238
Tippek,tapasztalatok az álláskereséshez,pályázati anyagok elkészítéséhez, interjúhoz,stb.
  • NessieGraf
    Szerintem keress rá.
  • tazis
    valaki nem tudja milyen elektronikai cég van a 13. kerületben ami esetleg gyártással is foglalkozik?
    ott lenne a lejjebb általam említett e-mail cím "helye".
    tehát a 13.kerületben kellene dolgozni csak jó lenne tudn a cég nevét legalább.
  • NessieGraf
    Okleveles szállodai szobaasszony képzés indul, álláslehetőség biztosításával is! A képzés nemzetközi szobalány szakképzésből, etikai oktatásból, konfliktuskezelő gyakorlatokból, biztonságtechnikai felkészítésből, és néhány óra szakmai nyelvismeretből áll.

Részletek priviben.
  • NessieGraf
    Más körökben keress munkát. Nem tudom, mihez értesz, mit szeretnél, de jelenleg a profession és a jobline a legjobbak.

Az ilyen hirdetésért meg a világ minden táján lőnék. Amúgy nem ezrest, hanem 5-10 eFt-t szeretnek beszedni.
  • kisgabo
    nem az?

én büntetném magyarországon az ilyen hirdetést.

ennyi erővel én is feltehetek valami, kamumail, és gyűjtögetem a személyes adatokat, esetleg a regisztráció fejében x-x-x számlaszámra kérek 1000 forintot.

rosszulvagyok ezektől az anonim köcsögöktől.

na meg a duma.... versenyképes fizetés, etc. jaja.
  • NessieGraf
    Remek munka, megbízható cég... Nem csoda, hogy imádod.
  • kisgabo
    gyár, operátor, kiemelt bérezés, gmail....
  • tazis
    http://www.topjob.hu/Operator/58390/j.html

ez már egy lejárt hirdetésük, de szóról szóra ennyi volt megadva ismét.
  • kisgabo
    [email protected]

az ien féreg cégeket de szeressem....
  • NessieGraf
    És az e-mail nem céges véletlenül?
  • tazis
    linket nem tudok, csak egy email cím volt megadva.
    mivel elektronikai végzettségem van gondolom ebben a témakörben, valami összeszerelés
  • Terensz
    Operátor ezerféle lehet. Küldesz linket?
  • tazis
    Budapestre betanított operátori munkára kollégákat keresünk.

Kiemelt bérezés, szállás és gyárba való bejutás
    biztosítva.

-erről tud valaki valami infót, milyen lehet?
  • extramagascsaj
    lol :D
    akkor vagy kollégák leszünk...vagy jössz a helyemre :D
  • Fabio Capello
    ha minden igaz, információs pénztáros :)
  • Terensz
    Elég undorító flash-es oldal, fos zenével a háttérben (Jézusom, 2010-ben zenélő weboldal), a zene ismétlődése úgy kb. 20 mp, rosszul van vágva, a flash háttérképe pedig el van kenődve.
  • extramagascsaj
    komoly? minek? :P
  • Fabio Capello
    jelentkeztem a vidmparkba :D
  • Leslie87
    Egy közösségi oldal fizetne ha meghívnád a barátaid az oldalukra?? Szerintem SOHA!!!
    Nézz be ide: http://sitetalkleslie.atw.hu/
  • extramagascsaj
    elég nehéz lesz...de hajrá
    ügyfélszolgálat,vevőszolgálat,pénztár,területi képviselői,üzletkötői melók...vagy ha nappalis vagy,akkor diákmeló
    kb. ezek a leggyakoribb melók a betanított melók mellett,amit képzettség nélkül is tudsz végezni
  • Fabio Capello
    na én is belevágtam az álláskeresésbe... Végzettség nélkül, egyetem mellett mit tudtok javasolni, miket érdemes megpróbálni? Jó lenne egy kis tőkét összeszedni az egyetem utánra... :)
  • NessieGraf
    Meg akkora spam hely, hogy a WOT bordó lett tőle.
  • ba32107
    Reklám ban piramisjáték stb
  • DJ Tope
    Hali.Itt van egy link.Ez nem álláslehetőség, de viszonylag egyszerű pénzkiegészítés sztem.Nekem bejön:)Remélem segít másnak is;)
  • NessieGraf
    Továbbképzés nélkül ma már semmi nem megy. De adminisztrációs vonalon az írógépek elterjedése óta mindig követelmény volt a 10 ujjal vakon gépelés, de még a gyorsírás is.

