35802
![IWimv2m.jpg](https://i.imgur.com/IWimv2m.jpg)
-
én ezt megcsináltam videóba:D -
:DDD -
Ez is egy idős az internettel. :P -
Daza500 #568 -
a másik srác a partyarcok topikból ismerhető....
a csaj meg sztem kakukktojás :( -
karajjj #566 én nemtom mik ezek amúgy, csak láttam má a képet, meg tudom, hogy ő van rajta :D -
Akkor ha már itt tartunk, az a bal oldali jól gondolom-e, hogy vajon fiú? A jobb oldaliban nem vagyok biztos. -
karajjj #564 de -
A felső középső nem a Steiner Kristóf? -
karajjj #562 én is azt néztem, hosz be sincsenek kötve, csak áramot kapnak :D -
pedig már szóltam a moderátor topikban de nem válaszoltak -
gotchaaa #560 Agyára ment a sok chat? -
azt nem értem ménem törlik az üzijeit, mindenhova betolta :( -
Cat 02 #558 wtf -
-
:DD -
humoros-aranyosból, ezen nagyot nevettem:
-
bullshit generator ftw -
Ennek még van is értelme:D -
spy803 #552 Milyen fiziológiai és pszichikai traumákat okoz neked társadalmi presztízsednek jól kitapintható negatív tendenciája? Vagyis csak arra vagyok kíváncsi, hogy Te mint individuum, hogyan vagy képes kompenzálni az egyre improduktívabbá váló lét ökonómiai perifériákra szorító erejének neurózisait. -
xD -
n3whous3 #550 kamuzik -
Pio #549 Bármely stacionárius sztochasztikus jel varianciájának kiszámítása egy meghatározott determinisztikus pozitívidő függvény négyzetes időintegráljának meghatározására vezethető vissza, ezért a szabályozási kör minimális hibavarianciára való optimális méretezése egyenértékű ugyanezen kör olyan optimális determinisztikus szintézisével, amikor a célfüggvény az egyszerű négyzetes integrálkritérium, a bemenőjel pedig a sztochasztikus bemenőjel teljesítményspektrumának egyik multiplikatív összetevojéből invertált determinisztikus jel, így a stacionárius sztochasztikus bemenőjelre minimális variancia alapon optimálisan méretezett állandó paraméterű rendszer egyszersmind négyzetes integrálkritérium szerint egy meghatározott determinisztikus jelre is optimális. -
Tartok tőle az utóbbiról van szó... -
kb 10 éve foglalkozom számítógépekket, de abból, amit írtál, egy árve mukkot se értek.
szal vagy nagyon profi vagy, vagy nagyon kamuzol XD de akkor ügyesen csinálod, mert értelmesnek hangzik:D -
A memteszt még elindul...más nem... :D -
Professzionális módon kell szinergizálni a rendszeres desztinációszenzitív portfoliót.
hogy ezt nem tudod.... -
láttam másik topicban.
egész vicces volna, ha a vinyók nem csak áramot kapnának.
gondolom a táp reklámja.
memtest minek fut, azt se vágom, de hát... ő dolguk. -
G_ArchAngel #543 -
Cat 02 #542 2. az klasszikus :D
Friss csapvizünk van :DDD -
Ilyen kell:DDD -
#9 -
Alap :D
Vigyázat, a második nagyon fáj :) -
geo91 #538 -
-
geo91 #536