt, reméljük visszajönnek azok az idők... :)
Ilyen szempontból egyébként nem is érzem akkora problémának, ha kicsit kevésbé szigorúan PC-s, számítógépes poénok kerülnek a topikba. Én részemről elsősorban vicces dolgokat, képeket jövök ide nézni, az csak külön öröm, hogy ezek nagy része kapcsolódik a "nerd" témakörhöz. Amúgy ha rajtam múlna simán átnevezném a topikot PC humorról Nerd humorra, mert a PC-s viccek lassan elfogynak és a huszonhetedik kábelrengeteget meg nem túl karbantartott szerverszobát ábrázoló kép már annyira nem vicces. Önmagában vicces lenne, szóval jó, ha linkelve vannak, de jóból is megárt a sok :). Na persze ez csak az én véleményem, ami mint tudjuk olyan, mint a s*gglyuk: mindenkinek van belőle, de senki se kíváncsi a másikéra :).
Sőt, néhány hozzászólás erejéig szerintem simán belefér kicsit komolyabb téma is, igazi felüdülést jelentenek a topikban (lásd a TF2-s nyilatkozat utáni postok vagy anno az acid3as eszmecsere).
A lényeg, hogy inkább maradjunk viccesek, minthogy görcsösen ragaszkodjunk a PC tematikához. A tegnapival szerintem pont az volt a gond, hogy hiába volt PC-vel kapcsolatos dolog, nagyjából 2 után egy cseppet sem volt vicces.
Na de térjünk vissza ONba:
Még egy kis Google "easter egg":
-
#742 -
Cat 02 #741 Beszélgessetek :D http://www.pandorabots.com/pandora/talk?botid=f5d922d97e345aa1 -
geo91 #740 -
geo91 #739 nem rossz, de tényleg semmi köze a pc humorhoz...
ide kockák járnak szórakozni. :D
tedd be a humorosba -
Pio #738 Igaz, hogy offtopik, de ezen a képen mindig elröhögöm magam, úgyhogy megosztom a nagyérdeművel, hátha másnak is szerez pár derűs másodpercet :)
-
Pio #737 -
Cat 02 #736 Google meghalt :( -
geo91 #735 -
Pio #734 Google maps WTF -
geo91 #733 wtf? -
Pio #732 Google goes warez