35802
-
geo91 #651 bazdmeeeeeeeeeeeeeeeeeeg! a kipp-kopp viccek királya! -
ba32107 #650 Stranger: hi
You: hey are you a nigger?
Stranger: no, but i love them
wtf??:D -
#649 You: Nyald meg a seggem!
Stranger: Die hat ja Titten wie Melonen
Stranger: Leck mich am Arsch
You:I dont speak that language
Stranger: oh
Stranger: sorry
Stranger: which language were you speaking in?
You: hungarian
Stranger: nice
You: :3
Stranger: what'd you say?
You: i said suck my ass
Stranger: fucking really?
Stranger: i told you to lick my ass
Itt legalább lehet értelmes embereket találni -
ba32107 #648 a_D:A_S:A_.dsd kurvajó kipróbáltam:D:D -
Cat 02 #647 Mondták h süssem el... :D
Connecting to server...
You're now chatting with a random stranger. Say hi!
You: knock-knock
Stranger: whos there? O=
You: disco
Stranger: disco who? O=
You: disco-nected -
#646 Ez QRVA NAGY! :D -
ba32107 #645 ez kruvajó:D -
Cat 02 #644 http://omegle.com/ - omfg -
#643 Szerintem nem az 1GB HDD lolság miatt törölték.
A warez-szervereket titkosítani szokás, főleg az ilyen komolyabbakat. Feltehetőleg egy byte-ot sem találnak a szerveren, ami wareznak lenne nevezhető, a szerver-tulaj meg valószínűleg pert helyezett kilátásba a korai sajtóvisszhang miatt, meg persze azért, hogy ne 2-3 év múlva kapja vissza a szervereit, annak ellenére, hogy semmi bizonyíték nincs arra, hogy valaha is illegális tartalom lett volna rajta.
Ez persze csak el feltevés. -
#642 már törölték is:D -
pista89 #641 3t -
pista89 #640 Azét ott pislog a háttérbe a szürke Extreme t3:) -
#639 majd kölcsönzök 1et vhogyan -
n3whous3 #638 az jó drága lesz, közel 70 millió! -
#637 Nekem nincs fejlett számítógépem, 10 PC-n tárolok egy dvd-t :( -
#636 sztem helytálló, énis 5 pc-n tárolok egy dvd-t :|
ahhoz meg h össze is tudjam rakni már egy szervert kell szereznem :( -
#635 p1embe volt 1,7gigás vinyó, 1996ban :D -
#634 Milyen 1gb, ez miről beszél?:D -
karajjj #633 a kenguru akkor is visz mindent :D meg mikor bemegy egy áruházba ordítva énekelni a hangosbemondóba :D -
#632 tegnap megnéztem a srác összes vidijét, hatalma pl h belógott a francia kupa döntőben a ünneplő játékosok mellé, végighallgatta a himnuszt a játékosokkal egy röpi meccsen és egy kézimeccsen is jelenése volt. és a testépítős...XD -
#631 Mennyire pofára esnek :DDDDDDDd -
Pio #630 A kengurus a legdurvább.. Ott tényleg olyanokat csinál, hogy én szégyellem magam a nevében :D -
karajjj #629 van neki topikja, élesszük már fel a témát :D
tegnap nézegettük haverral a videókat, beszarás, hogy miket leművel :D -
#628 Tegnap néztem meg! Sztem óriási.. bár, a csávót, h., h. nem zárják börtönbe? :D -
#627 Ide is beillik ez a videó :D
-
#626 :D -
karajjj #625 -
#624 nekem is 386-os gépem volt előszőr, emlékszem amikor kaptam egy 486-ost mekkora királyság volt, h fut rajta a doom1-2 :D -
#623 És emlékeztek amikor a 40 megás vinyók után jöttek a 80, 120, és nagyobb vinyók? Azon sápitoztunk, hogy mivel töltjük meg ezt a "hatalmas" tárterületet! -
karajjj #622 nekem egy 386-osom volt először, de az megadta magát, asszem a 40 megás winyója, aztán lett egy 486-osom 440 megás winyóval és 16 mega rammal, ezen ha már kiléptem a windowsból és dosba indítottam, akkor már ment a GTA is :DDDDD -
#621 Humoros aranyosból:
-
ba32107 #620 Enyémben is :D -
#619 szomszéd Intel 286-osában meg 10 megás.
épp ez győzött meg arról, hogy maradjak még egy ideig a commodore mellett:D
azon a szaron semmi se futott prehistorikon kívül:D (meg a mario se) -
#618 Első PC-mben 40 MEGÁS vinyó volt... :)
Úgy volt, hogy fater a konferen vesz egy 285-ost, de aztán megnyerte a 386-os 40Mb-s 4Mb RAM-os laptopot. :)))
Bix:
One new active CISCO Catalyst 6509 switch installed in the node, which handles the low speed backup BIX connections.
áááá, de szépek!!! -
#617 azért hatalmas...
1 gigára még a winxp se nagyon menne fel, pedig az már 8 éves oprendszer:D
első PC-mben volt 1,2 gigás vinyó.. (igen, tudom... az már modern.. de sokáig kihúzta nálam a commodore:D) -
#616 gazdag köcsög...
tudhatnád, hogy "ha otthonra vásárolt, fejlett és jó számítógépekről beszélünk, az 1 gigabájt" -
#615 HáLY!!!4!4
Nem tudjátok véletlenül, hol szerezhetnék egy 2 gigás vinyót az asztali pc-mbe? Már kezdem kinőni az 1 gigásat, így 2009-ben... -
#614 de sztem a TV-s is tudja, h mekkora baromságot mondott a pasi:D -
karajjj #613 hát függ attól, hogy milyen szerver volt az :D -
Pio #612 Na de írja alul, hogy 43 szervert foglaltak-e. Az a 12-es szám annak kapcsán kerül szóba, hogy 12 gépen található anyagot dolgoztak fel és az alapján becsülték meg a károkozás mértékét.
Nem vettem még szervergépet, úgyhogy nem tudom, hogy mennyire reális azokra a ~2millió/darab ár, de nem hangzik olyan hihetetlennek.
Az egyetlen baki szerintem az 1 gigabájtos szöveg, de az tényleg nagyon nagy baki :D