A számítógépek elterjedése után azok használatának ismerete.

Ma, mikor már sok feladat megoldható netes együttműködés révén, az Internet használat ismerete is elengedhetetlen.

Sajnálatos módon az esztétikus szövegszerkesztést nem tették kötelezővé, így születnek a förtelmes dokumentumok és az ijesztgetésre alkalmas weboldalak.

A tíz ujjas vakírás megtanulása érdekében meg eleinte a billentyűzet rajza segít, a későbbiekben egy szövegszerkesztő és egy köteg teleírt papír. A papírt olvasod, a billentyűket nyomkodod, a végeredményt megnézed. Ennyi.
  • extramagascsaj
    bűzlik a reklámszagtól
    a másik meg az h én meg nem jártam tanfolyamra, és mégis tudok vakon gyorsan gépelni...szóval kösz,de kösz nem
  • BTimike
    A legnagyobb problémát szerintem az okozza egy álláskeresőnek a munkaerőpiacon, hogy állandóan tanulni kell és képeznie magát. Én világ életemben adminisztrációs munkát végéztem és hát egyre innkább kérik, hogy tudj vakon, 10 ujjal gépelni. Igy hát... muszáj volt nekiállnom tanulni. A www.nettype.net oldalon találtam egy jó oktató progit és most már 3-4 hónap alatt eljutottam arra a szintre, hogy minden billentyű helyét megtalálom és helyesen kezelem. Persze még tanulgatok, hogy minél gyorsabban menjen. De tény, hogyha ezt az oktatási lehetőséget nem találom meg, talán még ma se tudnék jól és gyorsan gépelni.
  • kisgabo
    nyilvánvaló, vannak elvárások, és a semmiért nem jár fizetés.

nálam a jutalékos melókban, a brokernet a csúcs.
  • NessieGraf
    Mint említettem, részletek priviben. A jutalék igaz, viszont ma én vagyok az egyetlen, aki azokat is premizálja a továbbiakban, akik nem feleltek meg a próbaidő alatt.

A kíváncsiak kedvéért: a dolog nemrég indult, viszont egy időközben bejött szerződés miatt végül országos szinten 100 főt fogok keresni.
  • kisgabo
    legalább valami "munka"...

Üzletkötő: gyanitom, minimálbér, vagy semmi, jutalékért fuss.
  • NessieGraf
    Üzletkötőket keresek. Indulásnak Budapest, Pest megye. Aki kíváncsi a részletekre, priviben keressen. Örülnék mellékelt önéletrajznak, hogy egy körrel kevesebbet fussunk, ha megegyezünk.
  • mangalány
    Hali!!! Én pénztáros vok, de sajnos úgy tűnik hamarosan megvállnak tőlem és kéne vmi új meló...sajnos csak 8általánososm van és csak pénztárosi gyakorlatom...de évekig csináltam...szal, ha vki tudna hasonlót, vagy akér vmi itthonit...vagy szívesen vigyáznék akár kisgyerekekre...vagy, ha bármit tudtok, légyszives küldjetek egy privit...
  • hunbasser
    bruttóban az nagyon kevés...
  • extramagascsaj
    elküldöd az önéletrajzod...és ha behívnak akkor viszed nyomtatva is az önéletrajzod

nem szokták kérni a bizonyítványokat...de nem baj,ha a táskában lapul ;)
  • bmate17
    és azt az állás interjun kell bemutatni v mi?
  • extramagascsaj
    nem feltétlenül kell vizsga hozzá, se infó érettségi
    az a lényeg, h valóban tudod-e kezelni az adott programokat
  • bmate17
    ha az van egy álláshirdetésban h ms office ismeret v informatikai tudás v iesmi, akk kell ecdl vizsga? mert nekem info érettségim van, az elég? v mien vizsga kell oda???
    segicsetek kérlek
  • NessieGraf
    Ebben a kettőben nem tudok segíteni. De lehet, hogy más munkára hamarosan fogok embert keresni.
  • Danny1987
    miniszterelnők lennék
    vagy c....y

amugy nem innét akarok nyugdijba menni:)
  • NessieGraf
    Fogalmam sincs, hogy reális-e. Viszont kérdésem: mit dolgoznál, ha bármit választhatnál?