94802
-
zsomboor #10799 Legalább mondhatnának valamit, hogy mi van... -
fodorpetii #10797 mikor lesznek elérhetőek újra a szerverek srácok? -
#10796 Bocsi, de én (és még sokan mások) NEM ingyen játszok! Legalább 15x megvettem már! De inkább 20x. Már akkor kiadtam rá pénzt, amikor vége volt a bétának, és kértek érte valami 5500 forintnyi €-t. Persze matricát nem kaptam érte, csak SB-t, ha jól emléxem. Abba is hagytam anno, mert ingyenessé tették, és kib*szásnak éreztem. De újra kezdtem, nem úgy, mint Te, azonos profillal. Azóta rá költöttem egy valag pénzt is, és pár dologban látszik is, mint pl kocsik száma, és néhány autó jelentős tuningal rendelkezik kincseim közül. Például, az első Lotus-omon full PRO TUNED cucc van. A Z4-men meg 5 pro mind, 5 tuned ebből. Murcim is a legerősebb, azok közül, melyeket eddig pl kruzon láttam.
Az eredményeimet inkább hagyjuk. A nagy tuning nem feltétlenül jó, mert van egy olyan fogalom, hogy relatív gyorshajtás. Például nem 1x kaptam ki a tuningolt Audi A1-semmel sima A1-től, mert megyek, mint állat, és nincs idő reagálni például a semmiből elém ugró civil járművek, és oszlopok miatt. -
#10795 ami kizárólag lvl40 és feletti játékosoknak lesz cashért t3 as dög.. hamarossan.. -
#10794 Most Wanted M3, SLR McLaren , Darius Audi leMans .. én ezek közül képzelem el ami lesz in game cashért ... -
#10793 Elvonási tüneteim kezdenek lenni bümmmm brümmmm -
#10792 Engem amúgy nem bánt annyira ez a dolog, mert nem tudom, tudja, ki nem: ezeket én leszarom. Ami Viszont baromira zavar, ha azt látom facebookon a hozzászólások között, hogy kárpótlást kér valamelyik "játékos". Hát én azt mondom, örüljünk már, hogy ingyen játszhatunk egy játékkal... Ami nem is kevés élményt nyújt.
Már jó előre üzenem VNORBIKA13-nak, hogy nem, nem veszem fel facebookon, ahogy eddig senkit sem. Majd később benézek, addig is Szevasztok! -
#10791 miért nem jó már?! pedig most lenyomnék mindenkit!!!! :D -
#10790 Rosszul látod! Az EA máskor is bele szart a játékosai lelki világába. Például, Battlefiled sorozat. Kihozza a bugos játékát, mert a managerek köcsögök, és ki KELL hoznia, majd nyomatják a peccseket, de azokat se tudják RENDESEN tesztelni, ezért ismét peccselik.
De fel lehet fogni születés szabályozásként is. -
chris1997 #10789 Olvastam csak kiváncsi voltam hogy itt mit mondanak :P -
#10788 Chris: tcm.mconline.hu Mindenkinek szar -
chris1997 #10787 Gyerekek csak nekem nem megy a world undefinided error néven????? -
#10786 EA -ról is van szó ,, akkor is ez abszurd ..
^^
ez kimaradt -
#10785 hát ez sz@r még mindig... nem tudom hogy engedhetik ezt meg maguknak .. még ha a nagy EA -ról is van akkor is ez abszurd .. -
zsomboor #10784 Betöltött, elindítottam, fekete képernyő, aztán kivágott -
zsomboor #10783 Nah, én be tudtam loginolni, most tölt valami 1,43 gigás szart... -
#10782 pénzért is lehet venni én is nem rég kezdtem újra:D -
#10781 Azok az autók amik boost jelölésűek csak pénzért tudod megvenni.
Legegyszerübb ha a starter pakot megveszed 4000 ft. -
#10780 én 1-2 napja nyomom a gamet elég fasza csak olyan boos pontokkal lehet autót venni ? mert a toyot-át
vettem meg véletlen és nem tetszik....... :D -
#10779 LOOL még a statoldal is szar az se megy nagy gondok lehetnek a szerveren
-
#10778 Az a gáz hogy a supportjukat se lehet elérni. Valamikor betölti az oldalt de nem enged bejelentkezni rá.
-
zsomboor #10777 Vagy inkább a hackerek megint megkaparintották a chat-et, asszem....legalább is, arról irosgattak többen is facebook-on tegnap, hogy a channel 1-en megint hacker van -
audi s8 #10776 Helyesírás mellőzésért,nem lehetne törölni embereket?(míg megtanulnak írni) -
VNORBIKA13 #10775 Lehet egy nagy frisités van ,vagy elfeletkeztek worldröl a the runozásba :P -
zsomboor #10774 És vajon mikor akarják megcsinálni? Mert a mai este már a 3. lenne amikor nem működik.... -
Angel309 #10773 Most is szar be se lép a játék.. -
audi s8 #10772 Éljen az EA Ennyire gyökerek,hogy nem képesek hétvégékre normálissá tenni a szervereket.Nem a mostani az első eset.Akinek rep vagy pénz amplifiltere van,szívjon(nekem nincs)tuti,hogy nem tolják ki nekik a gyakorlatilag,2 nap szívást..Így várják el,hogy az emberek boostot vegyenek -
zsomboor #10771 Nem még mindig, hanem már megint. Délután még tudtam menni, most estére lett szar ujra... -
#10770 na mi van még mind szar a world ?? már szétjátszottam a test drive unlimited 2-t ..
az nfs meg teljes fos így hétvégére .. szarik ebbe az ea is ., úgy látom -
#10769 Húúúúú bazddd meggggggggg:D:D:D:D:D 10/11 -
#10768 úgy látom megint sikerült feldobnom egy témát ami mindenkit izgat:)
Brutálul néz ki a mazdád tényleg egy ördög:) -
#10767 Köszönöm! :R -
zsomboor #10766 Ütös lett, grat.
Kár hogy nem rakják be, legalább boost-ért az mx-5-öt, én adnék érte akár 3000-et is, favoritok között van nálam... -
#10765 Tetszenek ezek festések, amiket manapság csinálsz. Ez is szép munka, és a helyszínek is jók, ahol a képek készülnek. -
#10764 A kisördög.
-
#10763 Köszönöm mindkettőtöknek !
Azt hittem valami külső progival lehet betenni, de ezek szerint csak ügyeskedni kell a meglévőekkel. -
#10762 Vagy így, hogy csak a két legkedvesebbet említsem meg:
-
#10761 Mondjuk így:
-
zsomboor #10760 Azt sehogy, a meglévő vinyl-ekből tudsz összerakni logókat. -
#10759 Hogyan tudok berakni saját logókat ?
Kerestem már youtube-on, google-ban, de nem találtam semmit ez ügyben.
Előre is köszönöm !