35802
-
#892 ez jo
nem tudja valaki az eredeti video linkjét? regebben lattam magyar felirattal, meg neznem ujbol -
#891 Ki hogy akarta. Nekem pl csak billentyűzettel könnyebb volt. -
karajjj #890 ezt nem csak billentyűzettel kellett játszani? :D -
#889 OMG, ezt nem hiszm el, ez valami írtó kegyetlen :D Itt fosok folyamatosan rajta :DD -
#888 Nekem az első Guten Tag visítás és halál tetszik! :) -
#887 a kutyás résznél xD -
geo91 #886 -
#885 Hátha valaki még nem látta, nagy kedvencem:
-
#884 lololol
Ez nagyon nagy 5let! :D Felkacagtam! -
geo91 #883 -
#882 ja -
Cat 02 #881 Azt hittem ez csak Mo.n van, de akkor Angila(?) is sucks :D -
G_ArchAngel #880 oh, shit...
This video is not available in your country or domain.
(ugyanez?) -
#879 xD -
geo91 #878 biztos vótmá, de ez vmi hatalmas:
...én legalábbis vagy hatodjára nézem és még mindig szakadok tőle :D -
geo91 #877 most hogy mondjátok... :D -
#876 am énis :D -
#875 amikor először megláttam a képet, azt hittem, vki ráfosott -
Daza500 #874 Na ezt kaparja le onnan valaki... -
#873 aki ennyire felelőtlen az meg is érdemli -
#872 -
#871 loál:DDd
Ilyet osztálytársam is mesélt. Könyvben ctrl f-el akart keresni :DD -
ba32107 #870 Nekem olyan rémlik, hogy gép előtt olvastam valami könyvet, gépen pedig valami pdf-et, nagyon benne voltam a munkában, és a könyvet is page down-al akartam lapozni :D
Puttyos vicc: a putty egy távoli bejelentkezésre használható program, és hasonlít a puccs szóra, innen a "vicc" -
#869 aha lcd, de szerencsére nem a karmával csinálja :D -
Cat 02 #868 Legalább LCD monitorod van ?:p
Ám néha velem is megesik, de a bogarakat nem nagyon zavarja -
#867 nekem a macskám szokott beülni a monitor elé(persze ilyenkor a felét kitakarja nehogy lássam) és probálja elkapni a kurzort :D -
#866 Hehe, nem. Viszont egyszer rászált a kurzoromra egy légy. Meglepődtem mert céltudatosan odaszállt...vagy valami. -
geo91 #865 visszatérve a témához:
fél perce ideszállt egy légy a monitoromra, és ahelyett, hogy kézzel elzavartam volna, a kurzorral próbáltam arrébtessékelni. veletek és történnek ilyen kockaságok? meg olyan is szokott velem lenni, ha egész nap fifázok aztán megnézek egy meccset, gondolatban már nyomkodnám a gombokat h mit csináljanak a képernyőn... -
geo91 #864 ottapont -
#863 ne itt kezdjétek, folytassátok privátban! -
n3whous3 #862 Ha neked az ssh nem biztonságos, akkor minek használsz egyáltalán számítógépet? -
#861 #859: a programozó ne ssh-n kersztül programozzon, mert a végén még ellopják a munkáját :-) Amúgy meg tudtommal ha bezárod a puttyot: megszakad a session és a távoli gép is leáll a művelet végzésével. Túl nagy a kockázat, egyetlen programozó sem vállalja be.
#860: csak :-) Védje meg magát az, aki a viccet írta :-) -
n3whous3 #860 Meg mi a francnak kell kötözködni egy viccen? Így is érti aki érti. -
n3whous3 #859 És ahhoz mit szólsz, hogy távoli gépen írok kódot (mert az linux) és azon fordítok? -
#858 Puttyal nem lehet programozni... Ha azt használod, olyankor rendszergazdulsz, akkor is, ha alapvetően programozó vagy -
n3whous3 #857 hát én elég sokat tolom -
geo91 #856 azt sem tudom miről beszéltek... :D -
ba32107 #855 Nemtom így olvastam bash-on -
#854 Ezen énis beszveppeltem...Mind1... -
#853 Puttyot a rendszergazdák használnak, a programozóknak minek