35802
IWimv2m.jpg
  • MR ME
    fájdalmas...
  • tommygear
    jó nem én találtam ki ami le van írva
  • geo91

minden kedves kockának szívből kívánok nagyon boldog aNYÁK napját!
  • Aquir
    jee
  • geo91
    juhi-nak köszönjétek, ő csinálta. :)
  • Carlos
    klassz lett!
  • geo91
    mosmá van logónk is
  • pyrohun #925
    kötözködni lehet, ettől még amit leírtam, az igaz. sőt nem is 1920x1080-ban ment, hanem 1920x1200-ban. persze nem 100fps-sel, de bőven játszható volt (30fps-en felül), akkor egy kb. 3x olyan gyors gépen nehogymár akadjon
  • Carlos
    Úristen ezek az állatok nem kapcsolták ki a VSync-et?

• Cat 02 #923
    CoD2 powa... viszont az a vsync tényleg csunya...
  • tommygear
    ja igaz, bocs csak má késő van :)
  • CzGobe
    ezt úgy tudnám elmagyarázni, h a 'core' egy technológia neve, 'core 2' pedig ennek 2. kiadása. Attól még simán lehet 2-4 magos, h a core2 családba tartozik. a következő tech a 'core i', mint akár ez a 965EE is ;) tehát ez már nem is core2
  • tommygear
    ahha

de ha egyszer core2 hogy lehet 4 magos? 4 mag az core quad
  • pyrohun #919
    crysis egy 4magos régebbi core2-vel minden high-on (nincs aa) 1920x1080-ban rezzenéstelenül ment egy ati4870-nel.
  • MR ME
    értelme se nagyon van költeni drágább cuccra...
  • Pio
    Nagyjából 150-200 ezres ház+táp+alaplap+proci+ram+videókari árkategória fölött igencsak elszalad a ló az "ár/teljesítmény" mutatóval, szerintem az ár megduplázása elképzelhető, hogy akár csak 15-20%os teljesítménynövekedést adjon.
    Na persze a 60/30 FPS-ek azok nyilván belső, szoftveres limitek és ezért annyi amennyi.
    És azért ne feledjük, hogy fullHD felbontásról van szó csutkára húzott mindennel, ilyen beállításokon mondjuk egy crysis egy mai 150-200 ezer körüli gépen szerintem nagyjából 0,1 FPS-t produkálna :D
  • MR ME
    nagyon fos volt a tesztelő gárda
    aszongya 60fps-nél nem ment feljebb, hát igen, vsyncet ki kéne kapcsolni...és még sok sok baromság volt benne, ilyeneknek nemtom miért adnak a kezébe ilyen gépet
    3dmark 06ban az a 13000pont is vicc volt, nemtom micsinált a gyerek, annál az én gépem is többet teljesít
    index.hu ezek szerint tech részlegen is gecibuta...
  • fery02
    "...két MaxxX áráért már használható autót is lehet kapni..." - ezt sértésnek veszem. :)
    Am nem akarom elhinni, hogy ennyire alul teljesítene egy ilyen gép.
  • RAMyMamy
    szalad
  • MR ME
    ezen fut már a gétéánégy?
  • Pio
    Index.hu teszt

Idézet:
    "...tehát a sebességgel nem nagyon lehetett gond, egyszerűen nincs olyan hardver a Földön, ami maximális részletesség mellett képes lenne futtatni a Warheadet."
  • BB7
    Egy fél év múlva vajon mennyi lesz?
  • geo91
  • Carlos
    Fejlesszünk gépet QWERTY módra...
  • Bulykin
  • Bulykin
  • MR ME
    komoly cucc
  • HöfEE
    Van azért nekik is bőven :D maximum még nem hallottad őket de hadd ne kezdjem el felsorolni :D
  • geo91
  • Desiderata #903
    C64 laptop

link
  • qetuol
    ez nem fake? mert ha nem..akkor
  • brodix
    Ez télleg ilyen hülye,vagy csak eljátsza?(őszintén kérdem)
    Egyszer mintha láttam ennek a srácnak egy másik videóját,amiben normális volt.
  • geo91
    és most vissza az eredeti témához! postoljon vki vmi nagyon ütőset! :D
  • geo91
    a hollandok és a svédek sem tudnak többet káromkodni mint a németek.
    viszont mi a 2.-ak vagyunk káromkodásilag. csak az oroszoknak van több káromkodásuk a világon, mint nekünk.
  • LasDen #898
    van még egy olyan nyelv, melynek ilyen bőséges a trágár szótára??? :D
  • pyrohun #897
    végül is ha a kis fiatal olvasztott fos sok szart eszik, akkor nagy felnőtt-szarfos lesz belőle. logikus.
  • BB7
    Németeknek nincs ennyi 'csúnya' szavuk, mint nekünk, szóval... ők ilyeneket bírnak csak mondani!
  • pyrohun #895
    egyél még szart, te olvasztott fos? Hm, egyedi :D
  • Daell Drow
    ez az, koszi szepen.
  • BB7
    Tessék: