238
Tippek,tapasztalatok az álláskereséshez,pályázati anyagok elkészítéséhez, interjúhoz,stb.
  • Met
    megnézhetem
    nevemkukacsgmail.hu
  • autoszimulator
    teljes szakterület függő, tudok olyat, ahol például külföldieket keresnek javarészt, és nem a csatornatisztításra, hanem bizony felsőfokú papírral.

Ismerősök meg kellenek, ha tetszik, ha nem, én pl külföldre ki sem mennék anélkül, hogy egy ismerős keze ne legyen benne, vagy egy nem fix helyre, csak úgy ki a világba, az merészség nagyon, főleg manapság...
  • extramagascsaj
    esetleg megnéznéd az önéletrajzomat, ill. motivációs levelemet?
    több szem többet lát...
  • extramagascsaj
    tudom
    külföldön mi nem vagyok csak "fucking foreingners"
    tisztában vagyok vele
    de azért el lehet ott lenni
    itthon is le kell nyelni a békát...ha akarsz vmit
  • Met
    Ne legyen az önéletrajzod zsúfolt, csak a lényeges dolgok legyenek benne, pl. ilyen, hogy 2 hétig voltál gyakornok valahol nem lényeges, meg próba napon voltál valahol stb.
    Ha szakmai dolgot írsz be azt írd rendesen, pl. grafikusi állásra Corel Draw helyett koreldró (láttam az önéletrajzot) és állítólag dolgozott vele...
    Írj bele érdekes hobby-t, ha van, hogy ne csak a magasságod és a mellbőséged alapján jegyezzenek meg (nem basztatásból írom), hanem fúú az a jó csak aki szeret sziklamászni is, pl. én beírtam az önéletrajzomba, hogy szeretek főzni és miután felvettek meg is kérdezték, hogy igaz e :)

Gondolom azt nem kell mondani, hogy ha fényképes önéletrajz kell akkor a kép ne legyen túl qrvás :DD (ez se basztatás)

Meg mostanában jobban szeretik az amerikai stílusú önéletrajzot.

Ha interjúra mész legyél magabiztos vidám, ha megkérdezik mennyi fizetést szeretnél mond azt, hogy ezt egy próba hónap után beszéljétek meg. Ne mondj összeget ha nem muszáj.
  • REPS0L
    már miliárdos lennék
  • Guer
    anglia sem a kánaán sajna...
    joadag hátránnyal indul az ember, elsösorban az angolokat preferálják (leszámitva a legcsovesebb melokat)
  • REPS0L
    aha, na hát az az amit kihagyok.
  • Rockynhooo
    menjünk együtt :D sokan tartanak vissza h menjek még fősulira meg ilyesmi de nem látom értelmét h itt tanuljak :S Aztán ezt így jó lenne megvalósítani amit írtam ha semmi se jön be akkor meg hazajövök és leteszek még egy szakmát aztán azzal már csak :)
  • extramagascsaj
    úgy látom hasonló céljaink vannak
    én is Pest, Anglia felé orientálódok
  • Rockynhooo
    én meg most akarok menni szerencsét probálni pestre , remélem vmi kis szar melot kapok... aztán nyáron jó lenne eltépni angliába.
  • extramagascsaj
    én is néztem egy-két ilyen oldalt, de nem sok helyen keresnek rövid távra embereket; és nem is vmi kifizetődő szerintem
    Németországban esetleg tudnék vmit...de ott is csak hosszú távra
  • hunbasser
    én meg angliában vállalnék vmi munkát (bármilyet) 2 hónapra.nem tud valaki olyan magyar vállalkozót kint Angliában,aki szívesen venne fel magyar munkaerőt?
  • MR ME
    sokminden van az asztalon itt elöttem, egyik se magától repűlt oda, értsd én tettem le -.-
  • extramagascsaj
    aranyom
    ha majd letettél vmit az asztalra...utána szólj be...thxbye
  • MR ME
    téged a kutya sem fog felvenni, törődj már bele :/
  • Dean Winchester
    köszönöm!
  • desigo
    itt találsz pár sablont...
  • laslandes
    fizetett spammer.
  • Dean Winchester
    önéletrajzhoz majd vmi tippet tudtok nyomni?mivel kezdjem elég-e a sulikat csak felsorolni szal vmi infot ezzel ha lehetne...
    =)
  • desigo
    Mikorra várható a diploma kézhezkapása?
    Lehet,hogy a sulira kellene komolyan rámenned és addig csak valami laza állás ha kell a pénz...
  • extramagascsaj
    vannak diákszövetkezetek
    oda kellene berobognod
    ha tudsz iskolalátogatási igazolást szerezni, akkor benyomnak ilyen árufeltöltőnek, vagy szórólapot osztogatni,esetleg vmi egyszerű gyári betanított munkára
  • extramagascsaj
    azt nem, de azért köszi :D
  • extramagascsaj
    ismerős révén nem akarok bekerülni sehova, szóval ezt hagyjuk

nem sok minden még...ez itt a probléma
    érettségi, egy középfokú nyelvvizsga, meg egy OKJ-s cucc,de az semmire nem jó (biztosításközvetítői), meg jogsi :D
    diploma még nincs (mivel még most is fősulira járok, angolból meg még most készülök a szakmaira)

szakmai tapasztalat csak pénzügyi területen van
    most egyenlőre marketinges/újságírói meló amit nagyon szeretnék,de az sajnos így diploma nélkül esélytelen; ezért adminisztratív/asszisztensi melóra gondoltam
  • REPS0L
    én 18 kor alatti munkalehetőségekre vagyok kíváncsi, papírosztogatással kíméljetek.
  • SötétBarom
    Én tudok dusk till dawn típusut Sopronban :D
  • desigo
    három dolog:

-Milyen papírjaid vannak?
    -Milyen területen szeretnél elhelyezkedni?
    -Hova tud ismerős berakni?
  • extramagascsaj
    annak hívod aminek akarod
  • Barnabyka
    szvsz..egyéni vállalkozó..a másik felére én is kiváncsi lennék.
  • extramagascsaj
    ev= egyéni vállalkozó
    9-5-ös: főállás
  • bertino
    egyéni vállalkozó ?
  • ba32107
    Ööö....mi az az "ev.", és a 9-5 párti? Utóbbi csak a munkaidőre vonatkozik? (Felteszem, nem)
  • toto2700
    ügynök?
  • extramagascsaj
    pillanatnyilag ev. vagyok és pénzügyi területen "dolgozom"..dolgoznék,de most nagy a pangás...
    másrészt meg nem is szeretem ezt csinálni, és én inkább "nine-to-five job" párti vagyok
  • toto2700
    miért akarsz munkahelyet váltani? mit dolgozol?
  • extramagascsaj
    munkát találni sosem könnyű
    de azért vannak álláshirdetések a neten dögivel
  • Petka
    Hát ez most nehezen fog menni :D
  • extramagascsaj
    Jöhet minden:
    önéletrajz, kísérőlevél minták, javaslatok
    bérekhez, munkavállalói jogviszonnyal kapcsolatos fontos infók, stb.
    minden amire fontos odafigyelni,ha munkát keresel/kapsz