Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
De már nem játszok ilyenekkel, kinõttem belõlük =)
LZ forever
A többinél még az sem sikerült hogy felajzzák a népet 😄
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Ugyan akkor a játékot nem vagyok hajlandó megvenni, ha csak egy hozzáértõ azt mondja, hogy PC-n nem fut rendesen. Gépet már nem vennék játékra, csak konzolt. De az még odébb van. 3x annyiba kerül és a ráírt játékot is elbasszák. Személy szerint egy jól bevált játékhoz legfeljebb skinpack-okat adnék ki a gyártó helyében, hogy szebb legyen és az új küldiket vásároltatnám. Akkor legalább az alapkörnyezet az ami legalább nosztalgiával töltene el.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
De az elég nagy baj. Kinek van kedve egyáltalán elindítani a játékot ha csak diavetítést láthat belõle?
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Töredezettségmentesítőtlenítetthetlenségtelenítőtlenkedhetnétek!!!
-grafika
-fizika
-MI
-párbeszédek
-hinta bug😄
-taxik
Negítvumok:
-ocsmány árnyékok, AA hiánya, irreálisan nagy gépigény
-eléggé egyhangú küldetések
-egyfolytában basztatnak telefonon, amúgyis miért nem lehet wifi képes telefont venni így nem kéne elmennem a város másik végébe csak azért hogy megnézzem az emailjeimet
-vladivostok rádión kívül nem találtam semmi hallgathatót
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nekem nagyon nem jött be elsõre, de szerintem ugyanaz lesz, mint a 3-mal, hogy a következõ részek már színesebbek, fantáziadúsabbak lesznek.
Hol? Én nem láttam benne, csak egy igénytelenül idehányt gagyi konzolportot. Ennél jóval többet vártam a pénzemért.
Nálam a grafika 8800gt-n sokkal szebb az elõzõ részeknél.
Az meg miféle faszság, hogy a zeneadók szarok?? Egyébként ha nem tetszenek tedd be a saját számaidat, én is ezt tettem mindegyik résznél.
Ez a játék szerintem kurva jó lett és láthatólag rengeteg munka van benne. Ezt csak az nem tudja értékelni aki egész életében még nem fektetett energiát semmibe a pofázáson kívül.
SA nekem nagy csalódás volt, ezt még nem próbáltam.
érettségi elõtt nem aztmondom kellemes órákat okozott a gém,és a multi is feldobja de mégsem az a csoda amit a régi gta részeknél mûveltek.
a pc-port gyalázat,érdemes havertól elkérni konzolon...
Haverok, Buli, Fight Club!
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
A GTA IV meg sajna, unalomba fullad egy idõ után. A 2. végigjátszásnál már alig vártam, hogy vége legyen annyira monoton volt.
Egyébként meg a másik szívfájdalmam, hogy az új részben, marha kevés fegyver van, az elõzõ részekben jóval több volt. Gondolok itt például a közelharci fegyverekre.
Azért a San Andreas-nál jobb!😊
PSN ID: Lord_Mortanius
\"...lámák kíméljenek.\"
crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush
Hol volt a San Andreasban olyan kuldetes, ahol fel kellett hivni az ipset a tomegben, majd a csorgo mobiljarol beazonositani? Vagy olyan, ahol egy kivegzes kozben fel kellett hivni a faszit a mobiljan vagy kiloni a parabolaantennajat es igy csalogatni az ablak ele. Vagy olyan, ahol fel kellett menni az internetre es megbeszelni egy randit online, hogy igy csalogassuk ki a delikvenst az utcara? Vagy olyan, ahol egy allasinterjura kell jelentkezni a neten keresztul es igy kerulni kozel a celponthoz? Sehol! San Andreasban is ugyanazok a menj-ide/old-meg-ezt kuldetesek voltak, amit itt sokan kritizalnak. Annyi a kulonbseg, hogy a GTA IV-ben legalabb van valtozatossag.
Meg itt van normalis multi. Raadasul a Lost and Damned-el uj multiplayer modok is jonnek.
Sajnos a PC változatra nem csak többet kellett várni(na nem annyit mint pl. a Halo 2-re), de még akkor se rendesen optimizált változat adtak ki.
A grafika tényleg jó és jól megcsinálták a környezetet is. De valahogy nem jön át annyira a GTA érzés.
Nekem az elõzõ részek sokkal többrétûnek tûntek, nem tudom miért.
Szóval korrekt játékról van szó, de valahogy mégis más mint az elõzõ részek(beleértve az 1. és a 2.részt is), ráadásul a PC-s változat nem optimizált.
Mind1, az elõzõ gta-kat többször is elõvettem, ezt nem fogom
\"...lámák kíméljenek.\"
OFF
Nem vagyok GTA rajongó, de próbálok idõnként megbarátkozni vele, a San Andrest viszonlyag hosszabb ideig eröltettem, de az lett a vége, hogy inkább újra végignyomtam a Mafiát.
ON
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
remélem nem arra célzol, hogy csak az a cikk lehet korrekt, amivel egyetértesz? fõleg nem, ha kritikáról van szó, ami alapból szubjektív.
Es a szocializalodas sincs a jatekosra eroltetve, egyszeruen csak sleep modba kell rakni a mobilt es tobbe nem hivogatnak.
A Lost and Damned DLC meg mindjart itt a nyakunkon, hogy meg tovabb duzzassza a GTA IV amugy is gazdag vilagat.
Azon kivul a sztori, a zenek, a reklamok, a tobbi dolog osszessegeben nem nyerte el a tetszesemet. Egyszer vegigjatszhato, de ennyi.
Mégegyszer gratulálok a cikkhez, csak így tovább!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ám zenék eléggé rosszak, Vladivostok FM jó, San Juan Sounds, meg van talán egy betelefonálós csatorna, többi gány.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
techgarazs.com ingyendomain.tk BME